![]() |
Citiraj:
Sad ću korak po korak kopirat ovaj build, fenomenalan je! |
Sinoć dobio onaj Community sword.
Shard of Hate....u kombi s lightning whirlwindom...sve one shotam. T3 ide s lakoćom a prije toga sam se morao patit dok ubijem elite. EDIT : http://www.pohrani.com/t/3P/dS/1kZxPtGa/barb.jpg EDIT : dobio nove hlače :) http://www.pohrani.com/t/2X/GO/3P9t2p3D/pants.jpg |
jel to random pada ili?
|
Nemam pojma :-D stajao mi u stashj dva dana unindef....
|
Jedan zgodan info koji dosta ljudi ne zna, ako tko još ima legacy Stone of Jordan, niti slučajno ga ne rastavljati, mogu se istovremeno equippati na lik i novi i legacy SoJ (pre-loot 2.0) pa se time može samo tako dobiti skoro 60% bonusa na elite samo od ova 2 itema, uz elemental rollove i skill damage - ide još više od blackthorne seta i nekih drugih legova.
Skviz (link) jučer od mojeg frenda dobio perfect roll legacy SoJ za svoj build, cerekao se pola sata ko malo dijete od sreće :D |
Shard of hate random pada, urbane price kazu da je najbolje u riftu ga trazit. Ja ga jos vidio nisam. Svi weaponi su mi dropali osim 2h flail-a za 3 heaven beam-a i shard of hate.
Ali bude i to. |
Citiraj:
Prvo sam mislio da nesto nije ok, ali ocito je to normalna stvar. Tko zna funkcionira li stvar i s ostalim legacy te novim ringovima? Inace, ovako opremljena Enchantress mi je sluzila za cold damage i sasvim slucajno sam stavio novi SOJ uz legacy i radi bez problema. Stari SOJ mi je bio zakon, imam ih jedno 10-ak kom posto su mi bili osnova cold damage buildova za support likove. |
Citiraj:
|
Molim pomoc jel ne nalazim rijesenje. Kupio sam expanziju al je neznam instalirat.
Kad ubacim dvd u pogon ne pokrece auto run. Udjem u dvd nema filova vec samo diablo 3 setup.exe. Kad to pokrenem pokrene mi i instalira Battle.net. Medjutim dalje neznam. Il sam corav il nevidim kako dalje! Molim pomoc :D |
http://eu.battle.net/en/ tu odi na download game clients, odaberi diablo 3 (nemoj zaboravit promijeniti sa US na English EU)
ubiti, ako imaš već instaliran d3 običan, nema instaliravanja expanzije, sve je već skinuto u patchu. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Shard of hate, pa ovakav amulet. |
Najgore kad moras modificirat jedan od onih oruzja
za koje tri gladne godine skupljas materija... zarolalo mi neku klosarsku strijelu sa main 700 vita, bez socketa...i sad dok pogodim socket,,, |
Istina baš me sere zadnja 2 dana :D
|
Meni nije nist palo zadnja 3 dana. Sve se svodi na skupljanje materijala za gemove i zlata da si nest malo pojacam za 0.2% i sl..
Stvarno mi nije jasno kak ovi likovi mogu igrat sa 0.8-1.5 milja toughnessa bez obzira na 1.5m i vise DPS. Iznad 3 ne znad kak prezivljavaju kad dodu zajebanije elite. Nisam do sad ni vidio nekog slicno u igri. Najcesce imaju oko milju osnovnog DPSa i 4,5 milja tougnessa kaj je ok. Ja sam tu stao. Isto zna bit zeznuto na cetvorci kad dodu prave elite ali uglavnom ide zadovoljavajuce. Kad se skupi ekipa sa dobrim statsima ide i ko podmazano.. http://eu.battle.net/d3/en/profile/r.../hero/33758496 |
Citiraj:
|
Zanimljive nedokumentirane promjene od 2.0.4 patcha:
Citiraj:
|
Two skills on the Wizard, Arcane Orb - Frozen Orb and Electrocute, have bugs with their implementation. Unfortunately, these bug fixes do have the side effect of weakening these skills. Ultimately, this brings these skills back in line with other Wizard skills, which is why we chose to implement these fixes.
Frozen Orb
Dosao i mage na tapet za nerf. Heh, dugo im je trebalo. A za DH elite sniper, jos da mi se da switchat na SoJ kad naidje elite....joooj. Ovako sam zadovoljan jer mogu sa daljine i svim bonusima markat minione i snipat ih, a boss je slag na kraju. Kako pada oprema tako se mjenja build, mislim da mogu jos izvuc 10-20% sa pasivima na dmg za cluster. Al to trazi Kridershot. Meni su buffali evasive fire, ono sta je defacto zakurac pored hungering arrowa i entanglea. |
evo i meni pao SOJ, odmah nakon update:)
|
Na kojim razinama vam padaju ti itemi? Igrao ja i torment 3 i normal i master, al uvijek mi dropaju iste drlje.
|
Meni su sve dobre stvari pale na T1, od jučer igram T2/T3.
EDIT : neznam kako kod vas ali prije expanzije , smart drop je jako dobro radio...nakon dolaska exp , kao da su ga smanjili ili totalno iskljucili.. |
Ja i nemam exp, možda mi zato sere drop.
|
A logično...lvl 70 itemi su daleko bolji i jači
|
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12471197317
Cisto da imate info, vrijeme za spavanje uz ovu vijest nema smisla farmat dok hotfix ne sjedne. |
ne veseli me to nešto, ja na to gledam kao 100% više forgotten soul materijala
|
Ofišl plavi post da su promjene za petove namjerne, i nema nerfa. Konačno WDovi nešto vrijede kao damage dealeri sa ovim. Glavno da buljo nije htio tradeati lvl70 Tasker and Theo, sad ja ko fetish swarm build moram furati lvl60 glovese, sram ga bilo :D
Citiraj:
|
Ma njih i hotfixa, neznaju sami što bi ? Nek metnu 1000% leg drop i za 2 tjedna nitko neće više imat za što igrat.
Meni je igra bila ok ovakva kakva je...sad ćemo vidjet...po meni je bolje da se malo namučiš da dođeš do materijala i leg crafta/dropa. |
jel se meni čini ili je nerfano ono, "pokupi horadric na normal, otvori ga na torment"?
|
Oni nas jebu uzduz i poprijeko. Non stop govore da su nesto popravili a sljedeci dan hotfix i jos veci buff.
I znam da iza rade po serverima i modificiraju loot tablice on-the-fly jer je paleta smeca sta dropa iz dana u dan razlicita. Npr, sa wizzom sam osim int opreme, dobijao opremu za str i dex. I par oruzja za barba i DH. Sad igram sa DH, ne pada ni za mene a ne za druge klase. (skvizov monk se ne racuna). Prstenja npr, pada na vagone, drugih stvari na kapaljku. Ta loot tabela je tako bizarna da je to cudo. WD je buffan, ajde neka, posteno. DH je "navodno" buffan, al su buffali krive stvari. Nije problem dmg skila sa 150 na 200%. Problem je generacija resourca, jer DH je najtezi lik za igrat sa 2 resourcea istovremeno, tradeas 1 za drugi, tj escape za napad, a ako se preracunas i potrosis oba nema ni napada ni bjega....gecrkn. Buff na drop rate, kako to prekrasno izgleda kad je sad buff za 100%. Al mali drop rate je jos uvijek mali drop rate. U brojkama je to 0.001 shansa za leg, nova je 0.002, eto kako izgleda taj 100% drop buff. |
Citiraj:
|
Ja sam zadovoljan, padaju mi rare, dobio neki amulet sa redukcijom štete od elita
i dodatnim bonusem na elite +CD, još moram pogodit roll za CC, + imam SOJ sa 26% na elite. igram onaj vengance build "rocket man" i build je čudo jedno! Kad dođe elite i raspali se po njemu sa raketama, samo se "topi".:D Al još sam u razvoju, imam malo healtha, 373 k i 544 DPS + bonusi tako da se držim torment 1-2- |
Citiraj:
Vidis ja trenutno imam 1 item, znaci 1 itemi koji mi je targetani gear, jos niti jednom nisam vidio weapon koji hocu, set za crusadera jos cekam da vidim, previse item-a je lose da bi legendary drop rate bio tako low. Citiraj:
Ako odradis bounty na T1-6 imas samo sansu da ti dropa set item, ostalo je nebitno, normal ili expert. Edit: Dropaju vam ringovi jerl nosite vjerovatno legacy ringove, blade ti imas nagela non stop a drugi kolega fura 60 hellfire. |
Hmm ja za svog barba čekam još Thubderfury i neki ring koji će mi zamjeniti trifecta hellfire ring. Iako čisto sumnjam da ću dobiti bolji ring...
|
Ma loot je popizdio skroz u zadnjih par dana, a ovo da tablice mijenjaju svakih par sati, jebes mi sve ako nije tocno. Napravili jucer par t3 runova, legova pada ko blata ( uglavnom sranja u obliku ringova i bracera ), dignemo na t4, koljemo sve što se miče bez beda, nema ničega. Ako nešto i padne, ultimativni crap. Na wizzu nisam upgrade vidio ima jedno 2 tjedna, ali sam jucer jebeno dobro zakombao, 12 milja tougha, 550k hpa, 990k paper dpsa, 3 aktivna seta sa svim bonusima (60% bonusa na elitove, 30% reductiona s elita, svi resovi oko 2k, immune na pola govana kaj padaju po podu), onaj ring iz horadrica je broken i treba ga izbacit van iz igre.
Bez monka, t4 i vise je nedostizan san, imao sam srece pa mi blade opremio monka od dropova kaj mu nije trebalo, tako da sada bez beda ide t4. Trebam onaj idiotski arcane immune amulet da mozemo na t5 jer cak ni uber tanking build koji imam ne može preživjet 4 arcane škarice u uskom prolazu... |
Citiraj:
Znaci da bi forcao drop necega, stavim taj item l60. E pa imam l60 ring + pants, i ringova na tone, pantsa na kapaljku. Ako stavim smece bow, hoce me igra nagradit boljim bowom tek tako. Ako je loot sistem sredjen na taj nacin, onda samo targetano stavis smece item da ti ponudi bolji. |
Dobio si tri puta marauder pants, tvoji dropovi su jako dobri, fali ti samo kridershot za gotov gear na DH, i jos SoJ i gotov ti je gear za DHa, pa ne razumijem sta se toliko zalis.
|
Citiraj:
To je onaj dio sta moras sam sebe gimpat da bi prevario igru da ti baci sta ti treba, barem u teoriji. |
Pa nemoras se gimpat, to sto su inna legs bolesni i kao takvi vise ne postoje, nikad neces nac upgrade za njih jer su jednostavno napucane statsima kakve vise nemoze nac ni na jednim pantsima.
Mislim ja ne znam koji ce ti to pantsi bit upgrade dmg-a nasprem Inna's legsa? Tj koje legse hoces? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:55. |