![]() |
http://www.pohrani.com/t/2O/u9/1XWZh...23-20-29-2.jpg
http://www.pohrani.com/t/2r/5q/16ZPZ...23-20-34-0.jpg to sam malo igrao promod na rakiji...i kasnije sam dobio kick...neznam zbog čega |
Kaj ti je pisalo kad te bacilo van? Ne mora biti da te je neko od admina kikao, možda te je pb radi svojih "mušica".
|
Citiraj:
kad sam opet probao uć u igru onda je pisalo da je zauzeto...bilo je 16/16 igrača |
Imam jedan iritirajući problem, bez obzira sa kojeg servera modove mi skida brzionom od max 12kb/s, bas sa svakog servera, dok je prije normalno po 300-400 -.-
Ima netko ideju kako to popravit (reinstall ne dolazi u obzir)? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Eto riješio problem, dodao seta cl_wwwDownload "1" u cfg :) |
jel probo ko pucati sa mouse wheelom? mos ispucat svih 7 metaka iz desert eaglea u djelicu sekunde:D
|
cool :D
|
Citiraj:
Ne kužim kome se da tako igrati... G3 i M14, kao i pištolji nisu namjenjeni da se u igri koriste kao "automatici" Fala Bogu pa svaki pošten server izbacuje igrače sa bindanim scroll-fireom i isključenom travom i liščem |
Citiraj:
|
da vidim sad po netu da je stara fora. nego nazivciralo me danas sto je neki lik pucao tako i jedan od admina mu srao da ce ga banati kao nesmijes to ovo ono... pa sto ne?? ak mislis da je u nekoj prednosti nad tobom, pucaj i ti tako!
|
Citiraj:
Ako netko vara očito je u prednosti nad tobom, hočeš i ti onda varati? Svi ti exploiti su glupi, igrajte pošteno FFS |
ma o kakvom varanju i nepostenju ti pricas, ak neko oce tak pucat nek puca! ne kuzim. podesavanje kontrola ono!
|
Podešavanje kontrola za exploit.
Kažem da je scroll-fire na manjem prostoru ravan cheatu, pobiješ petoricu u 3 sekunde. Čiste gluposti, zašto ti to treba? Ja sam uvijek ta sranja od exploita igre kompenzirao refleksima, a ne koristio ta "olakšanja" Ne mogu reći da me previše diraju exploiti, kad sam obično bolji i brži od svakog koji koristi takve stvari. |
Tako "definirane" tipke nisu dozvoljene u competitive gamingu ;)
A i na vecini public servera, server detecta takav "bind" i odmah dobijes kick sa njega ;) enjoy |
... i max fps na 125, max packets na 100, cvars na 30 itd. Svašt ase ljudi sjete, samo da ne igraju kao i svi ostali, tko nema skill, ima hack
|
A jako puno ljudi koriste te gluposti da naživciraju druge igrače dok nema prisutnih admina. Trebaš vidjet kak ekipa sa "sumnjivim" score-om bježi dok se neko s rconom spoj.
|
meni nekad skida isto 12kb/s a onda kad počne skidat nešto drugo ide normalno
ja kad počinjem mapu dok izaberem oružje ovi svi već počeli igrat i moram čekat ponovni početak igram s&d promode......najbolji rezultat mi je 3 kils 13 death i onda glupost,svaki put me pita hoću li mjenjat postavke u igri |
Brzina kojom skidaš mod/mapu ne ovisi o tebi već o serveru. Na njemu je postavljeno kolko useri mogu "vuć".
|
Svaki put kad upalim igru i prilikom pocetka prve runde sve mi stane na nekoliko sekundi i cujem paljenje HDD-a koji nije sistemski i na kojem nije COD instaliran. Poslije normalno radi (osim kad server lagga :nono: )
Zna neko u cemu je fora? EDIT: i imam problema sa RCON-om, otvori pocetni prozorcic i stalno ceka neki update i tako u nedogled. Jel moguce da ga Kaspersky kolje? Ak se ne varam od onda je to pocelo kad sam stavio kaspersky. Hvala i pozz |
Citiraj:
|
Citiraj:
Navikao sam na to, ne smeta mi previše, ionak se diskovi upale za par sekundi |
također isti slučaj i kod mene
|
To mi se dogada dok CoD igram u drugim igrama nisam primjetio da se HDD-ovi pale.
Vidim da nisam jedini, frend kaze da je i kod njega taj slucaj. |
Pucanje sa scrollom je zabranjeno na Promodu. "Scrollanje" je predobro u kombinaciji sa G5
|
Da budem iskren nisam primjetio takvo nešto. Imam slušalice kad idem igrat pa nisam čuo. Baš ću obratit pozornost na to.
|
...zaboravio sam najbitniju stvar napisati. Za vlasnike game servera
http://www.morkeye.co.uk/ Ako netko ne zna za njega, riječ je o programu protiv svega što mislite da treba zabraniti na vašem serveru |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |