![]() |
Citiraj:
evropski klubovi zadovoljno trljaju rukice, Barceloni bi taman došao da umjesto Tomića skuplja skokove i smeta pod košem :D btw. Bilan laganih 38 koševa i 10 skokova: Harden omiljeniji nego ikad :D |
Izgleda da su Netsi napravili dobar posao. Gledao sam tekmu s novim igračima, ako se priključe KD i KI svašta bi tu sada moglo biti.
|
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
Dobra.. :D
|
neje školovala! :D
|
Bucksi izgubili doma i od phile,nakon jokare i embiid nadvladao giannisa&co. Harden glavni pom.trener docu,i što je najjače,(su)igrači upijaju. Embiid naučio u par dana njegov stepback,niang poslušao da mora 10 trojki uzeti nakon promašaja u gužvi na startu,pogodi ih petaka.
Отправлено через Pixel |
tl;dr navijaš za Sixerse po novom? :D
|
Očito, pratim gdje ide Harden. Boston , Nets i nova Philla. :)
Bit će zanimljiva sezona. Embiid rastura, Antiša grize. :) Отправлено через iPhone |
|
danas u 19h Phila-Knicksi, a onda u 21:30h Jazz-Sunsi. konačno da u primamljivom terminu vikendom ne igraju žnj ekipe :D
|
Citiraj:
meni harden i jebeni james igraju najbolji basket. to mi je najdraža vrsta igrača: može utrpat ako ga ide i ako se zainati, a može podjelit 10+ asista svaku tekmu. svaka budala navija za svoje kaj ne.. |
https://streamable.com/t0y0th
jel nas ima za petorku? treba nam samo jedan visoki i ovakve Knickse dobivamo anytime anywhere :D |
Citiraj:
Čekaj koji su ovo kečevi? Igra se kao da je ekipa prvo bila pred dućanom, a u odlasku do dvorane na par rakija kod Zdenke... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
1 privitaka
Play off bez LA klubova, odlican pocetak :D
Mavericks - Jazz danas u 19h za pocetak. |
LAC/LAL 420$ mil.
bez plejofa + slatke suze leflop fanova neprocjenjivo Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Jel se gledalo Celtics -Nets? :)
Vrhunska utakmica, Kyrie posebno dobar. |
Prati se prati. Odlična serija za sad Cs vs Nets :)
Celtics - Sixers i Warriors - Suns bi bila finala po mom ukusu, al općenito popratim zanimljive parove kolko mogu :) |
Zanimljiv graf strijelaca po zonama. I Babo ima svoje mjesto:
https://www.instagram.com/p/CcOIEofJ...6-4107022D895B https://www.instagram.com/p/CcOIEofJ...6-4107022D895B |
Citiraj:
Prdnuli Netsi na rosu :D Dobra serija bila svejedno, Boston jebačku obranu odigrao cijelu seriju, kapa dolje. Općenito lajkama prvu rundu playoffa za sad. Puno dobrih ili barem napetih serija. |
MEM-MIN isto zabavna serija. Klokana Moranta je gušt pogledati :D
|
Je je.
Začudio me otpor Wolvesa. Nisma ih puno pratio, al ovak sad kad ih gledam u PO, Edwards će biti zvijer od igrača. Dal-Uta isto napeto, ali kvaliteta košarke i nije neka. Jazzeri na perimetru ne mogu baš nikog i ništa branit, skoro nitko od vanjskih u toj ekipi ne zna obranu odigrati ni switchati. |
Jako prljav igrač majmunoglavi Draymond. Treba ga tjerati vani svaku utakmicu dok se ne civilizira.
|
Citiraj:
|
Ha možda nije nekom drugom igraču, ali njemu nema popusta. Je ga pridržao, ali ga je nepotrebno po glavi udario prije toga 😆
Dobra utakmica. |
Bolji su bez njega, trebalo ga je ipak ostaviti u igri, flagrant 1 😆
|
Biti će ogroman choke ako GSW ne osvoje prsten ove sezone, zbilja im se sve otvorilo .
|
Odlicna tekma, svega je bilo :D
Sta bi bio choke, i sta im se tocno otvorilo? Proslogodisnji finalisti Sunsi vjerojatno cekaju u finalu, i los su im matchup, s druge strane Bucksi odlicno izgledaju. Moze to gsw osvojit, naravno, ali mislim da ce ih kostati sto nisu htjeli jos jednog centra dovesti. Tesko ce to do kraja izgurati samo s Looneyem i ludim Greenom. Zao mi je sto su Kelti spusili, ali Bucksi djeluju mocno i bez Khrisa. |
Sunsi bez Bookera i Bucksi bez Middletona. Može li se tražiti još bolji i lakši put do prstena za jednu ovakvu jaku i iskusnu ekipu ? Mislim da je put otvoren, treba samo uzeti.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:18. |