![]() |
Citiraj:
kao sto je rekao ansha razlike u performansama su zanemarive. spomenuo si da je msi hladnija i tiša, a to ti je bitnije. ja nisam uspio naći neki review, uglavnom x trio testiraju. evo dolje gigabyte review ako nisi vec pogledao... https://www.kitguru.net/components/g...ing-oc-review/ |
Citiraj:
Zato sam i postavio ovdje pitanje, jer nisam siguran u ništa. Kopka me što mi je cijena ista, a ne znam sa sigurnošću mane i vrline jedne u odnosu na drugu. |
Ja bih izabrao s više garancije ako ju zelim duze drzat. Po onom linku gaming X je tisa od gigabyte, ne vjerujem da je Z bucnija ali ni gigabyte nije bucna pa bih uzeo jos 1 godinu jamstva :)
|
sa gaming x i gaming z nema zabune jer su te kartice opremljene odlicnim hladnjacima
|
Naručena Gigabyte ipak, lp i hvala svima.
|
malo je bucnija od msi ali godina dana garancije vise je svakako plus no neznam koliko ce ti to znaciti kad je budes preprodavao u sljedecem ciklusu rudaromanije
|
Citiraj:
|
Kakva je 3070 Inno3d twin x2 sta se tice hladenja i buke? Skrto reviewa ima po netu o njoj, uglavnom se spominje ichill x3 po grafovima.
|
evo kod mene 3080ti ichill x4 i nemogu se bas pohvaliti s temperaturama... procitaj stranicu unazad...
|
Dosta mršavo i loše hlađenje po meni, u rangu Palita Dual ili Gainward Ghosta
|
Ekipa molim pomoć, koji CPU je dovoljno jak da nafila RTX 3070. Nije mi bitno da li je AMD ili Intel. slažem neku konfu pa da ne uzmem preslabo a nema mi smisla ni bacati novce za nesto pre. :X
|
Ako je rezolucija >1080p onda vjerojatno svi mid range procesori tip 5600 / 5600x / 12400 itd.
Ako je <=1080p onda jače. U većini slučajeva nešto tipa 5600X je više nego dovoljno, osim ako ne tražiš 300FPS na 1080p. Naravno, mi na ovom forumu volimo pretjerivati, tako da uglavnom uzimamo 5900X za 1080P. :D |
Citiraj:
haha da u biti 5900x mi je i za p720 taman, nego u biti bi htio da moze i 2k rezoluciju držati jer cu vjerojatno jednog dana i takvi monitor nabaviti pa da kad vec slažem da to bude kak spada, znaci 5600x :P :chears: |
Da, kod mene je 3900X i 3080Ti za 1440p, ali ne ide sve preko ni preko 60-100fps.
|
3090 za 1058eur https://www.equippr.de/inno3d-geforc...l-2077787.html
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Nisi me shvatio, ni na 1440p ne radi na 300fps. Ne radi sve ni preko 60, kamoli na 4K.
|
to 144 fps je gleda samo za valorant i slicne naslove koji se igraju na low
svi ovi eye candi novi naslovi ako imas iznad 60 na high/ultra je super igrivo |
Vas vrucina udarila malo? Kakvih sad 144fps :lol2:
|
A nista onda objasni koje to igre pogotovo ako su single player imaju smisla igrat na vise od 60fpsa valjda se gleda ultra max grafika do nekih 60 fpsa??
A ovi sta ganjaju vise fpsa i igraju za k/d koriste vecinom 1080p i sve low Sent from my M2012K11AG using Tapatalk |
Ne nego ne citas. Rekao sam da ima igara koje ne rade ni na 60 fps na 1440p.
|
Tako ja gledam. Najvažnije mi je da mogu igrati na max-u s 60 fps-a.
|
Citiraj:
|
Sad mi ispadamo ludi nije ni meni jasno na top grafi i procu sve skupa 20k nofca ne ide igra na 60 fpsa??
3900X može imati padove ispod 60 u cyberpunku, moguće i u nekim drugim igrama.
|
Lol klasika gofno neoptimizirano.
Citiraj:
|
Može delete.
|
Citiraj:
Svi proizvođači se promptno žele riješiti RTX 3000 zaliha, jer RTX 4000 serija je itekako u dolasku s boljim performasama, a ovaj stručnjak se pravi kao da ne zna ništa o tome. Nažalost netko se fino nasamaril s njegovim pizdarijama, jer frajer s "kredibilitetom" i "autoritetom" priča žešće bedastoće, kao da je od jučer u tome. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:02. |