![]() |
nis od voznje
ulovila me neka prehlada, mislio sam da je samo kasalj, ali evo me punog nosa sada i temperature |
http://www.pohrani.com/f/23/oN/FRdtllX/dsc01874.jpg
Tko se boji noći još, tri za groš, tri za groš :D |
Citiraj:
A možda su u šumi :D Edit: koji je to nosač, ja koristim tri ali mi se ovaj pokazao kao najčvršći http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.15342 |
http://cgi.ebay.com/360-Adjustable-B...50143352326798 Ovaj.
Isto je malo drndav ali valjda će izdržati pokoji skok. Još čekam punjač za kompletirati rasvjetu. Edit: ovaj tvoj mi djeluje puno bolji. Ja sam se poveo onom koliko para toliko muzike i mislio da će za 10$ bit vrhunski ali nije. |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ma nemoj? Podjebavaš još, a zaboravljaš da imam po 4 treninga tjedno i da ću te raskopat do gore... :D I to ću još ići na slikovima 1.2 gore po Lojsteku, da ne bi rekao da imam prevelike ripne na rejsin ralfu... :P |
Citiraj:
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.36095 Dao si za isti proizvod 6$ više!!!!!!!!!!!!!!! A ovaj moj isto je 6$ jeftiniji od ovog sa eBay-a! No nema veze, od sada naručuj sa DX-a te điđe! |
Peglao sam nekad street, ima tu koga da vozi street? :)
|
jel ima koji dobar do 2000 al kvalitetan :P
|
Citiraj:
salu na stranu, imalo kvalitetan (novi) bicikl ne bih trazio ispod 4000 kuna |
Citiraj:
|
i drzi lampu na glavi, ne na volanu :)
|
Da, bolje je u svakom slučaju, barem u šumi. Moram naći nekakvu traku za pričvrstiti nosač.
|
Citiraj:
Moj je buraz kupio čisto fini bajk za 1600kn koji je mogao bez problema po Sljemenu. Naravno, ne brzo kao ekipa sa boljim kočnicama ili vilicom, no to je i sad sredio :) Uvijek za takve cijene preporučam Intersport i njihove Genesis i Nakamura bicikle. Ako se potrefi popust, na konju si. |
Citiraj:
takodjer pogledaj u hervisu za x-fact bicikle. za istu lovu se nadje bajk sa pristojnim dijelovima :) |
Ja bi na tvom mjestu tražio polovni
|
Pozdrav. Ukraden mi je danas bicikl Giant Rock iz doma na cvjetnom. Prijavio sam policiji i sve to, al bi i sam htio malo po oglasnicima pogledati, pa me zanima na kojim se oglasnicima najviše prodaju bicikli?
|
dropbike/njuskalo/mozda plavi oglsnik?
|
Sutra picim na Sljeme, start 10h, stracara kod Leusteka.
Idem provjeriti teren za nedjelju ;) Dobrovoljci dobro dosli. |
Hvala ljudima koji su pomogli s dropoutom, novi + montaza + centritanje zadnjaka+ stelanje za sezonu 240kn, ostavio sam im 300, e da i oprali su bike i namazali ga cijeloga, svaka im cast!
sada me zanima poredak vilja po kvaliteti i ko bi sta uzeo za 8-10k iskljucivo novi bike dolazi u obzir! hvala ovo mi se svidja samo neznam cijenu http://www.rog-joma.hr/osobna.asp?sif=1701 |
Može preporuka za neku android aplikaciju koja bilježi podatke dok vozim biciklu, tipa brzina, visina, ruta na mapi, itd. ?
Hvala |
Citiraj:
hr.rec.bicikli |
Nedjelja vožnja: 9h trg - zainteresirani?
|
Uspio sam si zeznut shock. Ne pitajte kako, no recimo da je sad osjećaj kao da se vozim na metalnoj opruzi (doslovno sve pojede pod sobom), samo kaj nemam rebound :(.
To bi trebao sutra srediti navečer, a onda ću vidjeti za nedjelju. Što se tiče aplikacije, ja koristim MyTrack. Lagan, moš sejvat trackove na SD karticu. Nema offline karte kao OruxMaps, jer koristi googlove karte (od gugla i jest program). |
Citiraj:
|
Ok, zahvaljujem. Probat ću taj OruxMaps...
|
|
Mislim da je taj samo za Nokie
|
|
Stanje na Sljemenu je 3-5x bolje nego prosli vikend...tako da sam skinuo Leustek ispod 1h.
Najkriticniji dio je onaj gdje su rovarili sumari u gornjoj trecini staze tu se malo pogura kao i iznad onih klupica pri dnu Leusteka gdje je vjecno blato - sve ostalo je pedabilno. Spust 57-55-singletrack-serpentine...tu je blato standardno na onom sumskom puteljku, no puno manje nego prije tjedan dana, tako da se tu uspori i laganini preveze...a onda po singlici - natjeravanje :) Zaboravih napomenuti da su sumari izvlacili drva na 57 tocno iznad ona dva povezana dropa pa je staza "prosirena" i izrovana, ali nije bad....bad je sto su ona dva dropa zatrpali s granjem pa sam ih s negodovanjem zaobisao makadamom - treba razapeti sumare :D Bajk izgleda kao da sam se vozio cestom, a ne sumskim stazama- ne treba pranje :D slika Prosli puta sve je zavrsilo u vesmasini, i ja i roba i bajk he he...imao sam 3kg blata na opremi. |
Citiraj:
|
Citiraj:
super ! :respekt: bas sam mislio pitati za stanje na terenu :D par prijatelja i ja imam u planu otici gore sutra ujutro. pa se mozda sretnemo. vicite :D za sada author i ja na norčeku pa cete valjda prepoznati :D (oko 10 smo mozda na leusteku) :beer: |
Ja bi sutra opet krenuo u 10h od stracare s usponom...a moze i ranije :D
|
Danas laganini ovo: http://www.everytrail.com/view_trip.php?trip_id=935163
Sutra bi se rado pridružio ali idem večeras na jednu feštu, pa ne znam hoću li biti u stanju. Ako slučajno budem dobar u jutro, javim se |
Citiraj:
@Vuco jel si zrihtal shock??? Ak nisi imam slobodan giant boulder rama M, jedino moraš po njega:D |
Citiraj:
Citiraj:
Može 10-tka kod stračare.... Vuco i ja (buraz) bumo tamo..... |
Ok onda oko 10 stračara - pospanci:p
@onyx, Vuco možemo dio puta zajedno odvoziti, ja dolazim iz smjera Savske |
OK, ja sam u 10h na zbornom mjestu.
Inace veceras sam do pol 11 sarafio po biciklu - sve se urotilo da sutra ne pedaliram, ali nnebu islo :D. Cekao sam goste koji nikako da dodju, dopizdilo mi cekanje i odem u garazu smonitarti danas kupljenu rabljenu alberticu (ex Vucinu) koja je u boljem stanju od moje obje gume zajedno. - taman skinem gume, evo gostiju...Murphy ne djelu - gosti odu - ja u garazu, Albert naprijed, Bontrager s prvog na straznji kotac; - idem provjeriti dal treba centrirati kocnice, prva skroz propada, neznam sto se dogodilo ali stogd da je - zapocelo je danas na Sljemenu...Murphy again; - odzracim nabrzaka kocnicu (na svu srecu imam s cime, inace bi sutra hladio jaja dok bi se ekipa vozila); - pakne skroz nauljene jer je celjust pljucnula ulje, obrisem ih idem testirati; - najbliza nizbrdica je prema Konjscinskoj, tako da oko 22h fino skripim Janjevcima pod prozorima :D - nazad doma, odmascivanje diskova i pakni s nitro razredjivacem iiiii ... novi krug ;) ; - odmascivanje urodilo plodom, ne skripi, ali i ne grize kao prije, ali snaga je zadovoljavajuca za sutrasnji spust; - pakne imaju 80-90% mesa i nadam se da ce se "aktivirati" nakon sto ih malo spalim jer mi se nekako ne kupuju nove. U nedjelju slijedi zamjena lanca, a tokom tjedna servis vilje (novo ulje) i onda sam miran neko vrijeme. |
Citiraj:
Nađemo se u 9.15 na trgu (oprostiš odmah ak kasnimo 5 min :lol2: ) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:54. |