![]() |
a bome niti ja, ja u windozama.
shto je promijenjeno kod oruzhja? |
A zbog cega to sve?
|
RAK nemoj se ljutit, vratit modove i sve sta si ucinio do sada, jer sam siguran da su pametni prepoznali tvoj trud i dodi gore da igramo, oni koji se zale nek odu na drugi server...
|
Šta se događa sa serverom ?
|
Balkanski nacin se opet pokazao na dijelu, mi smo toliko samodestruktivni da je to nevjerovatno, Rak nemoj sad i ti postupiti tako i sve odbaciti zbog hrpe mrguda. Vec sam prije napisao izlijecite frustracije a onda dojdite igrati, ispucajte se na nekome vani i dojdite se zabavljati na server ako ne onda postoji i nesto sto se zove single play... :rolleyes:
Činjenica je da onome tko gubi uvijek nesto smeta, izgleda da smo jednostavno takav narod, u nogometu su uvijek krivi suci, ovdje su krivi ne znam tko, valjda administratori, pa je MM chiter i tako dalje... Izgleda da si pojedinci previse toga utvaraju u svojim nezrelim glavicama. |
fakat neki nisu vredni ni čaše vode,nikak da se riješimo Balkanishe sheizewa...
hmm,a ko ga je sad opet hitil u PTSP,taj bu fasoval!! Rak,odi na,rekel Atha da šalje Zajca... |
kaj se dogodilo ? Pukla mi veza, odem jednu popusit i vise nema nikog na serveru
|
Citiraj:
|
mmmm,mislim da smo popušili admina,jopet je neko zasral do kocena,digel mu kiselinu vu želucu i sad smo voda.... ili je MM-ova squaw saznala za njegovu skrivenu ljubav, pa se riješila protivnika..?????
|
Citiraj:
|
dobro,a kaj je sad sa Rakom??????
mda,već ste ga preboljeli...... po onoj staroj; -kdo se z decom meša,zbudi se popišan.....-stara Prigorska.. |
Opet nezadovoljni ?
Damn vec smo se bili dogovorili oko nekih stvari i opet nije dosta. Zar nije bilo receno da Rak ima sve ovlasti i da kome se ne svidja moze igrati drugdje. Dovoljno je napravio i opet nije dobro. Ja na takvom serveru necu igrati. Rak vrati tvoje postave i kome se ne svidja BAN i gore ako treba |
Citiraj:
znam koliko i ti, bio sam u win, i odjenom 8 poruka na icq "kaj je sa serverom, kaj je sa serverom". |
Očemo igrat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Ja sam na pocetku Stalingrada otisel van i sad vidim ovo i mislim WTF??? Kaj se dogodilo??? :confused: :confused: :confused:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ako je ovo bio razlog za ovu pizdariju..nemam riječi:confused: |
Citiraj:
a kaj? možda je opal server u Amsterdamu......... ili je upala 1 udarna Proleterska na Server i sve pobila po kratkom postupku??? |
Server će biti up&running za 10-15 minuta.
|
sta je to nikog nema
|
Ja sam totalno odusto od CODa. malo sam zasičen. Opet bum vam se ja vec pridruzil.
A i da budem iskren ide mi na kurac stalno zaljenje nekih membera, pa ono..... |
Svaka čast Rak
|
Rak,pa nemoj nas baš tak šoksat...bumo bili dobri.......kaj ne,deca???
;-) |
OK kaj se pak sad događa??? Tko je bio pametnjaković?
Ljudi po milijunti puta, to što je RAL imao volju napravit modove ne znači da se za svaki mod mora kenjati i tržiti posebne stvari. Naš servet je bio namjenjen da imamo sređenu igru sa što manje bugova i bez chetera na koncu se desilo sve to za svaki mod je uvije bilo prigovora a neki su i koristili cheateve i od nas ostalih pravili budale. Kaj se tiče oružja ja tak i tak igram toliko loše da nisam primjetio razliku kod nas jedino mi je bilo čidno da je KAR98 postao ubijit kao i grease gun ergo =0. |
Citiraj:
Baš si totalno : stoopid Post iznad tvoga pise da ce server biti gore za 15tak minuta, 20 minuta se o tome raspravlja i onda ti uletis s tim pitanjem. :) LOL : goood : :clap: :beer: |
Citiraj:
Nemoj se dat zahebavat. Ti si bog i kome se tak ne sviđa nek ide igrat kod bosanaca. |
Citiraj:
Hocemo li isusa vratiti na raspelo? Ja glasam za! :D |
Citiraj:
|
Idem ja nekaj pojest pa se vidimo na serveru.
|
Samo neka server proradi i bude sve super: goood :
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:48. |