![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ekipa što kažete na ovaj mobač GIONEE S5.5.
Mane: -nema 900Mhz- a na 3G -nema 4G -nije dual sim -malo starija arhitektura proca |
Meni najveći problem tu ispada baterija
|
Ljudi imal tko bateriju za coolpad 7320, makar i polovnu :D nek mi se javi pp
|
Jelzna neko odakle je moguce narucit uokitel k4000 bez carine?
|
Citiraj:
Naručio Meizu M2 mini od Giztopa, cijena 139.99 $, stigao za 9 dana, bez PDV-a i bilo kakvih drugih troškova. Na njemu bio instaliran Flyme OS 4.5.3 2A s hrvatskim jezikom (i drugim balkanskim). Sve radilo osim Google play, downloadi aplikacija nije bio moguć. Zahvaljujući linkovima s Telekineza foruma na temi o istom mobitelu i nesebičnoj pomoći prijatelja jučer instaliran Flyme OS 454 I (multilanguage), ponovno Google play i sada sve radi bez greške. |
Što mislite o ovoj ponudi?
http://www.minideal.net/stock-in-len...martphone.html |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Također se slažem da je meizu bolja opcija, kvalitetnija izrada i noviji hardver naspram A806. Ali lenovo se može najti za 110$ na eu skladištu, kaj je ipak jeftinije ~30$..
|
Citiraj:
|
I Cubot X16 iz EU skladišta s FullHD ekranom je iznimno tanak i lagan, bolji od tog lenova.
Meni stiže za par dana, nešto je bio zaglavio u Nizozemskoj. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Neću. Ljudi će si sami naručivati budući imaju paypalove pa nek udaraju ;) ja samo moram prenijeti informaciju. Ako bude lažna, dolazimo do Ag008 i čupamo kablove iz šahtova od njegove VDSL centrale :D
|
Ode dolar u nebesa,sto nikako nije dobro za kupnju mobitele kod kineza.
|
Yes 7.4 Zaba danas... Nista od kupovine:(
|
Nema više onog Lenova za 110$, da sam jučer naručio bilo bi :-)
Nisam presretan činjenicom da ako naručim preko giztopa Meizu M2, moram na njega flešati noviju verziju sustava da bi dobio googleplay. U usporedbi s M2, kakav je Xiaomi Redmi Note 2 koji je 10 dolara skuplji? |
Pa ako i zatreba update, bar je to kod M2 čas posla, tj. jedan klik prstom...
|
Citiraj:
Redmi note 2 ima Helio x10 chipset koji je dva koplja ispred dizelasa u M2, veci ekran (5,5" > 5"), 1080p vs 720p.... |
|
Citiraj:
|
Srednji da...Ali onaj po kojemu se radi konverzija 7.4 ...
|
Citiraj:
|
flyme možda i nije ispoliran, ali to žena neće skužit niti da joj platiš da skuži.
žene su nezahtjevni useri generalno gledajući. |
Kupio meizu m2 mini sa wow shopa ima internacionalu verziju i google playa al me zanima kako mogu obrisati kineske aplikacije i apk tipa memory i baterry boster jer sam citao i pise da se ne mogu neke aplikacije brisat zbog eventualnog ostecenja softwera
|
Narucen LeTv 1s (X500), posto ga nitko jos nema valja probit led.. ;)
|
Citiraj:
tnx |
Pozdrav,
uzeo bih m2 note dok traje akcija (veceras) http://www.aliexpress.com/store/prod...59.0.48.xFL5Pa Moze netko od eksperata bacit oko da li je sve ok sto se tice tehnickih karakteristika (frekvencije za 3g 4g i slicno, znam da nema FM) i javit jel sve ok. Muchas gracias! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Al ne mogu joj prepustiti tu odluku da mi poslije ne kljuca zašto sam je pustio da odluči sama jer nema pojma o tome (k'o da ja imam). Ovo je no win situacija. Kako god okrenem na'ebo sam. Zato ovdje i pitam pa da mi kažete što mi predlažete pa da vas mogu kriviti :rtfm: ako joj nešto ne štima :fiju: |
Neka si pogleda i ZTE modele. Prilično su pouzdani, solidne izrade i privlačnog dizajna.
|
Citiraj:
Nubia Z9 :zdero: |
gledam i ja taj Huawei 4A na Giztopu za klinca al nema na netu neki dobar review, a naći stock ROM za njega je lutrija a kineski uff (možda Dakok iskopa stock ROM za njega)
ako ima en/kin jezik samo onda otpada |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:39. |