![]() |
Citiraj:
Morao bi ići na ubrzani crash course kroz mesne delikatese sjeverozapadne hrvatske i razni asortiman gemišti, brzo bi nabrao par kila i došao u zdravu formu, ne bi morao škiljiti već :D |
Prve elite danas i odmah Maequsie Emerald.... :)
|
Da se pohvalim, nakon 19 pokušaja dobio ovo :D Nisam gledao na AH, ali mislim da je između 100 i 300 milijuna takav amulet na AH s obzirom da je desni oko 50M, a i parira Tal Rasha Allegiance amuletima (nema elemental dmg, ali ima brutalan life i armor) :D
http://i.imgur.com/GyAmqrO.jpg EDIT: Pošto mi prvi upgradei tak i onak koštaju 150-300M, brijem da ću stati na loptu i samo craftati u buduće :D 19 pokušaja je 1,9M samo :D |
Sretnik jedan, ja rukavice jucer i danas za barbara, oko 180 pokusaja i nist pametno, ono stvarno. Odustajem od D3 za vikend, opet od ponedjeljka krecem.
|
Ehm neko s foruma mi je bio posudio jedan ring na neodređeno pa kad me vidi online nek mi se joina da mu ga vratim, rasprodajem svoj barb gear za sad i idem s monkom od nule igrat tako da ne prodam njegov prsten... :)
|
4 dana haklanja a nema legendary dropa....čak ni smeća. A paragon 21, MF mi je oko 200% možda i više sa NV5....
Počeo sam se brinit :D |
Citiraj:
|
iscraftao si stronrarmse , i naramenice , ma milina:D
Nego gdje pagaju recepti za ove amulete? I jel ima kakvih za oružja , tipa manticore? |
Za planove vam je najbolji Ghom run... Viši MP = više šanse.
1) Keep 2 + Keep 3 = NV5 2) Kill Ghom 3) Restart |
Citiraj:
Glavno da je patch "najbolji ikada" :D:D |
Citiraj:
Al ajmo redom, planovi padaju na random od mobova, ako koknes bossa sa NV5 + MP level imas postotak da ce past recept. Imam pola taba u stashu svakakvih recepta, jer padaju ko govna. Oruzja? Ma jelda? Ti bi nesto kao manticore? Lol, izgleda da ni blizz nije toliko glup da to ubaci... bar ne zasad. A recepti za amulete padaju na AH, par desetaka K golda, najlakse i najbrze. |
ma meni je glavno bilo ovo public mp ,samo radi toga mi ova patch je odličan.
U 1.08 bi bilo zgodno da izbace i "public lov na ubere" tako da ne moraš skupljat ljude po chatu. |
Citiraj:
http://www.google.hr/url?sa=i&rct=j&...61135168718183 |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ok, trola na stranu.
http://www.pohrani.com/t/1E/2g/2l4If...3-02-16-22.jpg Potrosio sam cca 40m na craftanje, dobio muda labudova, sad mogu igrat hrkljus jer sam ocekivao ko zna sta. Al kolega prvo pa musko, dobio je i braces i amulet da ti se zgadi...i potrosio je ispod 500k. I sad ti budi normalan :) |
Atigospe koji item :D
Upravo iscraftao 40 str amuleta, al ništa se ne može mjeriti sa 80CD, 267vit, 135str i 77allres... Jako teško ću dobit bolji ammy. Previše vita je u njemu :D |
Ni meni ovaj ivan77 nije jasan... :hitthewal:
Također sam kupio CE, na kraju mi je žao, iako i dalje, u nedostatku nečeg zanimljivog, igram D3. I to samo kada mi squad ne pegla DayZ. Istina, neke stvari su popeglali, ali igra nije ni priblizno ispunila ni 60% mojih očekivanja, a nisam očekivao čuda. Za početak, dosadno je. Dovoljno svjedoči da mi se desilo par puta da igram D3 s ekipom i bukvalno zaspem od dosade... Onda mi se skupi squad za DayZ i iducih 5h (do npr. 4am) cepam DayZ širom otvorenih očiju i heartrate na 100 prosjek. Toga jednostavno nema u Diablu, ni priblizno. Dropovi su mi takvi da sam sve sto nosim kupio na aukcijskoj. I na 60/13 DH i na 60/25 Monku. PvP... tj. brawling - fijasko. Da, rekli su da nece ni pokusavat balansirat ko npr. WoW 3v3, itd. Ali udjem u duel sa frendom barbarom... imamo podjednako DPS-a, podjednako lifea. 4 partije, 4x ga dobijem sa JEDNIM buttonom (SSS). Sorry al' load bullshita, mislim da smo pokusavali PvP-at nas 4, kombinirano 10ak duela u zbroju... Svi jednoglasno proglasili PVP sranjem i odustali. Provest dane farmajuci neke pi*darije u nadi za boljim gearom, da bi onda svejedno ovisili o RNG-u i dobili žešća sranja (4 playera, 30 craftova svaki, 1 upgrade i to scrafto player A a item bio upgrade playeru B pa niš od toga jer je BOA item :hitthewal:). Od buildova... Overall, čini mi se da ima 2-4 (kako koja klasa) viable builda, koja koristi 98% playera. Neki hibridni i funky shenanigans buildovi su uglavnom pusiona iznad MP2/3. |
Ja sam još jedan od ponosnih vlasnika CE koji ima osjećaj da je platio za ličko rukovanje.
Odigram tu i tamo, možda sat dva tjedno, i uz potpis svega što kaže zwer mene uveseljava i svako malo diskonektanje i blentav lag. A ivan77? 100 ljudi 100 ćudi. Meni je baš drago da je nekom d3 super. Iako mi se čini da prije postanja ovdje popije četvrtinu viagre jer oće zahebavat.. |
Kada sam pisao Blizzu još u startu da mi igra laaaga i da me izbacuje stalno, dobio sam odgovor da mi komp nemože hendlat igru.. haahahaaahaaa.
Strašni su.. A što se tiče igre, meni je stvarno dobra. Ima sada sadržaja. Leveli idu jako brzo, a šta će bit kad dođem do lev100, ne znam. |
Ako dodjes do paragona 100, obicno dosadi kad pocne pola dana gridnat za 1-2 kocke expa :)
A i speedrunovi dosade kad soloas, mislim, pocne padat u kategoriju kad samo sta ne zaspes za ekranom. |
jeste skužili da sada ne isplati mučit za hellfire ring?
Ja sam napravio jedan i sve 5 , +cca 190 dex , dmg , ali ovi itemi koje sam craftao po receptima su me boostali dovoljno da mi se ne iplati razbijat set koji mi daje +130 dex.:) A ništa stavit ću ga wizardu , on se još jedini nije popeo na inferno:) |
Nikad se i nije isplatilo bar ne za solo igrače ako si bio dovoljno jak da to skraftaš bez previše muke u skupljanju onda ti nije ništa značio više...
|
Citiraj:
Sada idem samo farmat crvene gemove. Pa mozda neki item pade usput kako spada. |
Nakon patcha sam igrao ravno 2 dana i vec mi se neda:goood::roller::roller:
Vrhunska igra :facepalm Kad se sjetim da sam tjedan dana bio u kurcu nakon izlaska igre jer nisam mogao nabavit CE (ne provociram):fiju::lol2: |
Kad malo pogledam, ovo s craftanjem itema je meni super stvar. Počeo sam farmat samo kako bih dobar strength amulet napravio, zasad mi se teško odreći bilo kakvog dijela IK seta da ostalo idem craftat :D
Zadnji ammy koji nešto valja se zarollao da ima više inta nego str, a radio sam str ammy... Pa si ti misli :D |
Ja sam ovo izcraftao sa amy of INT planom :goood: Do jaja za barabu :D
http://i.imgur.com/aKxnIRa.jpg |
Ja sam uspio craftat super glovse za svog wizza i amulet u rangu Tal Rashe koji već nosim. Pa planiram prodat amulet. Teoretski je moguće iscraftat sve brutalne iteme za male novce. Šteta što u startu nije bilo ovog craftanja..
Isto tako je dobro što se ovi itemi nemogu prodat. Bilo bi strasno na AHu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:13. |