![]() |
Citiraj:
Sto se poola i ostalih postavki tice ne bih znao jer koristim nicehash :sweating: |
Citiraj:
Smanjio sam power radi temperature :D Iako je na bez toga isto farmalo :D Algorithm HashrateMonthly IncomeMonthly BTC IncomeMonthly USD Income ETH - Ethash (Phoenix) 85.81 MH/s 0.11169815 ETH 0.00637275 BTC 366.59 USD ETC - Ethash (Phoenix) 84.58 MH/s 3.71321556 ETC 0.00317480 BTC 182.63 USD |
Citiraj:
57 je super... ________________EDIT___________ Koliko treba VRAM-a za kopanje Raven i Ergo? |
Citiraj:
I ja sam tu početnik, pa možda netko drugi ima bolji i info. |
Pa RVN dag je ispod 3gb kaj ne?
Sent from my RMX2001 using Tapatalk |
mogu jeftino doci do R9 280x 3GB pa kontam da li mogu kopati....
|
Rvn dag je trenutno 2.81gb pa dalje sam racunaj
|
Citiraj:
Daj si stavi t-rex miner za tu NVIDIA-u,dobit ćeš koji share više,a i hash bi trebao biti 1-2 veći sa istim postavkama ... Inače -350 core, 1150-1200 mem, 230 power limit (to je na linuxu) ... Za power limit izračunaj postotak za afterburner,ili gledaj u mineru da dođe na 220-230W ... Memoriju testiraj na kojoj će raditi stabilno, i sa ovim postavkama bi trebao dobiti 99 hasha ... Btw. to je za micron memoriju,ako imaš samsung ili hynix,samo se malo (stepenice po 50) igraj sa memorijom,ako se ne ruši na 1200,stavi 1250,ako je stabilno stavi 1300,ako se ruši na 1300,vrati an 1250 ... |
Citiraj:
Taj 9 mjesec mi se cini malo brzo, ali da porast dag za kawpow definitvno treba uzeti u obzir.
Isplativost si svatko sam mora racunat i periodicki provjeravat jer ovi kalkulatori na netu imaju puno tolerancija i pretpostavki. |
Bok ljudi, trebam pomoc ako netko zna vise o mom problemu.
Imam rig sa 6x 1660super podijeljene na 2 Seasonic focus 650W napajanja. Sustav je win10, mineam preko t-rexa Naime kako kad, nakon 2,3 nekad 5 dana rig se smrzne i moram ga restartirat preko power buttona, cijeli rig smrzne a event viewer ne pokazuje nista u vrijeme smrzavanja. Sve napajam pomocu PCIE kablova, trenutno nijedan od njih ne smrdi kao da je izgorio, a riseri svijetle, isprobani su i svaka graficka se vidi prilikom restarta u windowsu. Memorija od grafi je Hynix, tako da su mi underclock postavke: MEM. CLOCK: -502, CORE CLOCK: 0, POWER LIMIT: 65%, TEMP. LIMIT: 71° Grafe stoje po t-rexu uvijek na 48-49° Ako netko zna u cem bi mogao biti problem bio bi vrlo zahvalan |
Citiraj:
Pogledaj log file... meni se zna desiti kada ispadne jedna karta (pokaze 0.00mhs) zaledi komp.... koristim phoenix takodje vidi da ti nesto drugo ne pravi problem tima procesor.. on zna zamrznuti komp kada ispadne iz igre (temp ili nesto trece)... sumnjivi riser obavezno zamjeni sa drugim.. pa ga probaj tersirati posebno (ako imas drugi komp) zna i on zajebavati dosta... pogledaj i one male sto ulaze u pcie ali prije svega log fajl.. on ce ti dosta reci.... |
Citiraj:
Hvala na prijedlogu, probao ali isto čak i mrvu manje mi ide :D |
Citiraj:
Ja cu potegnuti jednu R9 280x 3GB i vidjeti sta se desava.. sta sve moze kopati.. ako nista nebude isplativo ostavicu je da igram minesweeper :lol2: |
Citiraj:
|
Obzirom da smo vec posteno zakoracili u peti mjesec, jel dobio tko od vas svoje HNT minere. Vidim konstantno odgadaju isporuke :D
|
Pa moraju isprobati.
Jel itko zna ima li gdje u nas ovakav kabel uzet?https://www.parallelminer.com/produc...6in-each-side/
Ili moram na ebay i amzon Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
Kupio sam takve kablove u Protisu, a imali su ih i u adm.hr
Nazovi jedne i druge pa pitaj. Možeš i links ali oni su obično nešto skuplji. Svakako pogledaj i njuškalo.. |
Nisam uspio nać po našim shopovima..pogledat ću njuškalo..hvala
Poslano sa mog POCO F1 koristeći Tapatalk |
delete
|
WTF, eth daje $3, a ETC $4 za jednu rx570 ili 580...ima neko 4gb RX-ice jeftino za prodat?
ETC hashrate u nebo u par dana https://2miners.com/etc-network-hashrate |
Pa jer je i cijena otišla visoko
Ali brzo će se to iznivelirati :) |
Pitanje koja je razlika u kopanju rx580 4gb vs 8gb?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To je na linuxu,memu prepolovi,a watažu stavi minimalno na 65% ... T-rex jer bolji miner po meni ... S time da na mojoj kartici je micron memorija,ako imaš drugu,morat ćeš malo prepravljati clock za memu ... (koraci po 50,pa dok nebude stabilno) ... |
Citiraj:
Jbega cije nije neka al s moojom 6800 koju sam skoro otplatio to je 90 hasha. Mislim da cu lupit kupovinu pa kud puklo da puklo,. |
Citiraj:
|
Ko kopa sa Amd-om i radi nesto na tom PCu nek zaobidje 21.5 drivere.. Izrusilo mi pc ko WTC..
Odusto sam od te rx 580. Cekam da vidim dal sam uspio kupit 3070.. |
pozz ekipa. tehnicko pitanje. dok vam grafa majna, dal vam je vram na 100%?
naime meni na MSI 1660 super je vram max na 65% gpu je na 100% ostale postavke: MSI afterburner - power limit 68% , temp limit 70c Core click +120, Memory clock +700 GPU temp je na 60-61 stupanj, vent je na 55% majnam preko nicehash minera. uglavnom prije je u majneru u oc settingsima pokazivao 64-65% utilizaciju vrama, a sad i u windows gadgetu vidim isto: https://i.postimg.cc/NMbC4qbf/gpu.png dok mi u afterburneru pokazuje da koristi oko 5 giga rama. https://i.postimg.cc/j2MVNvFC/afterburner.png hash rate za mBTC je oko 22.50, oko 86w potrosnja, ucinkovitost oko 260 kH/J jel to oke za tu grafu il je premalo? Majnam prvi put u zivotu pa da me uputi netko pametniji :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:09. |