![]() |
|
Jedno brzinsko pitanje. Imam thule krovne nosace, na njima kutiju te nosac za bicikl. Prolazi li to tehnicki il mora dolje sve? Nalazim oprecne informacije na netu
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Kratko pitanje, imate neku preporuku ako ste koristili sprejeve za ubijanje gmizajuce gamadi, a da ne smrdi previse i da se da proluftati u jedno popodne?
Imam paukove u autu, rade mi mreze po kabini i vidim ih nekad u otvoru ventilacije pa bi preventive radi posprejao sve rupe i coskove (ispod sjedala, prostor pedala, prostor iza dashboarda, unutar vrata...). Prsnuo bi malo i u kanale ventilacije. Auto mi je po pitanju cistoce apoteka, a vec pola godine pokusavam skuziti di su ti pauci. Jedan me zveknuo za butinu i imao sam oteceni plik valjda mjesec-dva dana. Izgledom su to neki mali brzi pauci, nisu udovice, smeckasti su. Ne prepoznajem ih ovako na prvu. Mislio sam roknuti neki raid i to je to, al nemam iskustva s njim uopce, ni koliko se lufta ni nista... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Odlično, hvala za info. Idem i ja onda APP 🤣 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Ovo redovito budu okupljanja kod tebe? :D |
Ak je lijepo vrijeme svaki vikend se nadu na sat dva
|
Ovaj stari M6 stari mi je jedan od naj badass auta ikad ali ovi američki branici su užas. Ko neka lijepa ženska pa si ide napumpati usne silikonom. Ok, tamo je tako bilo po zakonu ali mislim da stavi Europske niko ga nebi ništa pitao.
|
Citiraj:
Suosjećam s tobom i sretno sa rješavanjem osiguranja. Poslano koristeći Tapatalk |
|
Citiraj:
A na novom autu, suvozačka vrata, lagana ogrebotina taman visine kolica što dućani imaju. Ajd, ta je plitka, dala bi se ispolirat. No na istim vratima, nisko dole, krivudava ogrebotina, duboka. Od čega je, bog zna. Od mene nije ziher. Bit će posla za kasko izgleda... |
Imaš panjeve koji ne znaju parkirati ravno ako pored njih nije drugi auto 🥴
Sto puta već viđen scenarij u Cityu i slično. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Da li je trik onda namjerno krivo parkirati preko 2 mjesta...? :D
Poslano koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
To je feature vozača benveja :D https://www.germanboost.com/images/i.../HSoPPso-1.jpg |
Napravio ovo ljeto izlet po dalmaciji,isao starom cestom i moram pohvaliti aplikaciju radarbot.jedini koji me upozorava na sve radare,recimo waze je bas losh.pola kamera nema unošeno.koristim gmaps i radarbot i vrh.moze se stvarno brze voziti,nigdje nikog svi se boje stare ceste i odu na autoput.a plitvice a slunj a janjetina.eto preporuka ako neko ide na more sad pa nek razmotri.
|
Kako znaš da nema radara :D čestititki od MUP-a može i više mjeseci trebati da dođe, just saying
|
A nekad i godinu dana kasnije…
|
Citiraj:
Ako ljudi ne prijavljuju kamere, ne može aplikacija niti znati za njih... |
Gdje u Zg nabaviti navlake za siceve?
Auto Mitsubishi Outlander 2012 |
Si probao u https://www.pro-mimato.hr/ ?
|
|
Kaj je ovo, HD verzija Kadetta :lol2:
|
|
Iskreno, nikad ne bi rekao da me taj model vuče na to, al dobro :D
|
Kako ne? Meni je odmah bilo preocito da je to neki suvremeni koncept "minike".
|
Š.O.K._i_V.J.E.V.E.R.I.C.A.
|
Citiraj:
koja je fora s tim practic, economic, prestige modelima? edit: našao https://www.pro-mimato.hr/hr/tekst/tipski-auto-tepisi/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |
|