![]() |
Citiraj:
Zenfone 2 review http://www.androidauthority.com/asus...review-600414/ |
Citiraj:
|
@toro
Preskoči crni, zašto bi se kockao za par dolara. Dobro provjeri s trgovcem da li je riječ o MTK modelu, da ti ne "uvali" F1 Plus (koji je isto dobar ali je slabiji i dođe oko 125 USD) Imaš ga za par dolara više i na minidealu i na to2c. |
Došao Meizu, doima se dobar telefon, RADI, ekran je odličan, touch također, GPS funkcionalan. Hardver se čini ok. Softver, to je pak druga priča. Svaka čast FlymeOS-u, no bože dragi, so mač čajna garbidž. Šteta što je lockan bootloader.
|
Mogu li se maknuti te čajna aplikacije ili samo sakriti?
|
Kako je naveo kolega par postova prije, većina se može deinstalirati uredno, no i dalje OS ima svojih kina trenutaka pri redovnom radu. Koliko vidim Google Installer uredno instalira Google Play, no isti odbija raditi. Napravio sam upgrade OS-a pa ću opet probati, nakon gableca. Inače fon je za ove pare pravi bombonček, a OS brz ko munja.
|
Ne ide s rootom ili bez?
|
Evo nakon reseta OS-a Google Play instaliran nanovo i radi kao vurica.
Ima potrebe za recenzijom? |
Naravno, daj par slikica kamerom i kratku recenziju, još uvijek mi je Meizu favorit za kupnju.
|
Čuj, odmah ti mogu reći da se sigurno nećeš razočarati, bar onako na prvu.
Javim se kad ulovim vremena. |
Citiraj:
|
Sad još samo da naručite nove njemačke Meizu slušalice ;)
|
@Dakok
Hvala na savjetu. |
Shit, ipak ne radi Google Play. Nemoguće je instalirati bilo koju aplikaciju, samo se vrti ukrug i ne da se prekinuti. Mora se kompletan uređaj resetirati.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moj je fon U verzija, koji je tvoj? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Guls, ti stvarno nemaš sreće s tim kinezima
|
Ma to je samo glupi softverski bug, riješit ću ga sigurno, inače telefon genijalno funkcionira, zbilja me impresionirao. Za te pare, jel.
|
|
Citiraj:
http://meizufans.eu/forum/thread-mei...te-google-play znači skineš i pokreneš instalaciju |
Uspio sam pokrenuti Google Play, tako da sam instalirao zadnju verziju (ne iz appstorea) te nakon toga clearao data te napravio restart uređaja.
Tada je proradio i počeo sam s instalacijom aplikacija te su sve instalacije prošle uredno. Ja sretan. No, kada sam probao pokrenuti aplikacije, ne rade mi Viber, Facebook, mail klijent, Chrome... Pokreće se i samo izađe iz aplikacije. Probao sam reinstalaciju aplikacije, no nije pomoglo. Neki hint, anyone? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
za one koji vole jesti orahe i stalno nešto raditi po kući...
https://www.youtube.com/watch?t=150&v=wep3sywZTAE |
Uuuuuu... ćaća će bit sretan kad mu pokažem ovaj video :D traži nasljednika Haiera W910. Ovo je as close it gets :D
Al je baterija malo tanka, samo 2250 mAh. |
Znači da bu mu trajala isto, ak misli samo drobit orahe.. :D
|
1 privitaka
Evo jedan "blast from the past" - Timmy E128 nakon godinu i pol dana "stres-testiranja" kod 11-godišnjeg djeteta, ali moram mu priznati da na njemu još uvijek sve uredno radi :)
|
nakon sto sam uspjesno polu ubioi mog Hongmija 1 jucer je narucen jiayu f2 pa vam javim dojmove kad dodje..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:32. |