![]() |
Rasprava o akcijama ili hvaljenje o OK akciji za 55" TV, a link na akciju se negdje izgubio...
|
Citiraj:
Dobro je za slike, ja uvijek u muzejima gledam s te udaljenosti. |
Bok, tražim dvoje forumaša iz Zagreba da se udruže samnom da uzmemo proizvode sa Amazon prime Days 11.-12.07. pa da podijelimo troškove (prime pretplata, Mailbox consolidated pošiljka).
Javite mi se u PM. Radio sam to i prošle godine. EDIT: Firestick oba modela po 2 primjera više ne mogu uzeti jer sam popunio kvotu. Ako imate nešto drugo na umu javite. |
Citiraj:
|
Meni bi trebalo jedan ili dva firesticka Firestick 4K. :)
|
Citiraj:
Sebi mislim uzeti par stvari za komp. Ništa preveliko . |
A možda bi i ja jedan FS4K
|
Bome su finu cijenu dali za FS4K, 22 EUR, nikad tolko jeftin nije bio. Sad je 4K MAX na 35 EUR
Edit: ima trenutno amazon i 20% na odabrane artikle s povrata. LINK |
Neka vam ne bude žao tih par eura, uzmite 4k max.
|
A ja se prošle godine riješio bio maxa i uzeo firecube i sad me vuče FC gen 3 😅
|
Računajte samo da na jedan account ide maksimalno 2 sticka. Znači možete naručit 2x firestick 4K + 2x firestick 4k MAX
|
Citiraj:
Misliš 4? Ili si umjesto plusa htio staviti ili |
Ne, točno tako, može se naručiti najviše dva od bilo koje verzije, možeš naručiti različite odjednom, ali nema garancije da će različite verzije stići u istom paketu.
|
Citiraj:
Već je krenulo za Amazon uređaje pa si pogledajte. Fire TV Stick 4K - 21.99 EUR Fire TV Stick 4K Max - 34.99 EUR |
|
Daj link za ovaj 4K max.
|
Amazon.com? (hint: dolari)
Valjda nema nadobudnih koji tamo kupuju firestickove. |
Otkada šalju Firestickove direktno u RH? Prije je to moralo preko mailbox.de zar ne?
|
Od kad smo u šengenu, skoro sve šalju kod nas za 10€ ...
Tako da provjerite, nekada je isplativije direkno nego preko mailboxa ... Da samo dodaju naš PDV iliti razliku od 6% (ajmo reć) ... |
ne salju nama. probao sam.
|
Imam prime, u Austriji sam, ali brate mili sve sem tih stickova je iz ponude bzvz.
A stickovi mi isto ne trebaju imam ih hrpu haha |
Probao sam i ja naručiti fire stick na HR adresu i ne da mi, a ako stavim DE adresu ide bez problema.
|
Kak nejde, kad meni ide dostava za hrvatsku ???
https://www.amazon.de/-/en/Stick-str...s%2C115&sr=8-4 EDIT : neda u checkoutu, moja greda ... Ali mi je i digao cijenu za HR sa 34.99 na 74.99 .... EDIT 2 : ahahahahahahah kad odaberem stik koji nije na akciji, onda shipping ide u HR, ali je cijena 74.99 + dostava |
Citiraj:
|
Ima dvije verzije firesticka, onaj koji je za njemačko i austrijsko tržište i internacionalna verzija.
Na samom linku bilo kojeg firesticka vam nudi da odaberete ispravnu verziju. International se uredno može naručiti. https://www.amazon.de/-/en/fire-tv-s...021pAnSA%3D%3D Citiraj:
|
Citiraj:
|
Radi li ta njemačka normalno kod nas? Nikad to nisam gledao, a normalno sam tu koristio dvije verzije koje sam kupio.
|
Da, ja imam 2 ili 3 te švapske i normalno rade ...
|
također.
sve u redu. |
Nitko ne posta neke lude Prime day dealove, jel ima stogod? :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:00. |