![]() |
|
Citiraj:
Koji je to BMWov motor 2.2 diesel od 130kW tih godina? Citiraj:
|
Citiraj:
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
Ako je tebi par tisuća eura (recimo jedan polovni gradski autić) ništa bitno, ne znači da i drugima nije.
|
Ok, opet da ponovim: ovamo gdje sam gledao se ne radi o 4-5k€ nego o 1,5-2k€ razlike i mislim da je u tom rangu cijene stvarno minorna razlika u odnosu na ono sto se dobije za te novce.
Gesendet von meinem SM-G991B mit Tapatalk |
|
Citiraj:
|
@Milentije - ne znam kakav je passat u odnosu na superba i obrnuto, ali znam da je daleko bolji u odnosu na octaviu (u superbu se nisam vozio). Auto je dosta udobniji, bolje guta lezece i nesavrsenosti na nasim cestama.
Takodjer, sto se siceva tice, bolji su u passatu. Octavia me na duzem putu izmori dok iz passata izadjem kao da se nisam ni vozio. Jednostavno, osjeti se razlika izmedju golf klase i passata. Btw, imam octaviu predzadnju liniju pa da nebi mislio da to govorim kao vlasnik passata 😁 |
Citiraj:
|
Joj Wolv, ne znam koji je ružniji od ona 3 SUV-a. Svi su ogromni, debelo precjenjeni (pogotovo onaj zadnji, crveni) i ružni. Cigla s kotačima bi bila ljepša od njih.
btw, kakvi su ono 'nosači' na vašim Priusima? Vidim da su svi isti. |
|
Neobično mi je vidjeti auto koji u serijskoj opremi za najmoprimce ima nosače za paciklo
|
Citiraj:
Usporedi i cijene odrzavanja. Ja sam imao istu ideju. Problem nisu cijene automobila nego osiguranja i odrzavanja. Audi je u cijeloj prici najskuplji ako ces ga tu gore odrzavat. Mercedes C klassa je jos relativno prihvatljiva. Al mi osobno na zivce ide ona piano glossy plastika u vecini modela. BMW bih mogao tu u Minhenu dobit jeftino i odrzavanje barem tu nije problem al ...ne :) Od velikog trojca BMW je najgori po pitanju kvalitete , kontrola kvalitete im nije na istoj razini kao u recimo Audiju (vecina njoh koristi vanjske firme za kontrolu kvalitete i u jednoj mi radi prijatelj koji je slucajno na toj poziviji i iz njegovih usta Audi = picajzla koja unistava cijele serije odredenog dijela ako nije 100% kak spada, BMW - ak nije kriticno il oku vidljivo - ostecenje prolazi). Plus pogledaj si kolko je razlika u TÜV cijeni benzinca i dizela :goood: Njemacka je poptuno zaludena sa eletro automobilima i po svaku cijenu zele izgurati klasicne benzince i dizele sa trzista i proizvodnje. Vec sad stavljaju svakakve namete samo da bi pogurali elektro govna. Brainfuck...na kraju cu uzet Toyotu hibrida kak mi se cini iako mrzim automatik:lol2: |
Citiraj:
Auto nama dode iz Toyote, standardan auto. Onda mi gore nabacimo nosace, naljepnice i sustav za Car share. Btw, nismo uobicajen rent a car vec free float car share. Citiraj:
Da ne spomenem kako smrde kad ih se nagazi :D |
Citiraj:
Sjedista u passatu su uza nego octaviji, ja imam 2 metra i 105 kg. Sjedista u passtau R su mi preuska i ne mogu da se smjestim u njima nikako. Ili lijeva ili desna butina pocinju da trnu vec nakon 20 kilometara voznje. I generalno, passat je sav nekako uzak unutru u odnosu na moju octaviu. A sto se tice upijanja lezecih stvar je u vjesanju na zadnjoj osovini. Golf i Octavia imaju gredu pozadi u verzijama do 150 KS, a nezavisno vjesanje samo u verzijama sa preko 150 KS. Tako da zavisi koji model si vozio, ali i golf i octavia mogu biti znatno udobniji ako si u modelu sa nezavisnim vjesanjem. |
Passat r Line ima uza i tvrdja sjedala. Isto tako i golf i Octavia RS.
To se ne bi trebalo uspoređivati |
Sjedista iz octavie RS opet sira i udobnija nego passatu R. U octaviji RS nemam problem da se udobno smjestim.
Jedini problem kod sjedista u octaviji RS je sto naslon za glavu nije podesiv po visini. |
Ocravia je Edition model za nase trziste (2018. Godina), kruta osovina, srednja razina opreme.
Passat je bio sa Highline opremom, 2013. godina. |
Passat i Octavia nisu auti istoga segmenta.
Octavia je Golf klasa, a Superb je Passat klasa... Tako da se to nemre uspoređivat baš... VAG grupa je to napravila da bi se baš ti auti prodavali jer su najveći u svojim klasama al nisu računali da će zeznut sami sebe :D |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Što smrdi? Pa nije valjda da remen proklizava? |
Citiraj:
ko stvoren za roadtrip. Samo ako nekaj ode, dijelova nigdje :D |
To o cemu pricate me muci pri odabiru. Zato sam ciljao superb, jer nakon hydractive3+ ovjesa i udobnosti Citroena c5 X7, tesko je naci auto koji mu parira u srednjoj klasi. Tu udobnost ima samo audi a6/a8 i s klasa, i mozda Volvo s kojeg isto dosta ljudi hvali ali cijene tih modela,rabljenih budu bar 30% veće. Novih da ne pričamo.
Ništa ,morat ću naći rental Superb pa probat malo vecu kilometrazu |
Ako ciljas udobnost, onda ne Passata R, generalno Sport modele, jer imaju tvrdje opruge
|
Citiraj:
|
Vozim se doma s Goodwooda i zaglavim iza globalnog zatopljenja. Bit će fotki kroz tjedan kad ulovim vremena i prođem kroz sve
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...2b6c65d3ed.jpg |
U F1 temu okači koji bolid 😊
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Automobili
Citiraj:
Bit će, bit će. Lando i Daniel su vozili stare McLarene. Evo malo soli na ranu za Rimčeve dušebrižnike. Poslao je dvije Nevere (tri ako računamo Batistu) na Goodwood i na svoje sam oči vidio da mogu voziti i nešto što nije od 0-x po ravnom :D Malo sam si popričao s Mrgudom i dečkima iz firme. Super ekipa, samo pozitiva, a reakcije Britanaca su vrhunske. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e26f8e9f9b.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...3ad986b3ea.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dbd39fd15a.jpg |
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:21. |
|