![]() |
|
Anyone gleda Limitless?
Film mi je odlican, serija...ne toliko.. btw. sto je sa specijalnim efektima, T1 je imao bolje efekte, nadam se da je nesto od tog namjerno for lulz |
TWD
|
Citiraj:
|
Lijepo pocnu i onda ce izvest debilanu kao sto je to. Standardni TWD.
|
|
Citiraj:
Dobro si napisa, film odlican - serija ne bas. Mozda se nesto izrodi, dat cu sansu... |
ne znam zašto, ali sanjao sinoć allo allo i reko moram si pustit to danas... gledam s01e01 i valjam se od smijeha cijelo vrijeme :D
zaboravio sam koliko je ta serija genijalna :D |
Citiraj:
|
sjecam se kad je isao 'bottom' na hrtu dok sam bio srednja..koja bolestina:D
http://www.imdb.com/title/tt0103376/?ref_=fn_al_tt_1 |
Ta serija, uz Bračne Vode, Seinfelda i Breaking bad je zauvijek pohranjena na mojim diskovima :D koja brutala od serije :D british toilet humor at its best :D
|
Tko nije neka proba Father Ted-a, odlična serija ako joj da prilika epizodu, dve. :)
|
|
Sad taman zavrsio sa svih 5 sezona Žice....jednostano nemam riječi pa cu probat opisati znakovima
:wtf2::wtf2::care::care::care::care::care::respekt::respekt::respekt::respekt: :fala: |
Slobodno mogu reci da mi je sa trona skinut istinski milicioner...:D
Znam da puno trazim ali ima li kojim slucajem jos nesto takvoga??:D |
Citiraj:
Uz opus od redatelja spomenuo bi par ovako serija: The Shield, francuska Braquo, talijanska Gomorra i još jedna francuska Engrenages. Koju god od ovih pogledaš nećeš pogriješiti, sve mi je vrhunski bilo. Doduše, Žicu neće ni jedna nadmašiti, no vrhunske su serije. |
Ica dil
:chears: |
ja sam odavno rekao... da je žica nastala u "fejsbuk" doba, pojela bi sve, pa tako i nepisanog kralja žanra/tematike - brejking bad.
potonja je vrhunska, da se razumijemo, ali je još "vrhunskija" samo zato što je nahajpana jer realno žica je jedno par slojeva jača serija imho ;) |
Moram se prisilit i pogledat The Žicu... pogledao sam prve 2 epizode i nije mi bilo nešto napeto. Izgleda da ću morat opet to potegnut.
|
o da, moraš obavezno ;)
|
Kad završe American Horror Story i Fargo...a onda idu Americans... tako da tamo neđe oko Vasrksa. :D
|
al nemoj me (nas) lagat! :D
|
Dojmovi, komentari, preporuke serija
Moj stav: Žica nema nikakve veze sa Breaking bedom u ničemu, ali u ničemu, to su posve dvije različite serije koje je nepotrebno spominjati u istoj rečenici.
Obje su fenomenalne i odlično prikazuju svoju tematiku. Žica je usporenija serija i jako levelirana, na misteriozno indirektan način prikazuje sve slojeve društva, koje povezuje ista stvar, od političara i odvjetnika, preko policije i obitelji do zadnjeg ološa narkomana. Breaking Bad je adrenalinom nabijena i brza serija, vrlo dobre, realne i svima nama lako moguće radnje/situacije/priče. Meni je BB generalno bolja serija ali malo dublji utisak je ipak ostavila Žica. No tek kada se završi Žica, shvati se ovo što sam napisao. |
mogu se itekako povezati, a to nema veze sa žanrom iskreno, ali slažem se s tobom ;)
|
Quinn / Homeland :care:
|
|
Make it so!
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=l4LhXycJ7rI |
Ne znam kakva je vama,ali ja sam oduševljen sa Gothamom...serija mi je baš legla !:goood:
Jel se zna koliko će biti sezona ? |
Citiraj:
Citiraj:
Nakon sto pogledate zadnju epizodu ostajete u blagom soku uz shvacanje da ste pogledali nesto sto nema konkurenciju i nesto sto predstavlja najbolji komadic televizije u povijesti. Breaking bad je serija, game of thrones je serija. The Wire je The Wire :) Uvijek u razgovorima o serijama imam veliku potrebu objasniti i docarati zicu, nazalost ne uspijem svaki puta. |
Meni isto nakon 3 serije žice onaj MEH filing...niš šta nije viđeno. Dok te the likes of Fargo prikucaju za stolicu ko da poljećeš sa Boingom 747 od samog starta...
|
Nije to taj tip serije (fargo, true detective, or whatever).
Nemoj traziti nes drugo od wirea, jer wire sam po sebi daje nesto sto nisi vidio u nijednoj drugoj seriji. Keep looking and you'll see it. |
mene zica pribila za ekran od prve epke.
pokusavam ne gledat vise od 2 na dan, da potraje :-) |
NHF,al niš mi on nedaje....prvenstveno ono šta sve druge daju.....volju za gledanje :)
|
Citiraj:
Siguran sam da nisam jedini, ima nas dosta the wire zombija :chears: |
Citiraj:
i ja pogledao,mislim 3-4,pa odustao,sad kad čitam opet dobivam volju..pa valjda je bolja od arrowa jebemu.. :roller: |
Ja sam taj the Wire pogledao dok sam lezao u bolnici. Isto tako mi je bila jako dosadna, ali nisam imao nista drugo pa sam pogledao do kraja. Prvih par epizoda sam pogledao ono na silu, pa je onda postalo zanimljivo, ali je kasnije opet bilo gledanja na silu jer nisam imao izbora.
Stvarno ne vidim odakle sva ta fama i religiozno uzdizanje serije koja je mozda svojevremeno bila vrhunska, ali danas nije nista posebno IMHO. Recimo, ja bih uvijek radije pogledao jedan OZ, Zonu sumraka ili Sopranos prije nego The Wire. Dobro, mozda je do mene jer ja bas i ne volim "policijske" serije, pa tako nikad nisam pogledao ni True Detective dalje od druge epizode. :D Hajde, evo ja sam olakšao dušu, sad čekam da me popljujete :D |
Fargo osvaja Jeruzalem!
|
he he.
ni ja ne volim i ne gledam nikad policijske serije pa me zica iznenadila, a krenuo je gledati samo jer nismo imali sta drugo :-). |
Mislim da je sasvim ok da nekome serija jednostavno nije legla, da li radi tematike ili im jednostavno nije dovoljno napeta da ih drzi zainteresiranima jer je radnja maksimalno realna.
Nekome to lezi, nekome ne. Netko trazi nesto drugacije u serijama, netko se uzivi u realne serije. Nismo svi za sve. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:42. |