![]() |
Kako volim ove teorije zavjere, dimenzije na papiru nemaju veze s praksom :D
Daj radije reci da subjektivni osjećaj za prostor nema veze s podacima na papiru i mjerama. Druga stvar da si bacio oko na konkretne mjere vidio bi da Mazda ima nešto veći međuosovinski razmak no isto tako je i niža od Superba te ima nešto malo manje mjesta unutra u širinu i naravno u visinu. Ali hej, lakše je uletit s teorijama zavjere :D |
Citiraj:
Trebaju mu 20 colne felge da bi imao normalan stance, ovako izgleda kao debeli Aston martin đip imho :nono: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Vidiš ovaj 301 izgleda dobro,taj je valjda nedavno izašao,recimo 208 je ok u salonu ali recimo u gradu izgleda premalo i ne sviđa mi se baš |
Citiraj:
Sve zavisi od konstrukcije vozila. Po tvom, jedan pežo 508 s međuosovinskim razmakom od 2817 mm ima puno više prostora od superba s međuosovinskim razmakom od 2761? Odi sjedni u oba pa piši nešto. Konkretno, frend je do neki dan vozio superba od firme a sad je ispalo da je neki direktor dao otkaz pa je odlučio uzet novu 508-icu koju je ovaj ostavio za sobom. I da, pežo ima daleko manje mjesta nego škoda. Osobi normalne visine je svejedno, meni sa svojim gabaritima je škoda prostranija. Toliko o zavjerama. http://www.skoda.hr/files/hr/download/datei/458.pdf http://www.peugeot.hr/media/deliacms...660-0f6a98.pdf |
Dobro s kim se ti boriš? :stoopid:
Vidim da si em cijepljen protiv humora, em da nisi ni pročitao što sam napisao kasnije vezano za dimenzije. :) Daj ubuduće pročitaj dalje od prve tri riječi ;) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Auto ima oko 150 000 km pa su tu valjda jos neke stavke u igri. Tako mi je rekao muz od sestricne koji ga vozi na servis. |
Citiraj:
|
A čuj baš triput teško, jer je tri puta jeftiniji bio servis na grande puntu, redovni na 80 000, filteri, ulje, ulje u kočnicama, svječice 1450 kn. :)
Auto ide u ovlašteni i to je to. Takve su cijene jbg. |
Sto ocekujete da se auto vise srednje klase (makar bio iz 2003.) servisira u ovlastenom servisu po cijeni klitaca 1.2?
150000 km za cdi motor redizajn...pa tek se razradio :) |
Citiraj:
Sorry, bit će onda da sam krivo razumio tvoj post. Jebga, it happens.:fiju: |
Citiraj:
Moje su evo odradile 72k km i u utorak se mjenjaju. |
Citiraj:
A na kraju to sam i napisao :) Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E jel neko zna ako bi kojim slucajem usli u EU jel bi bilo dozvoljeno zatamniti stakla folijama u određenom postotku...Nesto sam nacuo da bi bilo 25% ali neznam nisam siguran 100% jel to tocno...
|
Glavno je pitanje koja stakla?
Od vozača, suvozača i šajba ne smije biti ni 1%, ostala stakla ovise o državi. |
Citiraj:
Ostaje isto |
Ekipa,gdje pogledati i eventualno naruciti ( ebay itd. ) prednje diskove za Škodu Octaviu 1.4 1999.godina ?
Da li se to isplati zbog carine,pdv i ostaloga ili bolje kod nas uzeti ? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije problem kupit kabel nego ti treba softver.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
rapid je nutra odvratan, fejsliftana prošla fabija maltene koja je također odvratna, 301 i šanzelize imaju katastrofalna rješenja položaja pojedinih prekidača i zato velim ne bi ni jedan od ta tri. možda zvuči glupo da je dealbreaker položaj prekidača, ali brate široko mi tržište... |
Citiraj:
|
Nestrpljivo cekam testove Kije Pro Ceed GT. Svida mi se da je u ponudi samo rucni mjenjac a jako me zanima kako ce Kia sklepat volan i mjenjac po sportskom stihu. Izgled ima svakako.
Cekam i Suzukijev S-Cross koji ce zajedno sa Kijom bi predstavljen u Genevi kao i mogo toga. |
mah... opet će kamen spoticanja biti cijena, a konkurencija je u tom hot hatch segmentu isturpijala zanat već oh-ho-ho.
top benz je 180k negdje ako se dobro sjećam, znači da bu ovo bilo preko 200k... a aktualni megane je 200k. |
Nabavite pogled, ovo izgleda jako, jako dobro! Jedan od boljih buildova u zadnje vrijeme.
http://www.mycarportal.net/2013/02/h...-by-scott-chu/ |
Dosta zanimljiva tehnologija, zajedno sa motorima promjenjive kompresije... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:34. |