![]() |
Samo im je firmware drugačiji.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ja svaki put uzmem nesto SD kartica i USB-ova, toga nikad dosta. Ove godine mi je najbolji ulov multicooker, Ninja Speedi, ako nista, zbog imena sam ga morao uzeti :roller: |
Nema nešto posebno na prime akciji.
|
Bose QC45 po 181 EUR su ok. Osim toga više manje se svodi na Amazon uređaje. Ako netko hoće mlinac za kavu, 1zpresso isto ima neke mini popuste.
Hrpa stvari ima iste cijene kao i prije par tjedana, samo pise da su na posebnom popustu sada, tako da... |
Citiraj:
imao sam određene proizvode na tapeti da vidim koliko su sniženi, a ono kao i kod nas - jedva 5-10%...:wtf2: konsolidacija i poštarina pojedu popust... |
Pripremio sam punu kosaricu, dosao i taj prime day, par itema na popustu ali neisplativo za provuci karticu. Rekoh ajde pricekam drugi dan, mozda se nesto promjeni. Na kraju zaboravio pogledati i prosao prime day. Ovo je uvjerljivo najgori prime day otkad pamtim heh
|
Citiraj:
Nekoliko firmware update-a kasnije i dalje nije riješilo problem na nijednom od ta dva TV-a. |
Jel ima kakvih 4tb ssd sata 3 na akcizi
|
Ubo sam Samsung 870 EVO 4TB za 250€ na nekoj akciji prije par mjeseci. Sad bi još jedan ali nema za te novce… bar kod nas.
|
Na Amazon.de su bili prije par tjedana po 190€. A Crucial MX500 po 170€
|
@mrva_zg Cashback na Revolut za A1 ide samo ako je novi Revolut account. Ali to je onda stvarno top cijena
|
Citiraj:
|
Te vtac žarulje su katastrofa...CRI nikakav, a kvaliteta još manja. Sve neprirodne boje pod njima, a i krepavaju brzo.
Još kad se plati dostava, nije ni tako povoljno, 16.56€ za 10 kom... Osram iz Alles-a je manje od 24€ za 9 kom sa dostavom...imam ih punu kuću i u zadnjih 5g nije nijedna crkla. Kad je akcija idu još cca 30% dolje, a često sa vidio da je akcija. https://www.alles.hr/osram-led-zarul...-13w827-31-pak Poslano sa mog M2102K1G koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Užasne žarulje, krepale za tipa pol godine. Jeftine a ok žarulje su u Ikei, zamijenil sve halogene za LED pred godinu dana u kući i dosad nijedna nije krepala, a u stanu prije još delaju i nakon 4 godine. V-tec izbjegavati u širooookooom luku |
Citiraj:
|
ja ne gledam E27 i E14 koje nisu skroz prozirne i filament. te svjetle na sve strane kao nekedašnje wooframice
|
IKEA Ledare one prve kad je Ikea došla su mi sve prebrzo pocrkavale. Jako su se grijale. Prava šteta jer im je svjetlo bilo odlično.
Mogao bi ih opet probati ako su stvarno dobre. Iako nema do halogene… |
Osvježili su ponudu. Sada su bolje - manje se griju, jače su i imaju veći CRI.
|
Citiraj:
ali nisi linkao i procesore koji su na 40% popusta :P tako da tnx, ovo mi je bila motivacija da si uzmem novi komp. odugovlačim to već godinama, i kao sad ču sad ču uzet ryzen7 i nikako. leglo ko budali šamar, ploča+ i5-12600k + 32gb rama za 370 eur. |
@jp_rv
Koja ploča? Koji ram? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Živim u Gajcu - poslje Soblinca, a radim u Sesvetama preko pruge U tom kauflandu sam skoro svaki dan :roller: |
Citiraj:
Je, moja greška. Katalog je bio pod rubrikom "Sljedeći tjedan" ali oni akcije vrte od četvrtka. Smetnuo s uma da ne prate kalendarski tjeda . |
SAMO LINKOVI na akcije, popuste i super niske cijene-isključivo informatička oprema!
Citiraj:
Zvuk mu je odličan. Čist, pun i s dubokim artikuliranim basom. Zvuči kao da je veći nego što je. edit: ovo je trebalo biti postano u temu o raspravama. Ne znam zašto je Šlaptalk to ubacio tu :( |
Citiraj:
Meni je zao sta nisam uspio uzeti još jedan Ima li još negdje u ZG? Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Jučer sam dobio info da će danas neki kauflandi dobili dopunu zvučnika. Bare mi je tako rekao voditelj u poslovnici u Novom Zagrebu. Oni jučer oko 18h nisu imali ništa više. |
Citiraj:
Mozda krivo gledam, ali ne vidim nikakve akcije...primjer, Ryzen 7 5800X3D - 289 €, ista cijena kao i 07.07.2023. kad nije bilo nikakve "akcije"...cak imam i screenshot. |
Dali ima netko tko bi htio preko zabe uzeti ovo, uplatim mu na račun unaprijed lovu?
https://i.ibb.co/2FH48sg/Screenshot-5.jpghttps://i.ibb.co/2FH48sg/Screenshot-5.jpg |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:44. |