PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Battlefield 3 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=201263)

Strong 06.02.2013. 16:24

hehehe :D čudi se Player svemu u zadnje vrijeme.... i da nije nikada igrao bc2 ;) bar ne u MP :D:D

jopis 07.02.2013. 08:24

Citiraj:

Autor Strong (Post 2331891)
hehehe :D čudi se Player svemu u zadnje vrijeme.... i da nije nikada igrao bc2 ;) bar ne u MP :D:D

Svejedno je bf3 vani 15-16mj. pa je mogao shvatit do sada koji dan je 'the update day':)

PlayerName 07.02.2013. 10:19

Čudila se sova sjenici

Citiraj:

Autor jopis (Post 2332264)
Svejedno je bf3 vani 15-16mj. pa je mogao shvatit do sada koji dan je 'the update day':)

Mladići, ne čudim se ja tome, već koju k. update-ju kad je svaki put isto sranje, ajde da ja tu vidim neki "megauber" napredak, a ne vidim ništa.
U stvari lažem, vidim to da mi govno popup-a sada svaki put reklamicu da si kupim BF3 Premium, pa kad ga toliko update-ju, mogli su isprogramirat da govno vidi kako ja BF3 Premium imam skoro od dana kad je izašao, pa bi bilo zgodno da mi ponude bar nešto drugo (majicu, čarape...kilu živaca za buduće update-e) što nemam, bar ne u Premium izdanju.
I da, ne nisam igrao BC2, kako stvari stoje niti neću, to ste pogodili.

Ugodan dan!

;)

jopis 07.02.2013. 10:55

Citiraj:

Autor PlayerName (Post 2332327)
Mladići, ne čudim se ja tome, već koju k. update-ju kad je svaki put isto sranje, ajde da ja tu vidim neki "megauber" napredak, a ne vidim ništa.
U stvari lažem, vidim to da mi govno popup-a sada svaki put reklamicu da si kupim BF3 Premium, pa kad ga toliko update-ju, mogli su isprogramirat da govno vidi kako ja BF3 Premium imam skoro od dana kad je izašao, pa bi bilo zgodno da mi ponude bar nešto drugo (majicu, čarape...kilu živaca za buduće update-e) što nemam, bar ne u Premium izdanju.
I da, ne nisam igrao BC2, kako stvari stoje niti neću, to ste pogodili.

Ugodan dan!

;)

To je tvoja greška što nisi igrao BC2, jer je to još uvijek jedna vrhunska mp igra ;)

A što se tiče updateanja i maintenancea od strane ea i dice-a, nemaš ti tu šta vidit, zato se zove REDOVNO ODRŽAVANJE.
Ono što možeš vidjet, je kad se rade izmjene u samoj igri, tipa promjena recoila određene puške, povećavanje damage-a tank destroyerovog topa, i sl., ali uglavnom su utorkom samo održavanja servera, a tu nemaš što vidjet.
No naučit ćeš ti to, tek preko godinu i pol to gledaš pa nisi shvatio, do 40.e ćeš naić:roller:

gnomisa 07.02.2013. 12:07

Citiraj:

Autor jopis (Post 2332356)
To je tvoja greška što nisi igrao BC2, jer je to još uvijek jedna vrhunska mp igra ;)

A što se tiče updateanja i maintenancea od strane ea i dice-a, nemaš ti tu šta vidit, zato se zove REDOVNO ODRŽAVANJE.
Ono što možeš vidjet, je kad se rade izmjene u samoj igri, tipa promjena recoila određene puške, povećavanje damage-a tank destroyerovog topa, i sl., ali uglavnom su utorkom samo održavanja servera, a tu nemaš što vidjet.
No naučit ćeš ti to, tek preko godinu i pol to gledaš pa nisi shvatio, do 40.e ćeš naić:roller:

JA bi volio vidjeti i neke promjene u bodovanju jer mislim da je totalna debilana da dobiješ isti broj bodova za uništavanje tenka ili aviona kao i za jedan kill protivnika.

D1viry 07.02.2013. 12:18

Citiraj:

Autor gnomisa (Post 2332416)
JA bi volio vidjeti i neke promjene u bodovanju jer mislim da je totalna debilana da dobiješ isti broj bodova za uništavanje tenka ili aviona kao i za jedan kill protivnika.

A ja bih volio da ne dobivam 99 kil assist, a pogotovo ne 100 kill assist. Mislim, ono, wtf? Kakav 100 kill assist. Kako je to uopće moguće?
Naravno da nije zbroj nekoliko kill assistova, nego samo jedan.
Takve bugove treba ispraviti.
Btw, ne dobiješ isti broj bodova za uništavaje tenka i za ubijanje protivnika.

gnomisa 07.02.2013. 12:43

Citiraj:

Autor D1viry (Post 2332422)
A ja bih volio da ne dobivam 99 kil assist, a pogotovo ne 100 kill assist. Mislim, ono, wtf? Kakav 100 kill assist. Kako je to uopće moguće?

100 bodova za kill i 100 za tenk..nije li tako? To ako ne ubiješ lika u tenku...

jopis 07.02.2013. 12:46

Citiraj:

Autor D1viry (Post 2332422)

To nije bug ;)
http://symthic.com/bf3-weapon-charts
Ako imalo kužiš, shvatit ćeš do čega je.

Edit: gnomiša - 100 dobiješ za vehicle disabled, a 50 za vehicle destroyed ;)

hammer_of_thor 07.02.2013. 16:02

Citiraj:

Autor jopis (Post 2332440)
Edit: gnomiša - 100 dobiješ za vehicle disabled, a 50 za vehicle destroyed ;)

+ 100, 200, 300 za one nesretne duše unutra :D

sinisa1989 07.02.2013. 19:10

Citiraj:

Autor gnomisa (Post 2332416)

A kako bi ti bodovao?

gnomisa 07.02.2013. 22:46

Citiraj:

Autor sinisa1989 (Post 2332770)
A kako bi ti bodovao?

Pa za uništenje tenka npr. bar 200 bodova...Iako mi sami bodovi ne znače ama baš ništa mislim da bi neki drugi sistem bodova motivirao većinu igrača da ne igraju BF3 isključivo brojeći kilove, onako prašeći straight forward.

Bishop 09.02.2013. 13:41

*Rant alert* Na battlelogu je poll, cemu se najvise veselite u end gameu. Osobno smatram da je DICE napravio sve DLC-ove prije nego li je izdao vanilla bf, i od tada radi bf4, i zato nikad nije bilo vazno na sta se ljudi zale, svi patchevi samo balansiraju oruzja, i sad taj poll samo sluzi da se ljudi nabriju, a ovi to ni ne citaju

Neo-ST 09.02.2013. 14:27

Normalno da je to sve već odavno napravljeno, nego ljudi ne shvaćaju kako kapitalisti, a ne gameri (čitaj: EA) razmišljaju - napravi igru i podijeli je na nekoliko dijelova koje kasnije dodatno naplaćuješ i povećaš profit za x puta (vanilla, karkand, close quarters, armored kill, aftermath, end game) ili strpaš sve to pod jedan veliki dlc (da privučeš ljude da kupe to umjesto svaki dlc posebno, još ktome na prljav način koristeći psihološki marketing "ja sam premium i imam prednost dok čekam u queue-u"), kojeg platiš kao samu igru... u svakom slučaju oni ne gube.
BF3 je sandbox u kojeg po volji ubacuju sadržaj, oblikuju mape, itd. - kao malo bolji map editor koji često dolazi sa nekim igrama, samo šta ga ovdje ne dobijete nego oni to naprave za vas i naplate.
Inače sama igra me stajala živaca xy puta, baš to šta si rekao, rješavanje problema = 0, tu i tamo balansiraju oružja i "održavaju servere", a to šta ja krepam i prije nego vidim neprijatelja (ili još draže mi, dugo nakon šta se sakrijem iza zida), saspem šaržer njemu u glavu od zada, a on se okrene i ubije me i slično, to ništa.
S tehničke strane, hit detection mehanizam je užasan, trebalo bi ga zabranit i više nikada ne koristit u bilo kojoj igri. Pogoditi neprijatelja je 40% skill, 60% nada da će se tvoj trud registrirat na serveru...

RaWeN 09.02.2013. 14:39

Iz tih razloga nisam kupio ni Premium ni DLC-ove kolko god mi se Armored Kill činio jeben.
Nisam ni trebao uzet Limited Edition nego samo osnovnu igru.
Dok god ljudi kupuju te pizdarije to će oni više cjepkat.

Neo, dobro si to rekao vezano za map editor, mislim da oni jednu mapu naprave za 2 dana.
Samo poubacivaju par zgrada, dodaju neke finese i naplate to 10 eura.
BF4 nema teorije da kupim.

It's all about the monies!

Neo-ST 09.02.2013. 14:54

To i jest map editor, isto ko i Cryengine (za kojeg btw. imaš skinit SDK u kojem imaš map editor, možeš oblikovati mape kako god hoćeš, dodavat drveće, mijenjati teksture, itd. :D ), em šta uberu lovu od svojih primarnih igara (Frostbite - BF serijal, Cryengine - Crysis serijal), em šta kasnije prodaju licencu za engine drugima...

sa20 09.02.2013. 16:00

Citiraj:

S tehničke strane, hit detection mehanizam je užasan, trebalo bi ga zabranit i više nikada ne koristit u bilo kojoj igri. Pogoditi neprijatelja je 40% skill, 60% nada da će se tvoj trud registrirat na serveru...
Ovo se meni cesto desi. Netko pocne pucati po meni, pogodi me jednom. Ne uzme nesto puno hp-a ja brzo odem iza zida i u tom momentu kad sam sigurno iza zida dodje jos hitac ili dva i mrtav i to se dosta cesto desi. Kao kad te prvi put pogodi da onda ako brzo nastavi da meci funkcioniraju kao navodeci meci koji te nemogu promasiti pa makar bio i iza zida :).

I neznam kako kod vas ostalih ali sto vise igram primjecujem sve vise cheatera, ono na svakom drugom serveru neko ima onak 90-3 k/d ratio. Oke nekazem da je nemoguce ali ljudi koji na battlelogu imaju preciznost kao ja njub a onda u partiji ne promasuju ni u ludilu :).

gnomisa 09.02.2013. 16:54

Citiraj:

Autor Neo-ST (Post 2333760)
saspem šaržer njemu u glavu od zada, a on se okrene i ubije me i slično, to ništa.

KAd ja to kažem pred ljudma koji su veliki fanovi BF3 onda me popljuju...kao ja tražim simulaciju u BF-u..ali misli mda je to sranje jer totaln oje bezveze da mi netko preživi par metaka u leđa (i na HC serverima) i onda mi skače ko zeko da ne primi još koji, okrene se i smakne me. To nema veze ni s čime. I nije zabava već debilana.

A ovo za gamere i developere se potpuno slažem. Najbolje stvari u gaming industriji su došle kroz modove koje su radili gameri sami. A DayZ standalone je samo jedan od premalo primjera gdje gameri rade igru za gamere. Takve igre teško da mogu podbaciti. Developerima je samo do para, jebe se njima što korsinici žele i kako igra radi. samo daj naplati i remen na vojničkim hlačama (ako ide) i deri.

Bishop 10.02.2013. 02:24

Da, nazalost, nista ne valja kad se radi radi para, glazba, filmovi, igre. Imam nadu u kickstarter, da ce omogucit nezavisnim developerima da naprave nesto kvalitetno, i poguraju ucmalu industriju naprijed, a da cemo kupit vjerojatno svi bf4, opet pizdit radi istih stvari radi kojih pizdimo od bfbc2, ne sumnjam. Oni koji misle da su jako posebni i prosvjetljeni jer ce odgovorit da nece, koji misle da su jako pametni jer nisu 'nasjeli' kao mi ostali na premium fore (a kupili su vanilla igru) neka znaju da ako pojedes pola zlicice govana, nemas pravo pametovat nekom tko je pojeo pola kile, smrdi iz usta obojci :D

James Hunt 10.02.2013. 08:20

jel ima neki server gdje se nasi skupljaju?

newyxX 10.02.2013. 09:10

Imaju svoj server. :D
Inace kad je Ziba.

James Hunt 10.02.2013. 10:24

thanks...

PlayerName 13.02.2013. 10:18

Cheater parteeeeeeee

PC: We are aware of the connectivity issues on PC and investigating. You should currently be able to join servers that have Punkbuster set to "off". Stay tuned for more info.

Sad je pravi trenutak za investirat u chet, bar po blogu! :goood:

Strong 13.02.2013. 10:57

Heh da valjda će to ubrzo riješiti ;)

PlayerName 13.02.2013. 12:03

A možda su u šumi...???

Citiraj:

Autor Strong (Post 2336524)
Heh da valjda će to ubrzo riješiti ;)

Hoće, hoće...taman do 21:00...

sa20 13.02.2013. 21:45

Srecom došlo je ranije oko 19h meni :D.

PointDexter 15.02.2013. 12:57

Našao jedan lijep audio uradak pa reko da ga iskoristim :D

Neo-ST 15.02.2013. 15:37

Kakav cheater :p

picajzlaaa 15.02.2013. 17:19

Zakon killovi :) gz

Bishop 17.02.2013. 22:48

Dali vam se ikad dogodilo:
Spojim se na server, BND-FunGamer, bilo nas je cca 4v4 na Ziba Tower. Na minimapi vidim sve neprijatelje, ali ono, sve, i nije da ih netko spota, npr, vidim pojavi se u sobici crveni trokutic lik se taman spawnao i konstantno je 'spotan'. Server je HC, ali da je normal, pa to je skoro ko wallhack. Dali je to glitch ili neko imao cheatove ukljucene ili je to do servera? Ugl, jako cudno. Pitao sam i ekipu prek chata ali nitko mi nista nije odg, jedan lik mi samo rekao da nek pricam na njemackom...

PlayerName 20.02.2013. 12:30

Nikad, pa ni onda!

Ne, nije mi se nikad dogodilo, ali često imam osjećaj da se drugima događa protiv mene.
Šta da ti kažem, uživaj dok radi! ;)

gnomisa 20.02.2013. 14:05

Spojiš se na HC mapu kad ono radar upaljen. Vidiš sve neprijatelje na mapi. Koji smijeh.

Veki-os 20.02.2013. 14:06

Citiraj:

Autor Bishop (Post 2339567)
Dali vam se ikad dogodilo:
Spojim se na server, BND-FunGamer, bilo nas je cca 4v4 na Ziba Tower. Na minimapi vidim sve neprijatelje, ali ono, sve, i nije da ih netko spota, npr, vidim pojavi se u sobici crveni trokutic lik se taman spawnao i konstantno je 'spotan'. Server je HC, ali da je normal, pa to je skoro ko wallhack. Dali je to glitch ili neko imao cheatove ukljucene ili je to do servera? Ugl, jako cudno. Pitao sam i ekipu prek chata ali nitko mi nista nije odg, jedan lik mi samo rekao da nek pricam na njemackom...

http://www.artificialaiming.net/forum/bf3_hacks.php

Features

Aimbot :
Uberdamage (only one bullet is needed to kill a player instantly, also works in vehicles!)
Auto Spot (spot everyone on the map, automatic. You'll get the spotbonus for every kill your team makes)
InstantKill (Individually Kill a person you don't like!)
NoSpread
No Recoil
No Breathing
Visibility Checks
Soldier Aimbot
Vehicle Aimbot (All land vehicles, Chopper gunner and Helo transport machine gunner Aimbot for air vehicles) *Scroll down for video!*
Aim Styles (Off, When firing, Full auto)
Targeting Styles (Closest Target, Closest to crosshair, Highest Threat, Lowest Health, etc.)
SlowAim (Off, On) (+ Configurable slow aim speed)
AimAngle (Off, On) (+ Configurable autoaim rotation angle)
AutoFire (Off, On)
FriendlyFire (Off, On)

gnomisa 21.02.2013. 11:53

Tko se sjetio staviti onaj usrani križić koji se pojavi kad si nekog dobro naciljao...

Megatr0nHR 23.02.2013. 10:22

Evo moja nova montaza

http://www.youtube.com/watch?v=HIi30fO1dZE

Megatr0nHR 23.02.2013. 10:24

Evo moja nova montaza

Eto, comment, rate..
http://www.youtube.com/watch?v=HIi30fO1dZE

newyxX 23.02.2013. 22:36

Odlicno napravljeno samo tako nastavi. Preporucio bih ti da nastavis s C4 forama jer nikad ne dosade.
Striko ovo na 2:16 me podsjeca na prvi conquest s tobom. :D

Ati freak 24.02.2013. 12:14

Citiraj:

Autor newyxX (Post 2344632)
Odlicno napravljeno samo tako nastavi. Preporucio bih ti da nastavis s C4 forama jer nikad ne dosade.
Striko ovo na 2:16 me podsjeca na prvi conquest s tobom. :D

Da ? :D

Ovo kad je choppera skinuo ?

Ati freak 24.02.2013. 12:21

EDIT: Dupli.

newyxX 24.02.2013. 13:20

Kad ste ti i XXX letali u attack heli-u. Lijepa je eksplozija bila. :D

Paxton 24.02.2013. 13:21

BF3 je 10€ danas na Originu.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:48.