![]() |
|
Lol, civiliziran narod. Ajd bar ti katalizator nisu ukrali :D
|
Citiraj:
Najjače mi je bilo kad je ekipa svršavala na tada novi CR dizlo tobože tih motor, ja tad vozio službeni grande punto i stojim na semaforu pored jednog tog novog CRa i čujem motor uz svoju muziku :D |
Citiraj:
@booglio..da traktori su jbg. :) Muški strojevi. :D |
Taj prastari dci se ne racuna. :D
Al da noviji su tisi od vau grupacije. Amdo traktori su za polje a ne za cestu, samo eto ljudi skrti pa voze traktore po cesti :D |
1.5 dci nije prastar. :) Ugrađivao se u merca do prije pola godine i kaškaji ih i dalje abjuza. :) Tj. Nissan as is. :)
|
Mislis da je isti motor iz tvog i u mercu? :D
|
|
Citiraj:
Mislio sam da nešto s autom ne valja, jer sam očekivao da će novi CR TDI biti tiši |
|
Citiraj:
Znam da ih je merc izbaci ovan jer su se ljudi žalili da ne žele reno motore nego mercove. Sad ugrađuju 1.6 mercove tamo gdje su bili 1.5 dci. |
Ovo izgleda kao da će biti bolno za novčanik
https://youtu.be/AOSmjVfwJrc |
Na kakvim je taj supstancama, kad nije mogao skužiti da to neide, dok su još retrovizori počeli strugati
|
Kad smo vec kod tih Octavia jel ima neko jednu dobru 20014-2016 godista sa provjerenom kilometrazom (sve igra od 100-200k km ako je provjerljivo) za prodat (moze 1.6D moze 2.0D) a moze i karavan (one su jeftinije cini se).
|
207k km, kuma prodaje.
1 vlasnik, buraz je vozio. Nije neka oprema, ali je dsg i 150ks. Javi se ako te zanima, cijena jasno ide osjetno dolje. https://www.njuskalo.hr/auti/skoda-o...nCAf4fSOyeWirE |
Hvala na ponudi ali Kum (za njega pitam) nece automatika :(.
|
Daswell auto i prosrčaj si. :) Ja sam tamo uzeo i za sada sve ok. ;)
https://www.dasweltauto.hr/s/skoda/s...-octavia-combi |
|
Sa čime si radio
|
|
Mene više zanima di je našo lava preko bare :D
|
Citiraj:
I za kraj poliranje i zastita Citiraj:
Eto me s ove strane bare malo. Inace, vidio sam u Vancouverupar francuza ali bas one starije. Vidio sam par 504 i 505 modela. I pokoji spacek. I bila je pokoja stara Alfa. |
To se u po rvackama hoda, a na pivo se ne zove. Lijepo tako. :D
|
Citiraj:
|
Postoje dvije vrste ENC-a? Sjećam se kad sam kupovao da mi je teta na šalteru rekla da je jedan za jedno područje (autoceste), a drugi za drugo, je li to istina i koje su to autoceste/područja zna li itko?
|
HAC i BINA Istra (Istarski ipsilon)
|
Šta nije sada nešto novo, zadnjih par godina da se HAC ENC može prijaviti i za BINA Istra autocestu?
|
Citiraj:
|
ENC uredjaj je isti, samo su racuni razliciti. Kolege iz Zga imaju HAC ENC zadnjih 5-6 godina koliko se znamo sa dodanim Bina racunom gore. Bina racun su dodali kad su bili u Puli, a danas se mooozda moze i online.
Edit: ok ok, jednu stvar ipak ne znam - jesu li mijenjali ENC uredjaj u tom vremenu. My bad |
A je nekome otišla baterija na ENCu? Navodno se baterije ne može promjeniti nego se mora kupiti novi ENC uređaj. Poslao sam im mail prije par dana, čekam odgovor.
|
Meni bila riknula unutar prve godine pa mi ga besplatno zamijenili (bina). Teoretski se moze zamijeniti, ali ENC ne smije ostati bez napona. U suprotnom je gotov. S obzirom da su baterije na njemu puntirane/zavarene, zamjena je tlaka isusova + jos mu moras osigurati vanjsko napajanje dok to radis. A baterije se mogu kupiti kod nas, zadnje sto sam gledao bilo ih je u Chipoteci za sicu.
Ne pitaj kako znam, raskopao sam svog prije nego sam proguglao. Jer kako tesko moze biti promjeniti neku bateriju, ne? :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |
|