![]() |
Citiraj:
Uspijenvam stabilno vrtit iRacing na medium-high na 120Hz sa Quest 2. Inace ne bi mogao na low na 90Hz. S tim da iRacing mislim koristi jos uvijek staru generaciju enginea. Jedino sto mi fali VRAM.a za cak i bolju sliku. 8GB je malo. 11-12GB idealno Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Ulovio sam danas ujutro u Linksu GAINWARD GeForce RTX 3060Ti Ghost rabljenu za 2600 kn pa ako itko ima iskustva s njom, neke postavke za bolje hlađenje i slično..
|
Bilo je dosta rasprava o tomu.
Prvo, stavi da se barem jedan fan nikada ne gasi (ne cuje se), jer se ukljucuju na 60 stupnjeva, a dok se oni zavrte kartica je vec na 90. Drugo, undervolt, ima dobrih tutorijala na yt. Pored toga ok kartica i za super cijenu si ubo |
Kod mene su uključuje na 48 stupnjeva ili tak neš, ne vidim razloga da mi se jedan vent vrti stalno.
|
Citiraj:
|
Super deal.
Toliko nemos ni polovne kad je nekom hitno nac Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
da odlican deal a i rabljena to je sasvim realna cijena ,drugo je to sta se nabija na oglasnicima cijena te iste.
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
|
Evo pocelo se na njuski pojavljivat
3060ti za 1900 3080 za 3200 Doslo doba da se klincima slozi dobar 2k gejming stroj |
Samo forsirajte solarnu primopredaju, da nebi bilo problema poslije.
|
ali zato su nove i dalje 7/8 tisuca komedija
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ima sad sam pogledao. Vise komada vjerojatno minibg.
|
Ja evo gledam, 3060 u tražilicu, biram filter grafičke kartice, od najniže cijene. Nema nigdje.
Al mislim, za 2500 to ide u roku odmah (3060Ti), ne bi to nitko dao za 1900 kn osim ako ne zna što prodaje. Edit: aha, njuškalo tražilica je smeće. Našao. Isti lik prodaje lol. Ne bi baš za ovako nešto rekao “da su se počele pojavljivat”. Ili nekakav glup pokušaj spuštanja cijena općenito svih grafa ili glup pokušaj prevare za naivne. |
Citiraj:
|
Ovaj prodavac s njuske je pregrada i brijegovi pregrade. Taman cu tamo prolaziti sutra i za vikend pa cu provjeriti koliko ima istine :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nvidia GeForce RTX 30X0 series (Ampere)
I meni jednu 3060ti ako je garancija 11mjeseci kako pise :). Ali vec je neaktivan :)
|
Od danas se više ne može majnati ETH. Bit će jeftinih kartica.
Inače, stavio sam hd pack tekstura u Far Cry 6 i sa svim opcijama na ultra falilo mi je rama. Dobio sam upozorenje u igri da 8gb nije dovoljno, a dok sam igrao fps bi naglo padao na nekim djelovima na 8fps, dok bi većinom bio na 90. Tako da 8gb na 3070 nije dovoljno. |
Majneri su tek u "Bargaining" fazi, bude do kraja idućeg tjedna "Acceptance" nastupijo.
https://i.ibb.co/80b8ZhN/psycom-page...76-h-1084.webp |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
8GB debelo premalo. Sent from my SM-S908B using Tapatalk |
Tko ne želi stavljati taj pack neće imati problema. Ja sam samo napisao što mi se desilo s tim packom. Znači ako se želi igrati sa tim teksturama i svime na ultri 8gb nije dovoljno. Kad sam maknuo taj pack igra radi na nekih 85-90 fps. 2k, ultra, rt on.
|
Evo kolega na tržnici za 2700 dao svoju 3060Ti u 2 minute vjerojatno. Pohvalno, ali mogao je i 3000 dobiti u 5 min vjerojatno.
|
Bude uskoro tu ili na njuškalu za 3k+ vjerojatno :)
|
Citiraj:
QUOTE=tole_;3624225]Bude uskoro tu ili na njuškalu za 3k+ vjerojatno :)[/QUOTE] Pa to bi mi bilo ok da prodajem skoro dvije godine staru karticu koju sam platio 3890 kn :D |
To sa ultra postavkama i teksturama je stara priča, imao je Stevica dobar video o tome. Najlakše je sve staviti na max, ili nedajbože, skidati nekakve ultra ultra teksture, a da se stavi 2 ekrana jedan do drugoga, jedan high, drugi ultraultraultra, okom se ne vidi razlika :D
Dupla "potrošnja" rama za nikakve dobitke, nvidia i amd bi odmah to potpisali a zbog njih devovi i izvode takve pizdarije. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:18. |