![]() |
Penny Dreadful
Nekaj slično ko Dracula Uglavnom oboje dobre, samo kaj je druga kratka sa 10 epizoda tj kraj prve sezone.. From Dusk Till Dawn Prve tri serije presporo, kasnije počinje akcija u nadolazećim epizodama.. Sleepy Hollow Dobra serija, obezglavljeni "čovjek" na konju s crvenim očima:D Believe Jako dobra serija |
Pogledao prvu epizodu friške serije o gusarima, Crossbones. Ok je, nije ništa specijalno i wow. Za sada mi to izgleda bolje nego Black Sails.
|
Arrow...o moj bože serija je toliko glupa i retardirana da je ne mogu prestati gledati. :D
|
koji kraj supernatural-a,jedva čekam sljedeću sezonu :goood:
|
Nisam gledao pola zadnje sezone, čuvam se. :-) Ali bilo bi vrijeme da završe supernatural
|
Winchestere bi moga gledat još 10 sezona, zakon su.
U zadnje 2 sezone je bilo epic momenata sa LARP zajebancijom i Feliciom Day :D |
GOT
:care: |
treba se drzati one stare da nije kraj dok sudac ne oznaci kraj :D
|
Iako sam znao što će se desiti iz knjige, ipak mi je na neki naćin žao :D
Damn you George! :D |
isplati li se počet hannibal gledat?
btw, netko odgleda osmu epizodu GoT-a? |
Citiraj:
|
GoT odličan kao i uvijek ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
a razmišljam si uzet knjigu, ali nevirujen da ću imat volje pročitat sve haha
|
Ja sam skinuo knjige u PDFu, stavio na smartfon i polagano čitam kad nađem vremena.
Trenutno na 4. knjizi (A Feast for Crows) |
Citiraj:
|
Vezano za zadnju epizodu GoT-a, malo me posjetilo na ovo :D
|
Citiraj:
ovaj doktor, hanibal, on je odma da willu za dorucak da pojede pluća od one šta je nabijena bila na jelena, ili san ja tu nešto krivo razumia? hahah |
nisi valjda ocekival od serije pod imenom hannibal da za dorucak servira kajganu od nojevih jaja? stavi to u spoiler :D
|
Citiraj:
|
Fargo,pogledah 1.,moj naklon,to se traži,idemo dalje :D
|
pogledao sam spartacusa prvu sezonu. Prve dvije epizode sam si mislio.. jako loše.
Međutim svakom epizodom sve bolje i bolje. Svidjelo mi se kako nema čekanja iduće epizode da se stvari riješe, sve se izdešava u toj istoj epizodi. Preporuka tko nije gledao, a da mu ne smeta krv, seks, nasilje. I say, bring it on! :D Zabava na nivou. Mi može netko objasniti koji redoslijedom je najbolje pogledati? Na imdbu se gubim, npr. upisem u trazilicu blood and sand i kliknem, a baci me na - spartacus - war of the damned. Zatim taj war of the damned ima 3 sezone(2010-2013), a postoji i drugi spartacus sa nazivom gods of the arena(2011). Koliko vidim sveukupno je 4 sezone? Čudno. Ako gledam godine, onda ide 2010 pa sve do 2014, s time da gods of war uskace po toj logici kao druga sezona u 2011. |
onako kako je snimljeno, nikako drugacije IMO.
tj: 1. Spartacus: War of the Damned season 1 2. Spartacus: Gods of the Arena only season :) 3. Spartacus: War of the Damned season 2 4. Spartacus: War of the Damned season 3 a ako nisi odgledao prvu sezonu do kraja, samo se sjeti baciti komentarcic na posljednju epizodu prve sezone ;). ja kad sam ju odgledao je bio jezik do poda.......... odlicna serija. kako ide postaje sve bolja, tocno to ;). |
Hvala Burki! :) Tako sam i ja pretpostavio, ali radije da provjerim. Prva sezona se još zove "Blood and Sand" :D?
Pogledao sam do kraja prvu sezonu. |
Ako ima koji hard core fan Suitsa, oće iduća sezona koja uskoro kreće opet bit podijeljena u dva dijela?
Ako hoće ja je sigurno neću gledat dok ne izađu sve epizode:D |
Citiraj:
|
U 56. godini umro je Rik Mayall - RIP
http://www.index.hr/black/clanak/drz...na/752380.aspx |
|
Rip... Koji lik je to bio :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:44. |