![]() |
@libertus
Caka je u tome da su to službeni mailovi firme koje koristimo na 2 kompa. Sve 3 mail adrese imaju oblik X@mail.inet.hr, Y@mail.inet.hr i Z@mail.inet.hr. Jedan komp ima 2 mail adrese na Outlooku (X/Y), a drugi komp jednu adresu (Z) na Thunderbirdu.Ti se mailovi nalaze na našim kalendarima i vizitkama. Imamo i Gmail i prastaru t-com.hr adresu, ali ih ne koristimo. |
Citiraj:
|
zna li netko ako se router ne vrati na vrijeme, da li je još uvijek može vratiti?
nedavno sam se selio i nisam 2 mjeseca vratio router, naravno skroz zaboravio na to i danas mi dođe račun na 600 kunića. Budem ga sutra odmah otišao vratiti, ali je sad pitanje da li se taj račun može stornirati i kako? pretpostavljam da je moguće... što je još bolje na računu piše modem, a ja nikakav modem od njih nisam preuzeo :D |
a taj router koji imas je samo router, nije modem? pppoe konekciju radi kak?
|
Citiraj:
|
A ćuj, teško se modernizorati tj. promijeniti naziv,
većina ih vodi pod pojmom modem a zapravo su routeri. Vrati uređaj na "prodajno mjesto" i traži potvrdu da si predao + traži storniranje stavke računa, samo ne vidim / ne znam gdje to imaš u blizini :fiju: |
Citiraj:
u ZG sam tak da ću u Garićgradsku. hvala na odgovoru :chears::chears::chears: |
Najnovija informacija od HT-a glede zadržavanja postojećih mail domena - mogu se zadržati bez obzira na ISP. Kod prelaska na drugog ISP-a samo treba navesti koje se domene žele zadržati i one ostaju aktivne tj. mogu se dalje koristiti.
Navodno ta mogućnost postoji već neko vrijeme. |
Citiraj:
koja bi hrvatska rijec bila za gateway? |
Pristupnik.
|
... isto kao i za "range extender" - POJAČALO -
....antenna - RIBLJA KOST - ...još negdje imam punjač akum. 220V~/12V= i na njemu piše USMJERNIK :lol2: Netko ima primjerak Hrv. "zrakomlat" rječnika i tako dijeli imena . |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ljudi pitanje vezano za Internet+Televiziju.
Kakva je kvaliteta toga, stabilnost interneta, kvaliteta slike i slično. Trenutno sam na Bnet coaxu, samo net. U zadnjih par mjeseci internet stalno zeza, automatski smanjuju brzinu pa bi se prebacio. Optika mi je pored stana pa nebi valjda bilo puno radova da je stave u stan. |
Ako ti je optika pod nosom, nemaš šta puno razmišljati o njoj. Vidi malo ovu temu.
|
Citiraj:
|
Isto kao i MaxTV samo što ima manje programa (isti gazda). Imaš temu i o tome pa baci oko tamo.
|
Iskon izgleda ima problema sa konekcijom. Puklo u Sisku a vjerujem i sire.
|
puklo i u istri.
nešto otvara, nešto ne, pa pukne skroz i nakon restarta pppoe veze mu treba po 5 minuta da se spoji. možda povezano sa kaosom u zagrebu? |
I u Međimurju isto... Koji k...
|
Da potvrdili su na facebook stranici prije 2 sata da je centrala pogođena potresom i da rješavaju probleme u hodu te da bi moglo doći do privremenih prekida tokom dana.
|
|
1 privitaka
Veli buraz požar u sobi sa serverima..
|
Da, HT optika teško kašljuca, nešto otvara, nešto nikako ...
EDIT: Prekrasno, gdje je bio taj veseli plamičak ? |
|
torrent radi a youtube nemoguc...
logika ? |
Citiraj:
|
Tak sam i ja čuo da je slika lažna
|
Ja sam cuo da je soba sa serverima stvarno izgorio ali priče su priče.
|
Nažalost nisu priče, niti je ona slika lažna. Server sobu u Draškovićevoj je prvo sredil potres, a naknadno dokrajčil popratni požar.
|
Citiraj:
"Dragi Iskonovci, zbog požara uzrokovanog potresom na jednoj od lokacija s našom opremom i sustavima, te paralelnog nestanka struje, korisnici iz cijele Hrvatske i dalje osjećaju probleme u radu nekih svojih usluga, najčešće TV-a i fiksnog telefona. Naši su tehničari na lokaciji data centra, no čekamo uspostavu napajanja koje će stabilizirati rad usluga. Hvala vam na strpljenju i podršci, pokazali ste što znači biti*#kaoiskonovac*i imati razumijevanja za nastalu nesreću. Ps. Nažalost, IM grupama i forumima ovih se dana širi mnogo lažnih dojava i vijesti, a posljednjih nekoliko sati je to lažna fotografija naše server sobe nakon požara. Molimo pratite naš Facebook za nove (točne) informacije", stoji u objavi. Poslano sa mog Mi 9 Lite koristeći Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:25. |