![]() |
Ma nemora imati digitalni paket ako ima 2D ima to sto ti je napisao, ima analogni+net.
|
Ovisi koji točno 2D paket, Super 2D, Superbrzi 2D, Super+ 2D itd..
|
Ako je "neki" 2D = internet + tel.
Analogni TV prolazi i recimo da nije bitan. Kako nema ugovoren TV tako nema ni STB. Ako ima neki router starije generacije (prije TC7200) garant ima filter koji mu filtrira dig. TV (onih 9 kanala). Amen |
Citiraj:
Ovo što su kolege Stipest i Cilim iznad preporučili da provjerim s laptopom, provjerio sam i s laptopom i s mobitelom. Kućno računalo spojeno kabelom (za koje su mi rekli da njegova matična može radit problem) je bilo izgašeno, a na mobitelu i laptopu mi se ista stvar dešavala. Net je blokirao na 2-3 minute, nisam se mogao preki wi-fi spojit na modem (internet možda nije dostupan poruka) ni učitavat stranice, i nakon tih par minuti samo od sebe proradi... Ista stvar je znači i sa upaljenim i ugašenim kompom... E sad, ono šta je meni tehničar terenski reka meni spada u sci-fi, da ako matična ima problem da modem učita tu grešku i javlja mi je na svim uređajima. Al šta po toj logici i kad je komp izgašen, modem SPREMA??? tu grešku, ko na hard disk :D i kad se ja spojim preko moba i radim neko vrijeme, samo mi je izbaci i nemogu surfat par minuti... :roller: neznan više di šta kud kako, izvozalo me ko Dražen Petrović Hakeema Olajuwona :lol2: |
Ja sam mislio da isključuš taj PC sa mreže i LAN kabel iz njega spojiš u laptop i onda probaš. Ne košta te ništa, a tako eliminiraš to što su ti oni rekli.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav, zna li netko koji je user/pass za novi ubee router? Probao sam sve kombinacije user-user, user-admin, admin-user, prazno-admin, ali ne prolazi. Nisam imao ponuđen create new password kako piše u uputama.
|
Imam problem već duže vrijeme, pa ako netko može pomoć. Uzeo sam bratu ovo https://www.links.hr/hr/wireless-ran...icni-053509221. Ima inaće 2D paket od B-neta. Router je Tehnicolor TC 7200. Sve radi ok, ali skoro svaki dan extender izgubi vezu sa routerom i treba ga izvuć iz struje i ponovo vratit. Nakon toga opet sve radi OK. Probao sam sa svim naćinima spajanja ( WPS, app D-link), a kako sam ja stan do, spojio sam se na svoj router( isto tehnicolor) i ista stvar se dešava. Nakon toga sam reklamirao extender u Linksa, išao je na servis i poslali su mi novi, ali stvar je opet ista :hitthewal:. Ima li tko kakvu ideju što bi moglo biti tj. još bolje , kako riješiti problem :care:?
Hvala |
@tonchek
Očito je netko (možda tehničar) prčkao / trebao nešto i kreirao pass a da ti nije rekao. Jesi probao administrator / administrator ? Ako ne, odradi factory reset > "To reset the device to factory defaults, hold for more than 5 seconds." Računaj da mu tada treba neko vrijeme i x reboota dok ponovo povuće konfig kao kad ga teh. montirao. |
Citiraj:
EDIT: evo uspio sam postaviti svoj user/pass |
Citiraj:
|
Ma factory resetom kako je predlozio Nikky. Stisnes s cackalicom i drzis cca 5 sek dok se ne pogase lampice, Nakon toga mi je umjesto logina ponudio create new username i password, pa sam stavio kako zelim
|
Citiraj:
|
Zna li netko svako koliko B-net na Tehnicoloru mjenja IP adresu? T-com to radi svaka 24 sata.
|
Ako se ne varam, svaka 4 dana.
Ali Technicolour podržava recimo DuckDNS , pa traje koliko treba :) |
Citiraj:
http://www.bnet.hr/podrska/cesta_pit...je_na_internet |
Istice mi sad skoro cijlei paket...a kako je amis umro, najisplativije mi je uzeti
bnet 3u1 i fino nadjem u cjeniku citiram: Korisnik usluge Turbo 3D (TV + internet + telefon) internet ostvaruje 50% popusta na mjesečnu naknadu usluge tijekom 12 mjeseca te njegova mjesečna naknada iznosi 134,50 kn Ali mi nitko to nezeli ponuditi...sad cemo vidjeti tko ce pobijediti: oni ili moji zagorski geni :D :D :D edit1 Krenulo izmotavanje Hrvoje, radi se o tzv. briljantnoj promociji koja je dostupna prilikom povećanja paketa. Prvih 12 mjeseci bi mjesečna naknada iznosila 50% iznosa od 269 kn. Promocija je dostupna korisnicima koji imaju uslugu Duo paketa. Moj odgovor: gdje to piše? :D |
"Vipnet je uz pomoć virtualne stvarnosti demonstrirao mobilne i fiksne tehnologije sljedeće generacije koje su već danas implementirane u živoj Vip mreži, a tijekom 2018. će imati veliki utjecaj na iskustvo korisnika. U fiksnom segmentu demonstrirane su brzine od 4 Gbit/s na kućnim modemima nove generacije koje Vipnet već testira s korisnicima, dok su u mobilnom segmentu demonstrirane 5G funkcionalnosti pri čemu je ostvarena brzina od 750 Mbit/s koju već danas podržava više od 10 posto mobilnih uređaja dostupnih u populaciji. Uz to Vipnet kreće s Docsis 3.1 i FTTH pristupnim tehnologijama koje donose velike brzine pristupa u fiksnom internetskom pristupu."
Izvor: ICT Bussiness Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Drž se Hrvoje, ne daj se, budi dosadan. Sent from Mobara |
Hehe...sve si mislim šta mi sve to treba pa se nedam jaaaaaa :))))
Evo nakon 13 sati odgovor: Hrvoje, kolege su ti komunicirali ponudu koja je tebi dostupna. Budući da si pročitao detaljno naše uvjete korištenja i cjenik, vidio si i uvjete. U ovom slučaju se radu o ponudi za već postojeće korisnike s navedenim paketom A ja odgovaram: opet ponavljam gdje to piše da je za postojeće korisnike? opet citiram sa te iste stranice Promotivne pogodnosti za nove korisnike uz ugovornu obvezu 24 mjeseca: Korisnik usluge Turbo 3D (TV + internet + telefon) internet ostvaruje 50% popusta na mjesečnu naknadu usluge tijekom 12 mjeseca te njegova mjesečna naknada iznosi 134,50 kn Da li sam ja novi korisnik? Jesam Da li bih uzeo 3u1? Da, bih Da li je ta akcija valjana s obzirom na datum? Da E pa onda bih vas zamolio gdje točno piše da ja ne zadovoljavam uvjete ove akcije |
Citiraj:
No očekuj odbijenicu jer u to mistom cjneiku ispod tablice imaš sljedeći tekst: Citiraj:
|
Ne očekujem odbijenicu jer nigdje nije točno specificirano na temelju čega ja ne upadam u akciju. Koje su to ciljane skupine korisnika, i koja su to točno navedena područja? Apsolutno je podložno osobnoj interpretaciji. Tako da te njihove fore koje su podložne interpretaciji ne fermam 2 posto. Zato ide sve napismeno pa nakraju proslijedim kome je potrebno. :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@smaug
Hmm...do prije tvog pitanja sam bio siguran...jos cu se raspitati vezano za to...ali mudro zboris... @Juice Mislim da nece tako daleko gurati tu svoju kako kome cijena paketa politiku. Bilo je ekipe u zadnjih 20ak stranica koji su uspjeli isforsati tu cijenu. S tim da je onda bilo ako se ne varam 24 mjeseca u pola cijene.... |
Citiraj:
Imaj na umu da je tada i ta cijena nuđena i korisnicima koji su išli na raskid usluga također. Uglavnom, mišljenja sam 99% da u trenutnoj situaciji nećeš izvuć tu cijenu jer su po pitanju promocije bili stiskani na sve načine, no svakako javi ishod. Najizgledniji ti je da pokušaš nać prodajnog predstavnika koji će ti unijet zahtjev po toj cijeni jer se navedena promocija odnosi na ugovoranje izvan poslovnice tako da bi oni trebali imat mogućnost unos zahtjeva po toj cijeni. |
Teško je više dobit 50% na 24 mjeseca, ako je uopće moguće. Sad uglavnom nude max 30%.
A moram i priznat da je 135 kn za trio paket bila čista perverzija, da su oduvijek nudili 30% na 24 mjeseca umjesto tih 50% vjerojatno bi i to ljudi samo tako uzimali. |
Se da nekako na Bnet tv-u sakriti kanale koji nisu u paketu? U max tv-u to mogu napraviti, ali na bnetu nisam uspio, osim napraviti novu listu..
|
Pa kad vrtiš kanale stb ti sam preskače kanale na koje nisi pretplaćen. Iako, po meni je jednostavnije napraviti svoju listu sa kanala koliko želiš i na mjestima kojim želiš.
|
Ne bi trebao preskakati automatski, nego bi trebala biti tipka za biranje “svi programi”, “programi iz mojih paketa”, “omiljeni” itd.
|
Cekaj, Stipest navodi onako kako je, a ti kako bi ti htio da bude.
|
Kad otvorim guide i gledam sto je na kojem progremu, meni nista ne preskace automatski, moram izvrtiti kroz sve?
|
Ali kad prebacujes programe na daljinskom od STB-a jedan po jedan zar ti ne preskace one koji ti nisu dostupni, prikazuje ti samo one koji su ti vidljivi.
|
Citiraj:
|
My mistake.
|
Citiraj:
|
Onda stavi sve programe koje imaš u jednu listu i to je to. Svaki put kad upališ stb on će ići na tu listu ( ako je ona bila zadnja gledana) i nećeš vidjeti ostale kanale.
|
Ima li kakvih saznanja o promjenama na kraju 2 mjeseca? SZK intezivno zove i nude sve akcije, a pogotovo 120 Mbit/s net za 10 kn, samo do 28.02.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:28. |