![]() |
Citiraj:
|
Osobno se najsigurnije osjećam na topu sa Mundo/Ryze/Irelia, to su zbilja safe top laneri, pogotovo Mundo i Ryze, jednostavno ako igraš pasivno te nemoguće ubiti. Samo farmaš, tu i tamo baciš kakav teleport i uz malo sreće pokupiš kill, kupiš tri itema i zajebavaš se.
Dok blitz i taric su vrlo loši early game jer nemaš damage, buildaš samo defanzivno, fulavaš cs jer nemaš damage as said, no možeš biti u laneu godinama. Osobno ih ne znam igrati u lejnu, no kad sam probao to je bilo 50cs u pol vure igre i jedno 8 killova. Top combo neki dan isproban je taric top blitz jungle lulu mid corki adc i sona support. Tukli smo se par minuta u fightu do jedne točke kada smo svi postali beskorisni jer jednostavno nismo uspjeli sačuvati corkija. No, amounts of fun = infinite. |
Uf meni je nekako najsigurnije na topu s Aatroxom. Leži mi relativno dobro taj champ, ali samo ako imam supporta tanka i junglera. Mislim da imam sada 5:0 ranked score s njim.
Jučer gotovo izgubio protiv fiore, imala je 4:2 score, ja 1:3, ali kasnije, Omen, BT, BOTRK, Hydra i GA, fiddle i ja jump u isto vrijeme, oboje ult, i gg wp, nisu se snašli kada smo skočili na njih :) |
Dobar champ, meni je za njega idealno botrk+zephyr+def.itemi uz quinte att.speed :)
|
nista od gold 3 promo.. prva svi podjenako losi, a drugu nama unranked eve, a njima platinum vi... ofkros da je vi bila svugdje kak se spada.. imala vrhunske diveove pod turet. dok je eve jurila sama na cetvero njih. :wtf2:
|
Eve je užasno pala nakon silnih nerfova, ali ako ju imam u teamu i netko ju zna odigrati, to je gg.
Ali problem je, što nova meta je 2 ili 3 tanka. Eve to nije. |
Citiraj:
jučer sam morao prvo Omen radi smanjenja attack speeda, pa sam uzeo BT za njezin poke da se mogu brže nahealati s W, i onda BOTRK za fight + heal, i gg wp :) Btw. već 3. meč zapeli u champion selectu, neće pokrenuti igru.. Koji k se dešava jučer i danas s serverom? I naravno, pokrenem igru nakon 15 min i moji u meču. Sva sreća pa smo imali dobrog TF-a, pa je rezultat 4v5 bio podjednak. I onda upadnem ja, nabijem u 20 min preko 300 cs- 5 itema i gg wp :) Naravno, Aatrox :D |
Citiraj:
Eve je tanky jungler, znači uzme 1 item, i samo ide tank, i radi brutalan dmg i ne možeš je ubiti. Inače, blitz DFG je broken as fuck :fiju: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
blitz dfg? d fuk, onda ide i rabadon i zhonya i void staff i sorc čižme i, nezaobilazni pasiv, tear lel to je onda ap carry matere ti :D zamisli teamfight i blitz se, onako slučajno dovuče do sredine i zaulta. bum.
|
Pa kažem ti, igrao protiv mene jednom full AP blitz, u midu. Pojeo me ko beba zvečku, a kasnije u tf.. Čudo!
|
drugi promo danas prošao ^^ i odmah sljedeći match u goldu III pobjednički :) , dakle još imam desetak dana da učinim čudo i pomirišim platinu :D , makar ni ovo nije loše, ekipa koja me uvela u lol sva pozapinjala po silveru ^^
|
Nije loše, samo treba forsati. To je to :)
|
Citiraj:
jbni ap rocky balboa style |
Još da je imao onaj skin s boksačkim rukavicama.. GG WP
|
Citiraj:
itko mozda jos budan... igra mi se ranked.. ali ne bas nekak solo.. pa ako je tko za duo queue? trenutno sam u samim pobjedama.. kad sam ja los .. tim ispadne fenomenalan, a kad tim na laneu(jednom :D ) fulla.. najcesce se ja fino na midu ili botu na feedam :banned: |
evo ja ću.. nick MaliMomak, na eastu sam
|
Citiraj:
edit.... ja sam na topu bio u kurcu, jos debelo ucim jarvana .. ali ovaj tvoj support stari... pa daj malo pogledaj savjete buildove i tak to... u samim essentialima na lolu imas wardove -.- , da kao support tokom 40min matcha ne kupis wardove. |
Citiraj:
btw. šta za 10 dana sezona završava? :D ja izgubio tok što se LoL-a tiče :) |
11.11. završava sezona.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bio sam ap blitz.. ap blitz nema mjesta za wardove |
Slušaj tatu, nećeš uspjeti Mogy :D
Citiraj:
|
Citiraj:
eh stari moj, duga je to priča :D |
Citiraj:
Sad ću namjerno iz inata uć u plat opet :chears: |
Nećeš :D
Btw. baš sam u loading screenu. Igram protiv gnar-a adc-a i tf-a junglera :D |
Citiraj:
|
who needz wardz? :stoopid:
|
ufh.. trebalo mi je samo 150 mečeva sa malzaharom.. ali evo pala je prva ranked penta :D
http://matchhistory.eune.leagueofleg...0864/203709818 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:46. |