![]() |
|
Memphis nikoga ne žali. 10 u nizu kojem su upisali sve najjače ekipe lige. Noćas i GSW.
|
Memphis jako simpa ekipa, dobri su.
Ja je vec sad igracina a tek treba uci u prime. |
ja njih favoriziram još od prošlog playoffa za playoff kao i atlantu. imaju lude playave i vrlo potencijalan rooster.
|
Morant ima uzgon i eksploziju kao Rose u najboljim danima.
|
I mentalno je čvršći od Rosea, samo nek ga ozljede obiđu.
|
Bucksi laganih 40 razlike na poluvremenu protiv GSW-a...
|
Haha baš gledam rezultat i ne vjerujem. Mislio sam se probudit pa pogledat, ali odustao sam.
Dobra proba za lako moguće veliko finale. Bucksi preopaka ekipa. Netsi upisali još jedan domaći poraz |
Haha, ja mislio gledat ali zaspao. Probudim se, pogledam, 30 i kusur razlike za buckse a jos nije poluvrijeme. Odo dalje spavat :D
A sad finale, ne znam bas. Zapad ce bit grdi. Vratit ce se i Davis a cini mi se i Kawhi do tad. No opet, ozljede i zdravlje ce to dosta iskrojit. |
ja bi samo htio da su svi u punom sastavu za playoff.
gledao sam prošle godine dok su netsi bili baš svi zdravi i bili su donekle fizički spremni - ma kakvi bucksi, nije im nitko ništa mogao kad im je ušao u mlin, ali to je bilo toliko rijetko da je više bio izuzetak nego pravilo jer stalno netko nije bio niti na 80 posto, a kamoli 100. isto kada je miami u finalu ostao bez dva, tri prvotimca --- jebeš takve tekme |
Ili da se Lakersima nije ozljedio AD igrali bi veliko finale umjesto Sunsa i tako dalje i tako dalje l.
Ozljede u NBA su oduvijek bile faktor i to je jednostavno tako, glupo je o tome uopće pričat. Bit će što bude. |
Evo i Durant out 4-6 tjedana, uganuo ligamente koljena.
Otkad je Harden dosilo, sve skupa od 101 moguce utakmice, Durant Harden i Irving su ih do sad zajedno odigrali - 10. |
ma ko ih hebe mogli jos kojeg top 10 igraca dovest.
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Citiraj:
Najviše su bili Durant ( dva put manje zbog jezika) i Harden Отправлено через Pixel |
Nets-i u gostima sada tuku, doma neide = Irwing
edit: samo što sam napisao, Netsi odmah gube. Lijepa tekma, Garland on fire... |
|
indijanci igraju kao nekad, Curry 6/10, a Klay 5/9 za tricu.
sve je jasnije da Lakersi neće daleko dogurati jer izostanak Lebrona ili Davisa par uzastopnih tekmi u playoffu znaci ispadanje. |
Odakle to "Indijanci"? To je neka interna baza na forumu ili?
|
Vorda je godinama pisao da je Curry indijanac, pa su zato indijanci.
|
tako je, Vorda ga nije volio :D
|
Citiraj:
|
Lebron može odahnuti, konačno će mu netko opet puhati u uho :D
Citiraj:
jebote ovo je bilo prije 8 godina (OSAM!)... |
lepo znaš kako, jednostavno ne vjerujem da su Cavsi na omjeru 33-21.
|
Citiraj:
EDIT: Iiiiiiiii... Citiraj:
|
Daj ga u Lakerse, nek sve ide u neku stvar 😂
|
Citiraj:
Отправлено через Pixel |
di god je da je za nista je ionako ga suci zbog pravila ne maze više pa je tu nedi igrac u rangu westbricka
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Porzingis u Wizardse za Dinwiddiea. Cudan trejd.
|
I za Bertansa.
Tri polovna igrača s puno nula na računu. |
Ajmo sad jos jednom walla za westbrooka, malo komedije za kraj trade deadlinea :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:54. |