![]() |
el jos kome skida neki update od 6 gb?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ne. Nama je već skinulo, malo kasniš.
@sa20: skinulo ti je patch, mape idu u utorak |
Citiraj:
|
:roller::roller::roller::roller::roller::roller::roller:
Koja hrpa kretena radi ovu igru |
stigla mi 2 redeem product koda, kad sam upisao prvi dobio sam battelfield 3 limited edition a drugi battelfield 3 premium, zanima me sta to znaci taj limited?
i pod my games u programu mi pokazuje samo battelfield 3 limited edition, fali premium, sad neznam dal on uopce treba pokazat premium posto je to samo patch sa mapama? |
Glavna slika ti je limited, stisni desni klik na sliku -> show game details i pod expansions moraš imat sve.
|
Citiraj:
|
MOraš i drugi kod upisat tj redeemat da bi ti se otključale ostale stvari.
To onda ovako izgleda kad ti se sve orključa http://s24.postimage.org/ycmn7y0et/batle.jpg |
Citiraj:
|
mrva upisao sam ja oba koda.... ja mislim da je sve ok posto mi je dole u listi battelfield 3 premium osjencan, samo neznam zasto ovi ostali nisu kad sve to spada u premium...... valjda ce biti sve ok :D....... tek sam na 8% downloada :stoopid:
|
Hru nelze hrat bez aplikace Origin, ktera však neni nainstalovana. Instalujte prosim znovu Origin.
Ovo mi javlja kad se spajam na server?! |
desni klik na origin aplikaciju - properties - compatibility - change settings for all users - na run as administrator stavi kvacicu
|
Jel još kome igra postala neupotrebljiva nakon End Game apdejta? Ne pomažu nikakvi repairovi, ništa... ni u 10 minuta više ne učita igru i mapu, prošli tjedan sam u par sekundi bio u igri :hitthewal:
|
Citiraj:
:goood: |
Ja imam rusku bf3, ruski karkand i engleski premium. Ovaj put nisam morao ni jezik sređivati nakon update-a. Kolega je morao raditi nebuloze da bi mu igra proradila, a ima sve isto kao i ja.
Meni se često origin zablesira pa moram pokretat igru sa dvoklikom na bf3.exe. Čudo je to sve i izgleda da većinom ovisi o sreći, hoćeš li upast u igru ili ne :). |
Je, imam ruski BF3 i "normalni" Premium. Napravio sve što treba ali nema promjene.. vidim i da ima sličnog cendranja po internetovima, ali ništa konkretnoga
Kaže Battlelog game manager: Loading level... Playing! Ali ekran crn, procesor u 100% i ništa se ne događa |
Nešto nisi dobro kopirao, jesi li napravio repair install?
|
Samo da dodam, meni je skinuo nekakvih dodatnih 107 mb iako je pisalo da je 100% skinut update.
|
Ima kakav squad da im fali igrač al da preferira Armored Kill igrati? :gringo: :gringo: :gringo: :stoopid:
|
Kakav armored kill, to uopće i nije pravi Battlefield, tko to još igra uopće...
|
Ti se šališ?
|
Citiraj:
|
Neo
|
16:41 82%
17:26 76% primjetio sam ja da se igra skida puno duze nego sta je trebalo, vec sam je trebao igrat da sve radi kako treba.... al reko valjda youtube i ostalo smanji brzinu pa se oduzi..... ali tek malo prije sam skuzio da se postotak skinutog smanjio posto sam bio slao frendu sliku downloada svasta :lol2: |
Možda ti je skinilo jedan dio, pa zatim drugi?
|
skida cijelo vrijeme jedno te isto, battelfield 3, kakvih djelova? mislis na onih 5 dodataka?.. svejedno mislim da nije u tome stvar
i dalje pada 16:41 82% - 16,652.85 skinuto 17:26 76% - 15,514.87 skinuto 18:09 72% - 14,716.43 skinuto 18:14 72% - 14,694.87 skinuto |
Citiraj:
|
Citiraj:
nastavilo ovo padat i dalje.. otisao ja resetirat pc.. upali se pc idem se loginat na origin, dobijem poruku "Another computer is currently logged into this account" ....... reko nemoguce da mi je neko u acc provalio....... upisem u google taj problem kad iskoci milijon istih problema... navodno da problem uzrokuje " incorrect shutdown of the client " ... a posto je meni jucer nestalo struje to bi mogao biti uzrok, samo neznam kako ranije danas nisam dobio istu poruku ako neko zna mozda kako da rijesim ovo neka javi...... probo sam ruter resetirat i ne pomaze.. naravno sad sam siguran da ovaj problem uzrokuje i ovo sto sve manje imam skinuto, jel ocito ne priznaje nista sta se skinulo u zadnih 10 sati.. otisao sam u program files pod "origin games" i tamo je battelfield velik svega 14,8g |
Bravo. Odlično si napravio s restartom, nema drugog načina osim sve ispočetka.
Kako narodna glasi : "Ne popravljaj dok je ispravnan " |
nemoj sad ti meni pripisivat krivicu, da je sve radilo nebi resetiro ruter. 3 dana skidam igru koju sa svojom brzinom trebam imat skinutu za 1 dan
i da ocu nemogu iz pocetka jel cim se pokusam uloginat u origin on mi kaze da je vec neko spojen na acc ruter je imao jedan IP koji je origin zapamtio, struje je nestalo komp se ugasio kao i ruter, kod novog paljenja rutera ip je bio drukciji i to je jedini problem, kako ce se ovo rijesit neznam........ vjerovatno cekat dan dva dok se njima u sistemu ne izgubi stari ip sa tog acc-a |
Mislim da ti IP router-a nema veze s downloadom. Meni je nestalo isto struje u pola noći :fuming: i kad sam ga ponovo upalio, ponovo je krenuo od 0% i završio bez beda.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Mrzim ono smeće od close quartersa i aftermatha, loš derivat COD mapa. Zapravo, puno toga mrzim u ovoj igri pa mi je katkad teško definirati granicu. |
Upravo sva čar i tolika popularnost bf-a i je u tome da nudi sve moguće vrste mapa i modova za svakog. Ko voli mape s vozilima i velike prostore, ima ih, za ljubitelje bliske borbe i ultramalih prostora - ima ih, za rush fanove,ima extra dobrih rush mapa, itd., za svakog ponešto, a to samo potvrđuje prilično velik broj aktivnih igrača svakodnevno na svim platformama na kojima je bf izišao (pc, ps3, xbox).
A to što neo tu whinea da mu se ne sviđa close quarters, pa onda napiše da armored kill nije pravi bf, to su smijurije, pogotovo uzevši u obzir koliko je sati proveo upravo na zibi ili na bandaru, a pogotovo taj drugi dio, jer je armored kill izišao upravo za nas stare bf igrače koji vole velika prostranstva... Nemojte uzimat previše k srcu što pojedinci pišu ovdje baš jer im se izjave od stranice do stranice ne podudaraju :D |
Citiraj:
|
Dobar je armored kill, vidiš da sam napisao da se šalim da nije dobar. Whineam jer su razvodnili pravi bf baš tim načinom razmišljanja „za svakog po nešto“. Nekome se to sviđa, nekome ne. Meni ne. Ne sviđa mi se kako igra radi u cq situacijama, već sam pisao o tome, spora mehanika vojnika, glupe animacije preskakanja zidića, šankova, itd. kada me stignu ubit 10 puta dok on to obavi, i tako dalje, da sad opet ne nabrajam. Igram to s vama unatoč tome, ali nisam previše oduševljen, a i jer mi je bitnije druženje s ekipom nego da odem sam na, npr. Kharg...
|
Meni ta igra nikako nije sjela dok nisam skinuo Armored Kill.
Alborz Mountains, Armored Shield su mi odlične, Death Valley fenomenalna. Sa igrom sam zadovoljan, 50 sati odigrao a još nisam istražio 5% toga. Još sam imao u početku problema sa pcem (prvih 40 sati :), tako da sam imao dosta velik fps drop u 1 na 1 situacijama gdje sam ludio jer bi ginuo, sada kad sam to riješio sam prezadovoljan. |
molio bi nekoga da mi uslika svoj folder u koji je skinuo battlefield 3, tocnije data folder (C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3\Data)
ja nikako da rijesim svoj problem, bio sam danas na live chat supportu 45 minuta, preimenovo sam neki dll file, ispraznio 2 temp foldera, ugasio windows firewall.. sve sta su mi govorili... i rekli su mi da ce sada radit.. da ce mi poslat kupon cim stisnem end chat kojim cu sljedecu kupovinu snizit za 15%.... i tako ja napravio igra se pocela skidat kao i uvijek sve normalno, medutim skinuti podaci opet poceli nestajat.... tako da sam malo istrazio sta to nestaje kada sam poceo download skidao se file cas_01.cas i jos 3 druga filea http://s4.postimage.org/shw815qot/image.png , za 45 min ja odem provjerit dali je sve na mjestu, kad ono nema vise cas_01.cas ali pojavio se cas_06.cas... pretpostavljam da je prvi zavrsio sa skidanjem i odma nestao.... http://s4.postimage.org/unqivnu59/image.png |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:18. |