![]() |
Probaj ga testirati kolika je cijena na blagajni, moguće da nisu izmijenili oznaku.
|
Citiraj:
To je bilo u onim košarama gdje piše rasprodaja sa strane bi bili nabacani artikli, ovi rednovni su vjerojatno na policama po punoj cijeni |
Ima na zaključanim policama u Buzinu 3 diska, cijene nema, pitam tetu i nakon provjere kaže punu cijenu, 72€.
Žao mi je zbog Firesticka, nisam niti znao da ih Spar ima u ponudi, prije 2 dana mi pred nosom lik uzeo 2 komada, tako da sam na kraju završio samo sa loncem za grah i bosch svrdlima. :) Maloprije u Buzinu u košari praktički ništa, nekakve gaming slušalice, Hama scart kablovi i klamarice, ošla teta sa kolačima. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tocnije 95.47EUR |
Meni još dali neki vaučer od 5 eura, nemam pojma zašto.
Lovu skinuli, valjda če doći :goood: |
1 privitaka
Citiraj:
|
Heatsink dolazi u PS5 bundle. https://eu.crucial.com/articles/for-...-with-heatsink
|
Je li SSD za PS5 mora biti neki posebni? Gledam na temi o akcijama kako je 2Tb Sami bio debelo jeftiniji od tog Cruciala pa mi nije jasno zašto se njega ne bi stavilo unutra. Ili bilo koji drugi M.2.
|
Citiraj:
|
Ok, ali danas možeš kupiti brdo PCIE Gen4 modela po povoljnijoj cijeni od tog Cruciala.
|
Citiraj:
|
Uzmes heatsink na Ali-u za sitne pare..
|
OK. Tko god ima kombinaciju za Gen 4 SSD od 2TB ovakvih ili boljih performansi, sa uključenim heatsinkom i poštarinom za ili ispod 144 Eura, neka slobodno podjeli. Još stignem otkazati narudžbu
|
Pa dobro ako se gleda baš svaki cent nije loša ponuda.
Ali po meni kad se već ide na takav pro ssd onda je možda bolje dodati 10-15 eura pa kupiti bolji proizvod, npr KC3000. https://www.nabava.net/search.php?q=SKC3000D%2F2048G https://www.amazon.de/Kingston-KC300...MSC?th=1&psc=1 |
Pa nije baš centi da su u pitanju, više 20-40 eura, ovisno koji heatsink i koliko shipping ispadne za disk/heatsink. A taj malo bolji performance ne igra nikakvu ulogu u većini situacija gdje će se isti koristiti a to je gaming. Ako netko gleda za video editing ili nešto hardcore onda ima i boljih i od tog Kingstona.
Ali dobro, tko voli neka izvoli. Ići će to do ljeta vjerojatno i još dolje. Meni dosadilo brisati igre sa PS5, Broken Jedi Survivor 145GB :fuming:, i ovo mi je trenutno dobra prilika. |
Meni sad isto nije ništa jasno. Cijena mi je bez PDV-a navedena. Registriran sam kao privatna osoba iz Croatia.
Ako naručim disk, hoće li mi naknadno naplatiti PDV ili je to ta cijena koja piše? O tome mi ovisi koju bi veličinu uzeo. Za 2TB mi je navedeno: Sub-Total inc. VAT €117.65 |
Citiraj:
|
bice bila neka greska za laptop, sada stoji drugi model
ja ga bio narucio pred pol ure dok je jos bio pod ROG strix, ali sumnjam da ce biti nes od toga edit: yep, dobio odbijenicu da nemaju ROG Strix G15, iako imaju 5 drugih ROG Strix G15 modela Poštovani, Nažalost, na uvoznikovim stranicama je bio krivi naziv artikla, a ispravna slika odnosno pod tom šifrom je Asus Vivobook te se automatski preslikalo i na našu web stranicu. Mi na žalost nemamo u ponudi ROG Strix G15 pa ćemo narudžbu stornirati. Molim Vas oprostite za komplikacije i nenamjeran propust. Hvala unaprijed na razumijevanju Lijepi pozdrav |
Ajd sreca da se nisam zurio prije posla uplatit na bankomat
Javo ako ipak dobiješ da plačem s razlogom |
Greska je bila, ispravili su i nista od toga. Poslali na mail isprike i done.
Iako je bilo too good to be true deal ionako. |
Citiraj:
Ali sad vidim da je Samsungu još pala cijena, nije 59 nego 53 eura, tako da je to dobar deal. |
Uzel još jedan 870 evo plus, mislim da mi sad nijedan komp doma ne koristi nis drugo osim nvme diskova
|
Citiraj:
|
I ja nedavno uzeo 2TB sa amazon.fr, hvala kolegi na podijeljenom linku. Eno ga stoji u ladici. Sad je samo pitanje hocu li migrirati podatke prije isteka jamstva :D
Prelazim sa 1TB SX8200 Pro (onaj bolji primjerak sa 'ispravnim' kontrolerom). Plan je otkantati sve diskove iz kompa. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dobro gledaš, najjeftiniji je u uziju za 80 eura, pa ako baš želiš platiti 20% više odnosno dati 15 eura više to je ok, treba poticat naše trgovce :)
Ja osobno uvijek uzmem barem 2 artikla s amazona, pa kad na svakom uštediš 15-20 eura, osjeti se... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:27. |