![]() |
|
Možda vole voziti nešto čega nema ko "dreka" na cesti.
Bemevja vidiš više nego Dačija ccc. Ladu Vestu da ne pričam |
Citiraj:
biznismeni ne voze te kontejnere nego visoke klase i to ne radi preseravanja nego radi cestih putovanja gdje se trazi udobnost, pouzdanost i oprema, a izmedju ostalog radi se i o imidzu. taj sa nekakvom daciom i ladom moze eventualno dogovorit prodaju 10 metara drva, a ne nesto ozbiljnije :D |
A ono - svo troje je u IT-u pa je valjda u pitanju drugaciji mindset. S time da je ovaj koji sad ima Ladu prije vozio neki premium pa mu je ukraden.
|
Citiraj:
|
Sta necu sve tu procitati. Lik nicim izazvan krene kakati i generalizirati po BMW-u i vozacima istoga i onda slijedeci post prozivanjem radi nepismenosti, a za shvatiti post ti treba google translate :D Jebote, cijelo vrijeme kontam radi cega me hebe, kad ono jednacenje suglasnika po zvucnosti. Ok, priznajem, zahebao sam tu. Vec odavno ne pricam hrvatski svakodnevno, pa sam malo i pozaboravljao. Sta je tvoja izlika? :D
Ne brini, nemam pojma tko si tako da niti ne mogu imati sta osobno protiv tebe da bih to spustao na taj osobni nivo, ali mi je vise na vrh glave toga da se svakih par stranica pojavi takav post u kojem se svi vozaci BMW-a svode na nepismene bezube baustelce. Niti sam nepismen, niti bezub niti baustelac kako to sugeriras u svom postu. Ne radimo svi u Njemackoj fizicke poslove vjeruj mi, a eto volim i vozim BMW. Nevjerojatno, zar ne? Ali ok, drago mi je da si se ispuhao i izbacio malo stresa. Za drugi put kad budes u takvoj situaciji ti mogu preporuciti motor. Nema boljeg lijeka za rjesiti se stresa i frustracija :D |
Citiraj:
Najbolje da te bitne podatke o sebi okacis u potpis da ih ne ponavljas bezveze svaki post. :D |
Citiraj:
A kako bi ti to znao? Ti si se tek prosli mjesec registrirao na forum. Ajd moj trolu, trolaj negdje drugo. Ovdje lozis vatru a mokra ti drva. Vidis da te nitko ni 2% ne je.e.:fiju: |
Citiraj:
dobro je, shvatili smo vise, imas bmw :D |
A ti vidim to pratis ko babe Santa Barbaru. A dobro, ne treba te biti sramota toga. Jos uvijek nije kazneno dijelo biti ljubomoran i zavidan ;)
Zna li tko kako nam se ovaj kolega prije zvao? Meni malo na Burmuza baca :D |
Citiraj:
Citiraj:
https://i.postimg.cc/rzGSWNfv/IMG20210522124946.jpg nema, ne piše ni na drugoj suvozačevoj strani :D |
Otvori vrata i gledaj na stoku vrata sa unutarnje strane, tocno gdje nalijezu vrata na b nosac. Trebalo bi negdje oko sredine ili nize biti.
A moguce i da nema. Ja sam nedavno trazio na jednom VW CC i nisam nasao. Gesendet von meinem SM-G973F mit Tapatalk |
Ne paše ti ovaj s10, uz BMW ide iPhone obavezno :roller:
|
a uz alfu taman ide realme.. kakav auto takav i mobitel
|
Citiraj:
:lol2::lol2: |
https://i.postimg.cc/2qqdgq4m/111.png
evo jedan BMW kojeg se isplati pogledat, lik očito spada pod generaliziranu grupu vozača BMW-a :D :D |
Citiraj:
Nije dobro generalizirat..kod mene najviše bavarce voze navijači Fenera:p |
Citiraj:
Ti se ne javljaj! Znas ti dobro zasto :D |
i to onak..zastava zaljepljena prek cijele zadnje šajbe:D
|
Kod nas uz zastavu ide i modni dodatak-bijele čarape :roller:
|
Citiraj:
Reko, gle ako ga nisi mogao odrzavat tada, neces ni sad :D Al gle, zamisli ubost ovo, cijelo selo ce mislit da seres pare :D |
Citiraj:
lol sad ne znam jel si ozbiljan il se zahebavas izvana pise ako da, ili na poklopcu rezervara |
Citiraj:
Čime predlažete da se počisti unutrašnjost automobila, tepisi, krov i slično, a da nije kemijsko čišćenje? Također, odlomila mi se ona drška za koju se primi kad se vadi šipkica za provjeru ulja, kako to najbolje prirediti da se može normalno koristiti dalje? Gril ispred hladnjaka mi je presvučen plastikom koja liči na aluminij, zapravo je samo obučena u nešto kao alu folija, imate li ideju kako to obnoviti? Poslikam.. |
Citiraj:
Citiraj:
A ako je bas problem za nac novu/rabljenu probaj zalijepiti - super-ljepilo ili epoxy. No sumnjam da ce dugo trajat :D |
Citiraj:
Ne pada mi napamet kupiti drugu hahaha Tnx za steam clean.. |
Citiraj:
Da moš točit |
Citiraj:
Reko bi probaj naci rabljenu negdi sa otpada ali opet, RH, nije da ima tih motora ko dreka :D Citiraj:
Bas bacio oko na njusku, sve uljare :D |
Našo sam na aliexpresu za 11 eura.
Još gril.. |
Citiraj:
V8... Mmmmmmm Sent from my Mi 9T using Tapatalk |
Citiraj:
|
Ima po HR porsche cayennea za ispod 10k eura s v8 motorima..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:28. |
|