![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
M320 3k killeva :kafa: |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
taman napravim 10000 bodova i onda si disconected sa origina :D
kretenarija malo veča |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
@PointDexter
Aha:D Jednom sam uletio na 4k, a vidio sam da ima server i sa 15k ticketa.:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ovo jeste nevezano za bf3, ali je ubiti ovakvo stanje stvari u fpsovima
:D :D :D :D :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Made my day :D |
Pogle ovih sto vjeruju i u Djeda Bozicnjaka.Boze, svakoga ima u ovom threadu. Kako bi bilo da jos jednom procitate Triumphov zadnji post?
|
A ti i kolega si pronađite smisao za zayebanciju ili barem dvaput, po potrebi i više puta pročitajte post (ove) prije nego ljudima krenete spuštat.
Ne treba vam se valjda baš svaki smajli nacrtat? |
Easy now.
Gledam neke clip-ove sto sam posnimao Frapsom i upravo na jednom vidim kako sam pao i umro uz poruku: 'Bad luck' a na kill feedu pise da sam se ubio repair toolom. |
Citiraj:
Fora stvar, thanks. |
hvala kurcu zavrsio jednu TDM partiju sa kills > deaths ratiom :D
inace svaka cast umjetniku sta je stavio da me u pol dana svjetiljke zasljepljuju. i di se tocno vidi team work u ovoj igri, receno mi je da je u BFu sve u team worku a ne solo spray ko u codu? nisam ga jos primjetio, osim sto mi je u conquestu par puta dosao lik sa vozilom i stao pored mene da udjem(sto sam ispao pro, pucao po svojima, izasao kad ne treba i tako :D ) i pretesko mi je upravljati letjelicama. inace sam profesionalno letio u san andreasu, namjestio iste kontrole ali sranje je sto se u BFu helic ne izravna kad pustis gumb vec ostaje nakosen pa ispravljaj brate |
Citiraj:
Sad znam od kud im toliki k/d ratio i takve brojke. Ako se zajebeš samo odeš na dve partije tamo i popravio si si cijelu statistiku. Takve pizdarije za mene :banned: Svrha toga mi je ko iz čevapa rasčlanjivanje svinjetine i junetine :amen: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidim ove mape tipa: Fly Heli Jet Train Noobs... itd u naslovima, jel to samo da bi privukli ove sto neznaju igrati pa punili k/d ratio i bodove na njima ili je to stvarno tako?
|
Citiraj:
Ona svjetiljka je odavno "raspravljena" stoga navikni se :D jer ovo je jos dobro kako je prije bilo. Sto se tice helija...ista prica navikni se. Nije tesko i bas je gust vozit nakon sta se uhodas. Cak i havoca (bar meni) iako je apache dosta laksi i precizniji za upravljanje, tako da se prvo probaj na njemu izvjezbat. Usput ajde na neki prazan server di mozes vjezbat voznju dok se ne naviknes...ne da bezveze unistavas okolo helije i jetove :). |
Bas neki dan napisem u chat liku u chopperu "come pick me up" i kad ono evo njega isti tren prema meni, respect
|
Mogao si to jednostavno i reć u TS-u, a ne glumatat na chatu, došao bih svejedno :kafa: :D
|
A sramezljiv sam, sta ces :sweating:
|
http://battlelog.battlefield.com/bf3.../389130101/pc/
isao gledat koji je world best za accuracy. Meni smrdi na cheatera :) ne znam, ali mi se nekako cini da je jako puno world #1 chiteri...steta |
Ma ne, ne nije cheater...za 10tak min što je igrao sa M4A1 ima 500% accuracy!! taj je jednim metkom ubijao petoricu .. a za ostalo oruzje da ni ne govorim.
|
:care: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:13. |