![]() |
U čemu je problem da u standby modu potroši 1% baterije u 4+ sati?
|
To je sasvim normalna pojava. Moj pocophone se ugl s punjaca skine najkasnije u 23h, a ujutro u 7 je nekad na 100%, a nekad na 99%. Jutros bio na 99%.
Dok sam imao General mobile 5+, ujutro bi imao 92-93. To je vec lose. Sve je u airplane modu, da ne bi bilo zabune. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
baterija izdrzi 29h od 100 do 10% s minimalnim koristenjem, a trebala bi drzat 2 dana s intenzivnim. https://forum.xda-developers.com/mi-...-life-t3864269 |
a ko ce ti ga znati. losa baterija...?
mislim meni je to sve nazalost za ocekivati. hebga kupujemo mocan čajniz za 3 put manje para neg sto bi dao za sammy. problem IMO je sto oni (xiaomi) uopce ne rjesavaju probleme nego samo koracaju ubrzano prema napred i rokaju van nove modele. jedna zanimljivost. 2 kolege ovdje xiaomi A1. jedan osjetno tezi od drugog ;-). kak je to moguce ja neznam. jedino baterija mi pada napamet. |
Stavili onu malu PC li ion bateriju i zalemili :P
E ti Kinezi..... :p |
@santos - probaj isključiti 4g, odnosno staviti na 3G only
|
@tiki66 nije do mreze, jer radio potrosi oko 1% baterije prema gsam-u.
ekran 41% a app usage je 58%. baterija je znaci od 6.30 do 12.30 u pogonu, 82% ostalo. jedan poziv, 10 min igrice, par poruka preko whatsappa. i to je doslovno to. prema XDA bi ja reko da je problem u pie-ju... jedino da ga probam vratit na oreo, jel se da flashat ko prijasnji xiaomiji, direktno kablom bez roota? |
prosao malo teme na miui forumu, ima jos ljudi s tim problemom i ekipa koja NEMA taj problem, tvrdi da se to dogadja nakon factory reseta (ili u mom slucaju apgrejda na pie), i da se tu radi o adaptive battery-u kojem treba nekoliko dana da se skocka, tj uhod u rutine, i da ce se vrijeme autonomije povecavati. malo mi ne drzi vodu, al ajd, budemo vidjeli...
takodjer pise da nije preporucen rollback na oreo, jer pie ima neke funkcije koje bi mogle uciniti oreo nestabilnim. |
Citiraj:
ja sam imao redmi 3 takav,nikad problema snjim |
Kupio sam Redmi note 7 prije nekih 2 tjedna i imam problem, kad ga skinem s punjaca Screen je ekstremno visok,evo i slike :
https://imgur.com/a/lKdnWBk Nakon 4 i pol sata SOT-a se smanjio ali opet mislim da je previsok https://imgur.com/3fnF2wd Neki dan sam podnio zahtjev za otkljucavanjem Bootloadera i namjeravam staviti Xiaomi EU rom pa se nadam da ce se situacija popraviti :) |
Pa nije to problem, to je izracun koliko ti je sta pojelo baterije. Hardver ti je pojeo 65% sto znaci da je softer pojeo ostalih 35%. Ekran na mobitelima najvise jede bateriju sto tebi softver tocno i pokazuje, a ako nakon 4 i pol sata SOT-a si na 40% baterije znaci da baterija fenomenalno drzi :)
|
Citiraj:
|
On ima nešto manji ekran i manju rezoluciju, pa stoga vjerojatno zato manji postotak. A najviše guta svjetlina odnosno backlight ekrana.
|
Citiraj:
PS. I nema razlike u bateriji Oreo/Pie, a nakon OTA ažuriranja nije nikad reset napravljen baš zato kaj sve dela OK... Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk |
pozdrav ekipa, dogodila mi se sljedeća stvar....
nakon ažuriranja sustava jučer , i restartiranja mobitela , mobitel zamrzne na android one ekranu i ne ide dalje , pokušao sam hard reset isto ne ide , ima neko ideju što bi to bilo i kako rijesiti hvala unaprijed |
dal ima netko krepani redmi note 4x sa cijelim ekranom, tj. touchom i da ga se želi riješiti?
razmišljao sam o narudžbi novog al neda mi se čekati i nije to to, htio bi da je opet "original" gore :) ili preporuka nekog novog xiaomija do 300-350€? baterija 4000mAh +, čim jači hardware, kamera nije bitna.. razmišljam o pocophoneu ali neznam kad će izaći novija verzija.. |
Da li postoji Note 7 Global verzija ali sa 6gb rama?
Sent from my XT1039 using Tapatalk |
Prema gsmareni - da. Samo ih ne vidim kod nas
|
Jeste stavili novi update na a2? Me i se pojavio jučer. Stavio na 2 komada. Nisam primijetio probleme.
|
March update? još na početku mjeseca došao i sve normalno
|
meni tek jucer ponudio. al to je ako se ne varam drugi jer prvi je bio pulled.
na xda neki javlajaju probleme |
Je istina, ja ručno danas provjerio i updejto sam 50ak mb. Nisam ništa još primjetio negativno
|
kod mene je bio 205mb cini mi se :stoopid:. mozda jer nisam stavio taj 1. march update.
|
I kod mene 205mb, a imao sam i taj update 1.march
neki su imali ovih problem sa updejtom 1.march ali kod mene je sve radilo kako treba nakon tog updejta, cak i je face unlock proradio jer je meni prestao raditi nakon updejta na android 9 |
tu javljaju probleme pa koga zanima...
https://forum.xda-developers.com/mi-...9#post79241529 ja osobno nisam primjetio probleme. |
jel koristi ko mi band 2 il 3?
ja na dvojci imam problem da mi sad na mi a2 lite dok me neko zove, prikazuje samo slusalicu i vibrira, al mi ne pise ispod ko me zove. (ikona slusalice je puno veca), na redmi 3s mi je uredno bila slusalica i ispod mi je ispisalo ko me zove. jel se da to slozit a da ne moram instaliravat dodatne appove? |
Na kojem jeziku je mob?
Stavi engleski.. |
postavljeno na engleski, uvijek :D
edit: skuzio, bilo postavljeno da pokazuje kontakte, al nije imala aplikacija pristup imeniku... rjeseno! :chears: |
Citiraj:
Poslano sa mog MI MAX 3 koristeći Tapatalk |
Danas jos traje akcija 10% na sve u Mi Storeu u Arena Centru. Jucer su dobili i Note 7, cijena 1799kn. S popustom ispadne skroz povoljno, jedini problem je sto imaju samo plave. Ja usao i izasao :/
Sent from my XT1039 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:34. |