![]() |
Pozdrav,
jel kupovao tko direkto sa crucial stranice pa da napiše od kuda šalju i dali ima kakvih davanja kod nas. Zahvaljujem |
Citiraj:
Šalju samo u SAD i Mexico. Jesi uopće probao dodati artikl u košaricu? Piše odmah gdje šalju, otkuda i da Hrvatske nema |
Šalju u Hrvatsku koliko vidim, moraš na prvoj stranici odabrati evropsku uniju
|
Šalju u Hrvatsku sa eu.crucial.com. Ja sam uzeo p5 plus za ps5. Trebalo je nekih 2 tjedna da stigne posiljka, tracking-a nije bilo.
Sent from my Fire tablet using Tapatalk |
Također uzeo SSD za PS5 i uredno došlo nakon 10-ak dana bez ikakvih davanja.
|
Jel još netko naletio na nešto dobro u Intersparu?
Vidio sam da je kolega ugrabio jeftino disk. |
Citiraj:
Međimurska gibanica od one Spar premium marke je odlična. A ostatak više manje isto kao u ostalim dućanima. |
ja sam naletio na ovu smart utičnicu,
https://nedis.com/en-us/product/secu...roid-ios-white sa 18 eura spuštena na 5. |
Hvala medo na info vezano za diskove. Ustedio si mi vrijeme
|
Citiraj:
|
Za Riječane - tražio sam disk u Intersparu na Krnjevu i Rujevici - 0 bodova.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
uzeo zadnju, al možda još negdje imaju. |
Citiraj:
Pula i okolica , 0 bodova |
Samo interspar ili i Spar?
|
Citiraj:
O kojem je disku rijec? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Uzeo sam onaj disk u Intersparu Sisak. Bio sam danas opet i normalno više nema ništa zanimljivog, samo hrpa nekog el. uređaja protiv krpelja. :D btw. ovo nije bilo na policama gdje im obično stoji elektronika nego imaju neki kutak s oznakom rasprodaja i tamo nabacano sve od lonaca, blendera, dječje robe pa do diskova, tipkovnica.. |
Bio i ja danas i ništa pametno nije bilo.
|
Citiraj:
To je Tuya s Nedis naljepnicom. Radi out of the box sa Tuya appom. Nedis app je starija verzija Tuya appa s temom u drugoj boji :) |
Tih generickih uticnica ima malo more, sve je u pozadini tuya ili smart life app i sve idu na google/alexu. Imam ih doma punu vrecu upareno na smart lifeu.
5 eura je odlican deal ako mjeri potrosnju. Inace ih kupujem za oko 8-10 eura na amazonu. Kuca jos nije izgorila :) |
Citiraj:
Steta nisam nasao, bas u potrazi za dodatnim diskom ovo bi odlicno doslo steta |
Usput pogledao u Intersparu Supernova Buzin ima li što zanimljivog i vidio sam samo Amazon Fire TV stick 15,12€. Bio je još jedan komad.
|
Citiraj:
Evo i ja naletio i nema nicega bas, xiaomi web camera je bilo i dvd medija i to je to, steta da nisam naletio na disk ili uticnicu, mozda dobiju nove komade ili nadu sta u skladistima zatrpano pa stave :D |
Ništa, sada ćemo očito ćešće posjećivati Spar...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Valjda opet naletimo kako u pravo vrijeme :)
Ako tko naide na Hard Disk Seagate neka javi u potrazi sam za slicnim, naravno uz postu i sve sta treba |
Žena kaže nema ništa u Intersparu u dubravi.
|
Gledao sam u Samoboru, imaju hdd al po punoj cijeni
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:30. |