![]() |
Citiraj:
Defiance |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Defiance ti je počela izlazit druga sezona, a Dominion je istek krenuo. Sinoć krenuo gledat Flash. Mislim da je to prva serija koju sam ugasio nakon pol pilota :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
prva sezona mi je bila nekako "losa" obzirom na sve sto ljudi pricaju da je serija odlicna ovo ono, ocjena i itd. i natjero sam se gledat dalje i onda kako ide dalje postaje sve bolje i bolje. stvarno mi je serija odlicna sad. zabavna itd. i mogu ti rec da smo relativno brzo to pogledali ja i draga. po 1-2 epke na dan. malo mi je cudno bilo: |
Ja sam krenuo ponovno gledati kada si ne podsjetio i sada sam na polovici 9. sezone. Malo su ga razvukli pokušavajući još malo para izvući iz serije. Nije loša ali je slabija nego sezone prije.
|
Citiraj:
i sta da ocekujem od atlantisa kad pocnem sad negdje oko 8. sezone SG-1? :chears: |
pogledao munjicu,pa ni loše,ono,zanima me kakvi će se još superzlikovci pojaviti :D a vidjeli smo i Oli-a :D
|
fargo je nakon pete epizode strašan :D
Povlačim sve gore napisano. |
|
Citiraj:
Atlantis kreće nakon kraja 8. sezone SG-1. Pogledaj do kraja SG-1 pa onda Atlantis. Ovaj zadnji SG Universe koji ima samo 2 sezone ne moraš ni gledati. Meni je prva sezona SGU teški proljev, jako slična Battlestar Galactica, drama, drama, drama, drama... Druga sezona je bolja, ali treba to dočekati, i onda je kraj pošto nije bilo gledanosti. |
Citiraj:
jel ima stargate universe neki kraj il je cviknuto samo? http://www.gateworld.net/news/2009/0...viewing-order/ :chears: |
Citiraj:
Meni se neda preskakati tako sa jedne na drugu tako da ću prvo SG1 završiti, a onda ako mi se bude dali Atlantis. SGU ima "kao" završetak, koji u biti nije. Završili su tako da mogu dalje nastaviti ukoliko se predomisle, ali nije baš prerezano nego su i dosta toga zaključili. |
uuuuu Stargate, a bas sam poceo StarTrek gledao opet :D
a za SGU, meni je bila super serija. Istina drukcija od klasicih SG serijala ali poprilicno dobra. Da bar hoce opet nesto snimit. Defiance mi je onak, okay i nista vise. Dominion pilot mi je bila odlicna, ne sjecam se serije koja je imala tak dobar pilot. Ali druga epizoda nije ni blizu. Nastavljam pratit i ocekujem great things :) |
Ovaj POWER je užas...mislim da jedino onaje egomanijak 50 C gleda ovo
i zamišlja sebe u glavnom liku. Nemam ništa protiv "antijunaka", naprotiv, u serijama, ali žena dilera u IKEA kuhinji se smješka sa mužem, priča o rezanju ljudi na komade i rasturanju kokaina, dok okolo djeca skakuću veselo..WTF? |
Citiraj:
|
Salem, kao neki "cross" drame/sf/horror, gledljivo.
Gang Related ,ako ovo ne shvatite preozbiljno, da se gledat. Kao neka akcić serija iz 80/90 tih, dakle ne očekujte "The Shield" ili "The Wire" |
californication
bogtejebo koji odron je zadnja sezona:D nekoc davno moodyeva slatkorjecivost i dezurni par excellence par sisa su odrzavali pozornost kroz sezone, ali zadnja je bas onako iskorak u nista, closure na razini demo meksickih soapie ispljuvaka. jedino je onaj ricasti retardirani glumac uspia besprijekorno skinut ultimativnog debila, valjda zato sta nije ni treba puno glumit.... |
Gleda ko helix?
|
Gledap tko Tyrant pilota?
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Person of interest 3 sezona..
Spremam se gledati Under the dome 2 sezonu.. :kafa: |
Citiraj:
|
Fargo završio. Glupan Lester je sve uprskao. Da nije u Vegasu napravio šta je napravio, mogao je mirno živjeti i uživati u životu. Ovako...
Gledam Franklin & Bash na Domi. Full su mi super advokati. Obzirom da je u pitanju S01 iz 2011 g., nabavio sam si slijedeće 2 sezone, a uskoro kreće i S04. Stvarno su opičeni. Under the Dome je dobro započela, a onda je postajala sve lošija prema kraju S01. Vidjeti ćemo šta će biti u S02, ali jedino što valja je crvenokosi komad. |
Citiraj:
|
katastrofa od s02e01, ne gledam vise.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Novi Sherlock stiže slijedeće godine
http://www.index.hr/black/clanak/slu...ne/757768.aspx |
Citiraj:
|