![]() |
Od kuda f2? Ajde kad stigne par rijeci:)
|
Citiraj:
|
na unicom 4.2.0.4 (U verzija firmware-a) za meizu m1 note ide i generički A firmware, javim dali ima kineskih apk:
http://meizufans.eu/forum/thread-fly...stable-m1-note About the versions: A = generic (recommended!) C = China Mobile U = China Unicom And yes, every device can use the A firmware. |
Citiraj:
Procedura upgradea firmwarea je download zip fajle na telefon, restart, vol+poweron i upgrade? |
Čini mi se da je sa Meizu M1 Note slična priča kao što je bila sa Coolpadom F1.
|
Koja priča je bila s Coolpadom F1?
|
Odličan telefon, ali nije bio "kako treba" out-of-the-box. Morao si flashati firmware ili rootati pa uninstalirati kineske aplikacije i instalirati Play, itd...
|
Citiraj:
btw, na meizu sve radi kako treba,da ne bi širili dezinformacije, treba par minuta da se stavi google services , napravi root i riješi "višak" ,ako hoćeš, sa Titaniumom. i to je to... nema tu portanih i aosp romova na kojima jedno radi drugo ne. i još jedna stvar, meizu ima svoj app centar što je isto što i "play store". ja sada uopće neću staviti google services jer ih ne trebam, root ide i titanium jer mi par sistemskih aplikacija kao game centar, čitač i dr. ne treba, ali ni ne smetaju. |
Postoji li ikakva nada da će jednog dana international firmware moći biti flashan na naše U modele?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jel ovo pretjerivanje (Meizu Note):
IGZO ekran: Citiraj:
Citiraj:
I još jedna sitnica na OS-u: Citiraj:
|
Citiraj:
|
I na kraju zaključak istog autora:
Citiraj:
|
Citiraj:
OS je preveden na HR jezik. |
Frajer je namljeo hrpu gluposti, imho.
Uređaj je sasvim dobar, ekran je odličan, bez ikakvog ghostinga, dapače. IGZO je super stvar. Nije ko amoled, ali :D Zbilja, uređaj je za preporučiti. Ako još i dopuste da stavimo gore INT verziju, zbilja neću imati niti jednu jedinu zamjerku. |
Mislim da mi je negdje promaklo. Zašto se ne može kupiti int verzija? Ili može ali je preskupa, ili što već...
|
Pozdrav svima. Prijatelj i ja kupujemo telefone i razmisljamo izmedju ASUS Zenfone 2, Lenovo Vibe X2 i Meizu M1 Notea- koji biste vi preporucili? Dosta mi je bitna vidljivost ekrana na suncu i da je kamera dobra, sada imam Z1 compact i ne znam da li su kamere u kineskim telefonima na toj razini, meni se cini da ne mogu biti mnogo losije.
Hvala svima. |
Meizu i nije nešto na suncu, morat ćeš nafrljiti brightness na najjače, no fear not, baterija je odlična tako da nema straha. Kamera je također dobra do vrlo dobra. Preporuka za Meizu svakako, no razmisli i o Zenfone 2.
Lenovo iz osobnih razloga izbjegavam. |
Ja osobno naginjem najvise na Meizu M1 ne znam samo koliko su fotke losije/bolje u usporedbi sa Z1 compact, mada su na suncu svi dobri a u mraku svi losi ako nemaju xenon bljeskalicu. Gdje preporucujete kupnju Meizua da najbrze stigne?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Ima li koji kinez do cca 150$ da ima dobar fotić?
|
Ovisi što je za tebe dobar fotić.
Od svih koji su mi prošli kroz ruke, najbolji je Maxon X3 za cca 110€ + PDV Malo lošiji je bio ZTE Q705U sad je cca 85$ + PDV (bio je 100$ kad je bio kod mene) |
Citiraj:
|
Je li ima itko ovog lenovo lemo k3?
|
|
Najbolja reputacija je ključ uspjeha, kaže.
Što je s onim mobitelom kojeg su najavili kao prvog kineza s lollipopom prije Nove godine. Jel ga dobio na kraju? |
naravno da je reputacija bitna :)
koja može biti prvo pozitivna pa kasnije negativna i obratno... iskreno ne sječam se za koji model je bilo riječ mada mislim da su zaletili s tom najavom jer nije dovoljno samo izbaciti novi update potrebno je i bitno je da novi update koristan krajnjem korisniku a ne da mobitel ima hrpu rom-ova, updateova itd... koji pola ne valjuju. inače ako netko želi može osvojiti Lenovo S580 http://www.prviradio.hr/Content/750 |
Citiraj:
|
1+1 ukinuo pozivnice za kupnju
https://blog.oneplus.net/2015/04/ope...s-one-forever/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:47. |