![]() |
Drive Angry; žali Bože vremena za gledanje.
Limitless (2011); dosta dobar film, između ostalog ima zanimljivu tezu o pametnima u poslovnom svijetu :) Kraj mi je malo mlak i nekako nedorečen. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Danas navečer bum odgledal Limitless, al jedva čekam ovo:
The Devil's Double (2011) |
Citiraj:
|
jel tko pogledao nove pirate "On Stranger Tides" u 3D kino tehnici? Isplati li se platiti ulaznicu za taj film?
Inace sam veliki fan Jack Sparrow-a :care::care: |
Pogledao nakon dugo odgađanja 127 Hours. Strava film, svaka čast liku, mislim da nas je malo tak snažno u glavi.
|
Citiraj:
al iskreno, obojica su genijalno odglumili u svim filmovima. makar, nakon Kraljevog govora nisam mogao vjerovati da je to isti glumac koji glumi Barbossu ja budem prvo na kompu odgledal pa ako bude dobar idem u kino :D |
Bio sinoć na piratima. Ok je film, razonoda.
Nego taj 3D, pogledao sam 2 filma do sada u 3D, Thor i Pirate sa Kariba ali mene to nešto ne oduševljava. Da li ima filmova sa većom primjenom 3D-a? U Thoru nisam siguran da je bila i jedna scena sa nečime baš 3d, dok je u Piratima bila kada ženska proboda vrata mačem i fino se vidi mač u 3D, ali osim toga ništa drugo nisam upamtio da je baš bilo dobro. |
|
In Bruges....oduševljen :)
|
Upravo zavrsio s gledanjem Vanishing on 7th street. Trailer je super izgledao, obecavajuce, dobra ideja, ali ja jednostavno nakon sto sam ga pogledao ne znam sto da mislim o tom filmu...
|
Citiraj:
šala-mala... ali nisam baš naišao na neko odobravanje ovdje kad sam rekao kako je to malo remek djelo. ko ga je prepoznao - je, ko nije - voli panonsko bijelo :D :D |
Citiraj:
Usput, ako nisi gledao Straw dogs, malo stariji film, posudi ga. :D |
ajd baš me zanima da li će zadovoljiti i stariju populaciju :)
thnx za tip, nikad čuo, hofmana lajkam mnogo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Skyline 4/5? Jel misliš na ovaj film? |
Citiraj:
Ktome što volim filmove snimane po Evropi....pogotovo u gradovima koje sam i sam posjetio :goood: Jutros sam se u mukama isusovim zbudio u 6 ujutro te pogledao Vanishing on 7th street....Veve nije znao što reći o filmu,ja znam: SMEĆE! kratko i jasno,za obrazloženje,pogledajte sami,sve bu vam jasno. |
Ti si pogledao do kraja Vanishing on 7th street? Pogledao sam prvih 15min tog crapa od filma i ugasio ga. :D
Prekjučer sam pogledao već spominjani limitless. Neloš film. :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Od ostatka filmova, jedan od boljih novijih definitivno The Killer Inside Me odlična hladnokrvna gluma, i naravno još bolji kraj :) |
Citiraj:
|
127 Hours - odlican
Kill the Irishman - odlican, jedino, malo mi se cini prebrz i nedorecen prvi dio filma... da su mozda film produljili za 15-ak min, mislim da bi to bilo to... ona scena na kraju mi je pre*ebena... Od ostalih stvari u zadnje vrijeme, pogledal sam si malo Leathal Weapon quadrilogiju, cisto gusta radi, opet Die Hard 4... Revolver isto, zakon mi je film... The Mechanic - dobar, ali mogo bi bit i puno bolji... na tragu je onih, po meni kuruza, tipa Taxi, Crank, itd... Iako, statham mi je mrak glumac skrooooz tamo otkad sam ga prvi put snimio u Mean Machineu. Red - ma do yaya |
....
|
Citiraj:
Ovo sam ja gledo jos prije par godina , sjecam se da je bio zesce nocni termin .. i sjecam se da je bio .. zanimljiv film al da malo ko bolestan.:stoopid: mislim nije sad ko srpski film , ne tak al ono .. Ja pokusao gledati dokumentarac Debtocracy , grčki film o dugu .. ok je tema al nikak da pogledam do kraja titlova bas nema na netu a sve je na grčkom :fiju: uglavnom, tema je da su oni sad kao u banani sto se ekonomske situacije tice , a nije da je lova isla narodu nego su se politicari bogatili na tobože kreditima gospodarstvu, poduzecima i to .. Ma ko kod nas , samo gore |
Izgleda da se scenarij iz terminatora ostvaruje :D Neda mi se guglat da vidim koliko je provjerena informacija, ali uglavnom zanimljivo ako ništa drugo. Netko se dobro pobrinuo za reklamiranje svoje vojske i satelita.
Citiraj:
Citiraj:
|
što se tiče 127 sati, ne bih baš nazvao početničke greške jer je tip "freak" bavio se ekstremnim sportovima i sad se bavi, a i tko bi se nadao da će ti se tako nešto dogodit. Imate stvarne snimke na yubitubiju, samo ukucajte njegovo ime.
|
A ružna li je ta ženska iz novih transformera.
|
Bome, kolko god mi Megan ide na živce, puno je zgodnija od ove.
|
....
|
E Keira mi je još gora... Isusti, kako mi je ona na živce išla u Piratima. -.- Ko i Natalie Portman u Star Warsima. Koma... :/
|
....
|
Ma ovo su više uloge takve u pitanju, nego glumice. Ta Padme mi je baš na živce išla cijelo vrijeme, sva cmoljava i nikakva. Princeza Leia s druge strane, mi je odlična.
|
....
|
Citiraj:
meni je i tamo zvjerski odglumila |
....
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
EDIT2: @TheEmpress: pogledaj closer ako nisi prije. |
Hm, zanimljiv post McG. Morat ću pogledat koji film od te Keire.
A što se transformersa tiče... moram priznat da se veselim što više neću morat gledat Megan Fox. Ne očekujem izvanrednu glumu od Rosie, al da je ona definitivno bolji komad od Megan, je. A i vrijeme je da Sam Witwicky promjeni curu :). Btw, pogledao DRIVE ANGRY, sa Nicolasom Cageom. Jednostavno sam ga morao pogledati jer mi je Nick dobar glumac, al film je smeće ipo. Obavezno obrisati ako vam se nađe na disku :). A drugi film je I am number 4. Još jedan SF od kojeg se očekuje nastavak tipa I am number 4: 2, ili, The return of number 4. Ok, šalu na stranu, film je prosjek, nije me se dojmio, štoviše bio mi je pomalo dosadan jer sam očekivo malo više od njega. |
Citiraj:
Vjerujem da su alessandra i bar ipak malo većeg kalibra od protagonistice i da im jednostavno netreba/nemoraju pristati na gažu u nekom filmu s robotićima di će sa sigurnošću pobrat loše kritike aka. glupa plava djevojka namjenjena pokazivanju. Megan -> nije moj tip :D Šalu na stranu, smatram da ima puno ljepših glumica s mnogo ljepšim scenama od nje. Michelle -> Da, istina je, ni ja se nesjećam neke njene megauloge, al istini za volju nije imala ni priliku. No kako napisah, uloga u onom swat timu (ne klinjine cure) bi bila savršena za nju. @McG Keira mi neleži, još kad je vidim s tim siscama, izgleda mi ko neki dječačić :D Al da je imala dobrih uloga imala je, al imala je i manje dobrih. Sve štima kako odglumi i sve, al nije mi karakter/osobnost za neke uloge. tnx što si me podsjetio za Domino :) |
Changeling [2008]
Malo me posječa na današnju situaciju, kada ljudi gube svoje mišljenje a "masoni" guraju svoje. Odličan film koji prikazuje škakljivu sitaciju gubitka djeteta naravno 30tih godina. Ekipa vrhunska, Clint je stvarno napravio dobar posa, svakako za pogledat. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:04. |