![]() |
Treba čekat da uđemo u eu, auti s niskim co2 trebali bi imat dosta niže taxe...
|
Jel puno da auto potroši 5L vode za hlađenje na 1000 pređenih km? Auto je Megane, benzinac 1.6 iz 1996.
|
mislim da je :)
pa meni od servisa do servisa ode prst-dva max, vjerovatno imamo slične posude. |
Citiraj:
puno previše! Moj nije potrošio u 2 godine pola litre. Curi ti negdje 100%. |
Citiraj:
Ili ako si ga razbio, gdje si ih kupio:D |
imam.
na autu :D nisam ga razbio nikad da kucnem o drvo. |
:D
Niš, idem zivkat po njuškalu. Ak nema, sigurno ima u velasu/hrupelju :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Novi seat leon je super,i mazda 6...izgledaju stvarno vrhunski,sportski
|
|
Kako je ružan :D
|
Ova Geneva je postala festival ružnoće, prvo lambo, sad i ferrari
http://www.topgear.com/uk/photos/new...eva-2013-03-05 |
Na te oštre rubove bi se mogao porezat. Ne znaš koji ima ružnija svijetla.
Preružni auti, nemaju veze s dizajnom više nalikuju transformerima. Ovo je auto. |
Kako li je ruzan :D
Pokusavaju bit Lamborghini? Nije mi jasno uopce...cemu tako divlji dizajn? Naspram ovoga, Enzo izgleda elegantno... |
Ovo je neki vanbračni abortus 458ice i Enza...
|
Dok Enzo stvarno zgleda hebeno slažem se da je ovaj neki hibrid... Lamborghini je pak živi užas...
|
Unti :D
Dobro da je Aston napravio novog Vanquisha inače ne znam što bi kupio ove godine :) |
Istina, stvarno lijep auto taj Vanquish. Dok su Talijani zakazali, uključ. i svjetla na 4C...
|
Vanquish je lijep, kao i većina astona, al još je ljepši bio stari model koji nije imao te oštre bočne izbočine.
Šteta jedino da su im razlike u dizajnu stvarno minimalne. |
Citiraj:
|
Ja bih čak pomislio da bi veću ekskluzivu i vjerojatno ništa slabiju prodaju imali sa samo 2 modela od kojih bi jedan bio one-77.
Ovako, ispada da im je gama šira nego u nekih visokoserijskih proizvođača. |
E ovako, spremam se polako za poliranje auta (naravno ne jos sad, nego na proljece kad dodje lijepo vrijeme) pa sam htio se raspitati kaj mi je sve potrebno za to. U prilici sam nabaviti jeftino pastu istu kao u ovom oglasu pa me zanimaju i neka misljenja ili neki bolji prijedlozi ako ih ima :) Da li mi uz to treba jos sto ? S cime se inace uopće polira auto, jer trebam nešto posebno ili obična krpa neka. Eto isprike na ovako možda banalnim pitanjima, ali eto prvo bi mi to poliranje bilo pa pitam :)
|
Sad nakon vise slika i videa, f150 mi i ne izgleda toliko lose, zadnji kraj i silueta vuce na p4/5, jedino prednji kraj i onu rupu naprijed nemogu jos probavit
|
Evo da vas priupitam mozda jos netko vozi Hyundai ili Kiu :)
Od prije 2-3 dana na Hyundai Sonati Prestige 2006 god. stock audio cd player mi baca Error 22 kada god ubacim CD u njega.. znaci nije bitno jeli mp3 ili bas u audio formatu nista nece prepoznat... loada se kao 20-ak sec i onda samo izbaci CD sa natpisom Error 22.. dali je imao netko slican slucaj ili najbolje otic u servinjo? |
Dali netko ima par linkova na kojima se mogu pratit noviteti i vijesti u svijetu automobilizma. Za sad znam za carscoop i mycarportal koje valjaju ali me zanima jos koja :)
|
Re: Automobili
Forum.hr/automobili
|
Nisam mislio forum nego bas linkove tipa carscoop i takvi.
|
|
Ocito nisam bio jasan, ali neznam ni jedan sajt osim carscoopa (oni su vise za mule novih auta) i mycarportal ( koji je vise baziran na tuningu). Nisam mislio na autoklub i te nase, nego strane.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:41. |