![]() |
Mene prvenstvo brine baterija zbog starosti samog modela te garancija od samo 12 mjeseci...
Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
Imam Xiaomi Redmi Note 7 6/64 gb. Sto bi preporučili u rangu ispod 2000kn. Baterija je prio, kamera nije. Isto bi Xiaomi uzeo dalje.
|
Novi Redmi Note 10 za puno manje od tog. brzo 33w punjenje, super amoled ekran, snap 678 proc, 5000 mah baterija, stereo zvučnici. Prije par dana bio samo 4/64, sada su stavili i 4/128, trebao bi i 6/128 doći ubrzo valjda.
https://mi.hr/redmi-note-10 |
Citiraj:
Meni govoriš. uvrijedilo me to šta sam u ponedjeljak krenuo u potragu za mobom a u nedjelju bila akcija. odustao sam od kupovine moba i ohladio se. neću kupovat ništa. |
Citiraj:
Di si zapeo na Xiaomi. Ova note 10 serija navodno ima nekih problema s ekranom. Koje rješavaju... I nemoj me krivo shvatit, ima 5-6 Redmi i Poco telefona oko mene na moju preporuku. Ovo je trenutno jednostavno bolja kupovina. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Redmi Note 10 ima problema s ekranom, iako nije zahvaćen velik broj uređaja.
1350kn je 4/64 i to je vjerojatno najpovoljniji mob s Amoled ekranom. Po meni je premalo 4 gige RAM-a za te novce. Do 2000kn trenutno Realme 7 Pro i Huawei Nova 5T, best buy...😄 |
realme 7pro se vratio na ekupi na 2400, sad koštaju jednako i 7 i 8 pro :)
|
2100kn je Realme 7 Pro u wow shopu, a 2200kn 8 Pro u Abrakadabri...
|
Citiraj:
znam da sam gledao na nabava.net i par trgovina ga je imalo po toj cijeni, ovo je izgleda onda dobro skocila cijena. |
Prate dućani locksa i njegove preporuke. Bez zejebancije :D
Locks preporuči best buy mob do 2 soma, ja preporučim dalje van foruma, ljudi kupe... za koji dan, klep, ode gore cijena. Ovo sa Realme 7 Pro je već 4.put da se događa :D tak je bilo i sa Realme 5i i još nekim Xiaomijima ili Motorolama :) E sad ne znam jel to samo popust/akcija gotova ili baš price bump :) ali da ga prate, prate ga :D |
Realmi 7 pro sam ja prvo provjerio cijenu, 1700-1800kn na nabavi, da bude unutar zadane cijene, pa tek onda preporučio.
Tolko o tome... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
vec vidim ovih dana neku akciju na realme 7 pro, ko fol 20% niza cijena i tako to... a zapravo ce to biti njegova stara cijena. :) |
@locks
Od sad preporuke u Inbox :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Inače, opet se vraćam na Realme 7 Pro. Nevjerojatno kako su svi shopovi koji su ga imali po nekoj normalnoj cijeni (ispod 2000kn), reagirali i digli cijenu. To je neka direktiva kineza sigurno :stoopid: @masterCG Moguće, ili žele pogurati Realme 8 Pro. Tu je sad i Redmi Note 10 Pro, koji je gadan konkurent....:kafa: |
Citiraj:
Pogledaj kad je bio moj post s preporukom na ovoj stranici, 1799 je bila cijena, provjerio sam povijest cijene na nabavi. |
Citiraj:
Redmi Note 10 Pro je bolji mobitel. Po meni Realme 8 Pro kao naslijednik sedmice nema smisla. |
Naravno da je RN10Pro bolji, al ak košta dosta više onda ništa jer tada onda ulaze i drugi mobovi u igru. KLIK
Po meni je Realme 8 Pro promašaj, a i realno brzo ih štancaju da nova serija dođe unutar pola godine što je po meni glupost. |
Citiraj:
lagano stizu u ducane Citiraj:
|
Ne razumijem što se čeka sa UDC.
Svi ovi mobiteli sa rupama u ekranu što izlaze će brutalno izgubit na cijeni kad svi pređu na UDC. Koliko god da novi mobiteli imaju brutalne specke, kamere, baterije, displaye proceosre itd, kad vidiš tu rupu u ekranu evidentno je da je mobitel jako zastario po dizajnu. Primjerice Galaxy S21 Ultra se sa prednje strane u principu ne razlikuje mnogo od A8s koji je izašao 2018 godine. Po meni sad ne treba kupovat mobitel osim ako nije ''baš hića'', mobiteli sa rupom će bit za badave kad krene UDC. |
Da je ta rupa takvi problem onda bi svi kupovali ove popup/flip i sl. - meni to uopće nije deal breaker, rupa je ionako negdi u vrhu di upada prostor sata signala i sl.
|
Citiraj:
Redmi Note 10 Pro je strašna ponuda za oko 2500kn, ali po meni je još bolja kupnja Galaxy A52, koji je slične cijene. Kamera s OIS-om, manje dimenzije, nešto bolji i neproblematičan ekran, bolja izrada, softver i IP67 certifikat. Xiaomi ima 108 MP kameru, malo brže osvježenje, 2 gige RAM-a više i jaču bateriju, te brži isporučen punjač. Samsung isporučuje i dalje onaj bijedni 15 W. Razlika između SD720G i SD732G je beznačajna, posebno u igrama, jer imaju isti GPU...:stoopid: Za mene osobno je zasad Galaxy A52 najbolja kupnja u rangu 300-350 Eura...:kafa: |
Meni se ipak 2500 kn čini puno za note 10 pro naspram ove konkurencije... pogotovo naspram A52...
Uvijek je tu bila razlika u financijama...sada za sličnu cijenu valjda će ljudi prije Samsung... Sent from my Mi A2 using Tapatalk |
Citiraj:
Rupa u ekranu nije naj bolje riješenje nego naj manje loše. Razumljivo mi je da korisnicima ne smeta i to je ok. No meni koji to uopće ne koristim jako smeta kad se uzme u obzir da to ne koristim a moram u to gledat. |
Ej ekipa,
dobio sam upit od frendice koji bi joj mobitel bio bolji od sljedeća 2 koja ima pravo uzeti preko firme: Samsung Galaxy A12 ili Motorola Moto G9 Plus Na prvu bih rekao Moto, ali ne pratim više toliko pa molim preporuku. Thanks! |
Moto sam imao u rukama 20ak minuta i izgled i brzina rada je pristojna u odnosu na a12. Naravno, nisam mogao progutati taj izgled sučelja i ikona iz doba androida 2.3 , ali meni se na prvu cinio bolji. Samo to treba uzet a rezervom, ipak je to lenovo pa mozda dobijes super uređaj a mozda sranje. A a12 je klasičan Samsung mobitel koji nakon nekog vremena zasteka i uspori kao i svaki njihov low end mob ali izrada je standardna, zvuk, zvono, osim ekrana koji nije amoled pa izgleda losije od ostalih samsunga
|
Samsung Galaxy A52 ili Realme 7 pro? (ima li nešto treće još u igri?)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Danas išao u Svijet Medija u Av. Mall pogledati taj ''famozni'' A52.
Očekivao sam bolji dojam, al ok, za tu lovu je ok. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Npr nova Sony serija. |
Citiraj:
|
Znaci meni moja nova 5t 2x pravio pala na beton i to u zastitnoj maski i oso ekran u qur..
Ako neko ima isti zanima me koja je dobra zastita stakla za njega,.. 300kn me u aliju izaslo zamjensko staklo |
I ti ako padnes na beton ćeš se ozlijedit a kamoli staklena površina. Zaštitno staklo i dobra armor maskica i miran si.
|
Citiraj:
Citiraj:
https://www.links.hr/hr/smartphone-r...lavi-040100609 Sent from my Mi 10 using Tapatalk |
To je posao. Najbolji mob za te novce 😁
|
Nema amoled, nema ni nfc. Kamere su navodno ništa posebno. X2 pro je bio zvjer... amoled i 50w. Nasljednik ima ips i 30w. Zanimljivi su ti kinezi i njihove kombinacije. Kak god, dobar je za te novce zbog 855+ i radne.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |