![]() |
Šta si roota mobitel? Nisi li okinija Knox u procesu? ADB?
|
Citiraj:
The power of Debloater compels you! :D |
Dečki, ima li načina da se omogući OTG funkcija na galaxy A5 telefonu. Gore je Kit kat.
|
Da ne tražim sada jer neznam dali je bilo, a i neznam kako točno to nazvati, evo imam jedno pitanje u vezi S5ice.
Vidio sam jednom (neznam koji je uređaj u igri) foru da se na ekranu, dok je isti ugašen, uz pomoć geste (prelaskom ruke blizu ekrana ili pritiskom na home/powr gumb) aktivira samo sat. Znaći ne lock screen, nego samo sat. Dakle crna pozadina (amoled pa je sve crno ugašeno) i sat bijeli! E sada, kako to aktivirati ako postoji na S5 odnosno ako ne postoji kako to dobiti, kojom aplikacijom...? Hvala i nadam se da ste shvatili šta tražim! ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako je na mom S4. Isto bi trebalo biti i na S5. :) |
Citiraj:
Onda sam kasnije metodom eliminacije dodavao natrag stvari - disejblao sam app za alarm i weather widget koji sam onda naknadno uključio tako da mogu koristiti te stvari. Za većinu stvari postoji objašnjenje na netu, koji app kaj radi. |
Citiraj:
|
Imamo stick koji smo koristili do sad na Galaxy S4, Lg G2, Huawei P7. Nikakvih problema. Meni normalno radi na G2, na A5 nula.
|
koliko vidim po recenzijama A5 nema podršku za OTG..
|
Znači jedino riješenje je eventualno kernel based (ako se netko potrudio).
A moguće da uz to treba i izvor napajanja , što je grozno nepraktično naravno . (ista fora je bila na mako) |
Ljudi... Imam jednu malo blesavu ideju... Neznam jel izvediva uopće! :) zna li itko slučajno dimenzije baterije od s6 i z3..i postoji li uopće mogucnost(jer imam original bateriju od z3) da se kad bi bila istih dimenzija u s6 ubaci sony-eva baterija? :)
|
A šta ako kontakti baterijama nisu na istom mjestu? Badava ti onda iste dimenzije mobitela.
|
Ah.. Pogledao na eBay-u.. Drugačije su, a i kontakti na skroz suprotnim stranama.. :(
|
Kao što rekoh...
|
Od te baterije sa Z3 možeš eventualno napravit Powerbank.
|
Citiraj:
Tenks.:chears: |
Citiraj:
a ništa..upalio debloater...i udrio na sve moguće..disejblano 150 aplikacija.. sad ćemo vidit bateriju! :D postupak lagan,al isto patim za Z3...da onako lipo i jednostavno možeš fleshat baltic i mozak na pašu ..:D edit: našao ..evo ih : Citiraj:
|
Katastrofa kolko ima smeća taj Samsung, nije ni čudo da zna zatrokirat i žderat bateriju...
|
a baš tako.. 389 apk mi izbacio ovaj program.. :/
mislim znam da će mi ograničit neke stvari..ali za sad u korištenju nisam primjetio nijedan problem,stavio sam mob na punjenje...vidit ćemo kako će sad ić! :) |
Meni ne ocitava S4 i9505 ( Lollipop ). Ukljucen USB debugging.
|
probaj ovo... ;)
http://forum.xda-developers.com/andr...5#post61879565 |
Ja se ne mogu požaliti na bateriju na s6. U idle mi ne troši ništa skoro, možda 3% u 8h dok naravno browsanje dosta pojede.
|
Citiraj:
Pa čak sam čital da je kod browsanja baterija reducirana, surfanje prek wifija i to je navodno očiti pomak na bolje kod S6, mada tu sad igra i uloga browsera.. Tom mobu bi bilo idealno 3000mAh, a ne mršavih, pardon, sirotinjskih 2550.. Ak se čovek zainati, bateriju uništiš za par sati na S6... Generalno, batka i nije tak loša ak se mob umjereno koristi, naravno još i da GPS ne troši sumanuto bateriju, a i da je OS ispeglan, al to je već domena SFa.. |
2600 na Edge :D
Meni je baterija super, u subotu smo od 7 bili u pogonu na bajku, gps 10ak h skoro, dosta slikavanja i videa, muzika nekoliko sati i izdrža je cili dan. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Meni u idle troši puno više od 3%... Sad sam ga napunio na 100%,nakon pola sata vec na 99%! :( Al stalno me muči šta mi je signal na minimalnoj jednoj crtici,i imam osjećaj da mu to ubija bateriju, jer nikad mi ovako loš signal nije bio.. Na nijednom mobitelu..
|
Citiraj:
2) Da. 3) Da, nudi samo connect as media device ( MTP ) i camera ( PTP ). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:46. |