![]() |
Citiraj:
|
Nisam zapeo, nego pitam za iskustva ljudi ovdje. Nije mi jasno što ti nije jasno.
|
Citiraj:
U zadnje vrijeme ovo je postala tema o svim proizvodima, a ne o akcijama. Po meni ovo nije tema gdje će netko pisati kako je zadovoljan diskom ili zvučnicima nego reći jel to dobra cijena ili nije. Za detaljnije upite oko proizvoda bi se trebao koristiti podforum za taj proizvod, IMHO. Sent from my motorola edge 40 using Tapatalk |
Ljudi se žale na temperature diska sa heatsinkom? Da ti ni čitao review 'obične' verzije?
|
Hvala kolegi xlr-u šta je okačio ponudu za Wiim (Mini), shvatio sam da mi je točno to falilo u životu :) Iznenadio se koliko je to zapravo malo. Genijalna stvarčica.
|
825gb fat ps5, instalirano 11 igri i jos 20 gigi slobodno. Divim se svakome tko da 200 eura da proširi memoriju konzole.
|
devaa, tebe očito ne pali COD. Ne pali ni mene, zaboli me za COD ali eto svatko ima svoje potrebe.
|
instaliras paar online igri kao cod/nba/fifa i vec si potrosio 500-600 gigi :D
|
jel ima kakva akcija za 14" laptop (ili makar da imate nesto za preporucit)? do soma E, najvise za uredske stvari + povremeni photoshop. bilo bi lijepo da je nesto bolje kvalitete izrade
hvala! EDIT vidim da u mall.hr ima macbook air za 900e, jel to ok ponuda? i takodjer dell 5440, to koristim na poslu i dosta sam zadovoljan. |
Škicao sam ovaj Dell što je Devaa postavio.
Pa sam skužio napomenu i što se mene tiče, preskok: NAPOMENA: Izložbeni model sa sajma Reboot Infogamer 2024 |
Citiraj:
iLoud Micro. Bez premca aktivni zvučnici za tu veličinu |
Citiraj:
Samo 200gb zauzima, bog zna gdje i zasto. Citiraj:
Promaknuo mi je taj dio. Baš se i nisu onda isprsili popustom. |
Citiraj:
|
Gledam i ja taj "mountain", pljuju okolo po customer servicu i čini se mora mailbox.
|
Citiraj:
edit: sad gledam za 10€ vise ide max verzija sa svim dodacima al ostao je samo brown switch |
Hvala na tipu za tipkovnicu.
Uzeo max German iso MX brown preko mailboxa. |
cini se da si uzeo zadnju, sad ima samo nordic jos :D
eto dok se ja dvoumim ode:roller: |
Pojavljuju se i nestaju. kad sam krenuo bio je samo nordic. Ali dok sam gledao sta bi jos mogao uzet se pojavila German. Pa poprati malo možda se pojavi
|
je evo sad ih opet ima
|
Vjerojatno cart drzi x minuta
|
Uzeo everest 60. hvala :chears:
|
čudno je nešto sa tom stranicom. Napravio sam account da odmah ubacim adresu za mailbox... i konstantno Everest max nije dostupan, ali kad otvorim u drugom browseru, a da nisam logiran, dostupno je.
Ubacio sam prek paypala... bome im nedam broj kartice :P |
Citiraj:
Kada sam uzimal nije trebalo mailbox nego su direkt slali u RH, evo baš čitam mail: Citiraj:
EDIT: Mislil sam uzeti si numpad ali na kraju ispada da mi je isplativije uzet Everest Max pa dobim ekstra tipkovnicu :D Budem ju na posel uzel. Vidim da su maknuli shipping prema EU tak sam koristil mailboxde |
Citiraj:
|
Uzel sam tu jedinu dostupnu, jer ionak bude prebacil te dodatke na svoju German ISO verziju sa Silent Red switchevima
|
Hvala na linkovima, narucen Max model, taman gledam neku sa numpadom i ova je po cijeni top top! Epomaker th80 Pro ide u ladicu :)
|
narucio i ja max nordic sa brown switchevima. nadam se da ce posluzit svrsi :D
nisam nikad preko mailboxa narucivao, nadam se da sam dobro ispunio sve. |
Koriati tko te tipkovnice? Dvoumim se dal naručit, na redditu dodta pljuju software, da od launcha s kickstarta nisu ništa popravili
https://www.reddit.com/r/MountainGGlobal/s/FBhq4QkUvx |
Vidio sam i da nema podrške za linux. Iako moguće da se nešto dade konfigurirati na windowsima pa onda, ako tipkovnica pamti, bude i na linuxu to valjda radilo. Jedino što jebemti tipkovnicu koju se ne može bez softwera koristiti :D
|
Citiraj:
|
Bilo je jucer silent red na maxu jos na de. Al je brzo nestalo. Na core je bilo vise izbora i za layout i za switcheve. Cini mi se da rasprodaju sta imaju, neznam dal ima smisla cekat...
|
Ma mislim da ću odustati kompletno. Čitam na SignalRGB discord serveru iskustva korisnika. Pored customer supporta i softver im je živi užas koliko vidim. Znači ljudi nemilo pljuju po Everestu i Mountainu kao brandu općenito i ne samo tamo. xD
A za takvu keybu softver je ključan ako se želi iskoristiti sve điđe koje nudi, zbog čega bi i kupio. Makar toliko sniženo, čini mi se da bi samo živce gubio. |
vi koji ste uzeli ove everest tipkovnice preko mailboxa ima nekog pomaka sa narudzbom?
|
Jok.
|
Status: Unfulfilled.
S obzirom na period godine ni ne nadam se brzom slanju... |
Max komplet vide nije dostupan, tj nema in stock numpada. A bas sam msilio jednu tipkusu za na posao. Tamo imam Logitechi G815, koji mi nikako nije legao
Sent from my SM-S928B using Tapatalk |
Evo pišu da je poslano
|
Citiraj:
Support je užasan. jako dugo sam čekao isporuku jer nije bilo na stanju switcheva koje sam naručio i nisu mi htjeli poslati tipkovnicu sa drugim switchevima iako su ih imali na stanju i cijena je ista. Tipkovnica je plastična sa aluminijskom gornjom pločom. Teška je i djeluje kvalitetno na prvu. Stabsi su zadovoljavajući. Ja sam promijenio i switcheve i capse jer su tvornički ispodprosječni. Modanje nema smisla po meni, probao sam svašta. Za te novce i ako vam je prva meh nećete bit razočarani. Ako hoćete stvarno kvalitetnu meh tipkovnicu mogli bi se razočarati. |
idu gore bilo koji cherry mx compatible capsi?
|
Citiraj:
Još jedna stvar, tipkovnica ima 3-pin hotswap konektore pa ćete morati rezati dva pina kod velike većine switcheva, ukoliko ćete mijenjati. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:18. |