![]() |
|
Citiraj:
edit: gugl mi je dao neke... |
Citiraj:
|
Em nemam mjesta kud da stavim tu kutiju kad mi netreba, em nisam siguran da ce mi trebati i sljedecih godina. Vrlo vjerojatno ce ici novi auto, zato mi se IMHO isplati iznajmit.
|
Citiraj:
Preko greda provukli dva debela štrika (lijeva i desna strana) i samo ga ubacili gore da ga štrik drži i unutra pobacali svu ljetnu opremu :D Ne znam je li bio 5 puta na autu, ali služi kao dodatni storage u kući :D |
:D :D
|
Mas ostavis ga na autu cjele godine, ko neki ljudi kojima se neda skidat kuku s auta a treba im 1-2 dana u godini :).
|
:nuts:
|
Po izgledu bi se među njih dobro uklopio Jaguar XJ220.
|
Citiraj:
|
Može li netko tko ima iskustva preporučiti mi neki držač za 2 full size bicikla 29'' za moj auto?
Link na auto |
Citiraj:
i vec je uploadan part 2 s Porscheom |
Yup, iako mi je od ta tri GT1 nekako najmanje zanimljiv :D
|
Citiraj:
prijateljev m2 comp iz 2017 škripi na sve strane, užas a veli da je tako i u novim m5icama to moraš bit jebeno felšan pa dat nekih 130 000 laura za movog m5 ili evo 75 000 eura koliko je netko jučer platia za m3cu :hitthewal: |
Citiraj:
Predpostavljam da vozis Opela ili Citroena i da su ti svi BMW vozaci trn u oku? Al ne brini, nisi jedini. Pokusajte neki klub osnovati pa ce vam mozda biti navecer lakse zaspati :D |
U jbt, mislio sam da će gorit od preporuki za "Tulje" ali izgleda da je i vas uzela groznica ovih SUV/Crossovera/MPV - niko ne vozi kompakte više :D.
Našao par slika kako izgleda 190 kutija gore i meni se ovo čini dost preveliko: https://imgur.com/a/meIoVRW (s tim da su i ovi nosači prema preporukama su krivo montirani. Oba idu negdje na sredine bočnih stakala (znači bliže šajbi - tj. 25 cm od šajbe)... Mislim da ću morat il onu najmanju 140 ili max 175 eventualno. |
Pa koga briga kako izgleda, bitno da je funkcionalno za ono sta ti treba. Odrade godisnji, posli ih skines i gg.
|
Civic nije obiteljski auto i normalno da velike kutije na njemu izgledaju nakaradno. Ako se misliš često okolo vozati s familijom, razmisli o promjeni auta za neki veći.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali moraš priznati da je većina BMW fahrera malo posebna sorta (da budem blag). Citiraj:
|
Ma nije to kako izgleda, nego koliko je to stabilno s obzirom da je krov ovakvog oblika kakvog je. Treba se ipak popet na autocestu i vozit 400-500 km-a s planjkom od 2 metra...
Teorije nema da mijenjam auto za to šta će mi trebat dvaput godišnje - zato i idem na kutiju... A niš, brijem da ću do Biolaba onda pa ćemo vidit šta kažu. Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
Citiraj:
Ne nabijaj mi to na nos! I dan danas se nekad trznem iz sna jer se toga sjetim. Ne znam, valjda sam se puno drogirao u to vrijeme :D To za posebnu sortu moram priznati da si u pravu, ali takve vidim samo po razno raznim forumima i fb grupama. U mojoj okolini ne poznajem bas neke izrode i gasavce koji voze BMW. Obicno su to uspjesni i obiteljski ljudi koji su kupili BMW jer su htjeli pouzdan, udoban i siguran auto sa renomeom. Ovamo nedoje.ani gaseri voze Honde i Opele, Turci voze vecinom Mercedese a gospoda u odijelima BMW i Porsche. Sve u svemu, dobar je BMW, ali od SUV-a kao slijedeceg auta ne odustajem. |
To si radio neku anketu po Stuttgartu pa ispitivao ljude s cime se bave, sta voze, jel imaju obitelj i kakvi su na gasu?
a jbt... eto u gradu Mercedesa jedino ga turci voze...:D koje provale i besmisleno generaliziranje. Normalno da ce neki biznismen voziti visoku klasu auta, nece sigurno daciu sandero, sto ne iskljucuje da taj isti bmw vozi i hrpa klinaca s parama. tako da ne znam cemu uopce pisat o tome tko sta vozi, vozi se ono za sta se ima para, a profil covjeka i njegova nacionalnost i zanimanje je nebitno. |
Mene je cesto sram vozit BMW bas zbog predrasuda ali jebiga, volim njihove aute, pogotovo starije modele.:D
Clan sam kluba i foruma cisto zbog diy informacija i iskreno sve manje trpim ekipu tzv sektase tamo. A pogotovo ove wannabe gangstere koji do jucer nisu ni znali tlak u gumama provjerit a sad su stritrejseri. :puke: |
kad si već kod tlaka na gumama, na koliko da pumpam continentalke premium contact 6 225 40 18? sad sam trenutno i prednje i zadnje na 2.5 bara.. alfa gt
|
Citiraj:
:roller::roller: |
Citiraj:
Ja svoje Extreme Contact DWS isto drzim na 2.5, ista dimenzija ali na E90 |
ehhhhhh sad moram pitat šta je to B nosač?
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:07. |
|