![]() |
Prođi sve opcije, upoznaj se sa uređajem i fino ćeš naći opciju koja ide neš tipa "Unknown sources" i okineš u redu. Tako možeš 3rd party aplikacije instalirati. Praktički sve osim onih koji trebaju root da bi radile.
|
Citiraj:
|
samo kad skida sa TPB neka provjeri komentare jer su neke aplikacije zarazene ko zna svacime i meni se tako prikeljilo jedanput *ranje,radje sa partis.si :chears:
|
Iss, a najradije, potrosi tih j*benih 1 dolar.
|
Koja je razlika između RAMa prikazanog pod "Upravljanje" i RAMa prikazanog pod "Aktivni programi i procesi"? Pod upravljanjem mi piše da imam 290 MB RAMa od čega je zauzeto cca 235, a kada odem u "aktivne programe i procese" prikazana količina RAM-a je znatno manja, i čini mi se promjenjive veličine (npr. sad mi piše 150 MB RAM i 41MB slobodno)? Mob je Samsung Galaxy mini pop plus.
|
Uz modu vanilla Androida ilitiga Google Edition (Samsung, HTC, Sony), u tijeku je i trend Mini-ja (S4, HO,...). Najnoviji 'priključak' je Oppo sa svojim Find 5 Mini
http://translate.google.com/translat...266/266108.htm btw, Oppo Find 5 je (konačno) postao dostupan u EU. http://www.androidcentral.com/oppo-find-5-now-available-europe |
|
Zvuči dobro, ali badave kad ga ne možeš nabaviti kod nas. Jedva čekam da vidim šta će Moto izbaciti. Samo se bojim da ne bude po onoj 'tresla se brda, rodio se miš'.
|
Ima li itko iskustva sa Xiaomi mobitelima?
Da li se to isplati nabavljati i ako da gdje? Uvijek me zanimala egzotika a kako na svakom androidu kojeg sam imao vrtim Miui nekako me sve vuče na Xiaomi, pogotovo MI-2S... |
Jel ovo meni nesta otislo sa dijelom koji ocitava napunjenost baterije ? Veceras u busu mi krepa originalna baterija,op izvadim zamjensku Gold kinesku od 1800 mah,kad ono 90 %,a prekjucer napunio,kad je brze izgubila kapacitet.
Dodjem kuci,stavim puniti ( bila na 50-tak % ),napunim i vratim originalnu ( nije zapravo krepala,ostalo 15 % ) ono pokazuje da ima 35 % ? Wtf kako to rekalibrirati,jesam kalibraciju trebao raditi za svaku bateriju posebno ili sto ? Mobitel je LG Optimus 4X |
Imam i ja 2 baterije koje tako mijenjam, i imam isti problem onda sa kalibracijom..mislim da se ne može to sredit neg je tak kak je :D
|
Citiraj:
i btw.jel moguce da te kineske Gold rapidno kapacitet,nisam ih ni dvaput do kraja ispraznio,ostavim dva sa 100 % odu na 90 % ... |
MIslim da je stvar u mobitelu, koji se "zbuni" kada se tako mijenja baterija a ne u bateriji samoj..ako se mob ugasio onda je na nuli, bez obzira što će pisat 35% kad ju vratiš..opet će se zgasit nakon minute..barem je meni tako..A što se tiče ti gold kineza ne znam, ne korisitm te
|
Citiraj:
|
Istina, te gold baterije su s*it. Gledao sam neka testiranja, napišu na njima bolestan kapacitet, a onda drže slabije od orginala i to kad su još nove.
|
Citiraj:
|
Oppo Find 5 se pojavio u crvenoj boji. Nice.
http://translate.google.com/translat...%2F261542.html |
|
Nema podatka o bateriji (recimo, glavni adut) te meni osobno bitno, vjerojatno neće imati podršku za sd card. Šteta :(
|
Al opet to je Moto:) Mogli bi se iznenaditi, vidjet ćemo, daleko je 10 mjesec.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ehh. |
Citiraj:
Baš neki dan na koncertu sam snimio preko 4GB, rezolucija samo 720p i to samo neke pjesme. Baterije su tek nevjerojatno glupa priča. Nakrcavaju mobitele sve jačim procesorima (da se mogu igrati igre za koje opet nema mjesta na gore spomenutoj internoj memoriji) a baterija rijetko kad može potrajati duže od dana. I onda "napredni" korisnici prvo kupe quad, octa, da bi ubrzo rootali, flashali kernel i rom koji gasi većinu jezgri, senzore i fancy aplikacije. Al' nisu proizvođači krivi, nego potrošači koji očigledno kupuju takve modele. |
Citiraj:
Vjerojatno se na takvu grupu ekipe i cilja. |
Pa šta je toliko veća potrošnja baterija zbog sd kartice?
|
Citiraj:
Barem Samsung još drži te microSD utore na svojima. Što je dobro. |
Citiraj:
Prvo treba shvatiti korisnike da bi uopće mogli započinjati temu o proizvođačima. |
Citiraj:
A nitko neće priznati da je ego u pitanju. |
Sljedeće godine 2K rezolucija na mobitelima a ja ni 720p nemam :lol2:
http://www.phonearena.com/news/1080p...creens_id44135 Misli netko da je ovo dobro? |
Citiraj:
Bolje da rade na autonomiji baterija nego da se nadjebavaju na displajevima. tko može na recimo 6" vidjeti razliku između 1080 i 2K? u biti može, ekipa sa PCE foruma :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:34. |