![]() |
Citiraj:
Dakle ovdje vidimo (ovo vrijedi za "night mode" na svim mobitelima koji ga sad imaju) da night mode izvlači svjetlinu van odn. umjesto onog što vidimo prikazuje ono što bi mogli vidjeti da upalimo lampu (karikiram malo). Jasno da su prve slike prirodnije. Ono što mi je za sad zapalo za oko je da huweijev night mode nudi malo realniju sliku (u night modu) nego samsung. Možda subjektivno jer nisam vidio puno primjera. |
Ja sam prosle godine na S7 stavio XXU UK rom i od tada (4/2018) uopce ne dolaze update-ovi. Uvijek pise da je instaliran zadnji update a koliko vidim zadnji je 5/2019. Phone info uredno pokaze koja je zadnja verzija no nema nacina da ga povuce. Smartswitch isto pokaze da je taj od prosle god. zadnji.
Nije da mi je nesto bitno imati zadnji update no ne kuzim sto zeza. |
Sto je XXU? Mozda BTU? Ako citas iz imena roma G930FXXU... to nam ne znaci puno :) Postaj info iz about - software - service provides sw - pisat ce ti csc oznaka tipa xxx/xxx/xxx
|
G930FVFG2ERD7 to je pod csc
Isprika, da, BTU :) |
To je Vodafone csc, ali svejedno cudno, ne znam. Je li sistem defaultan, nisi freezao appove itd? About - status - device status - custom ili official?
|
Official...nije mi se dalo cekati nas tcom pa sam stavio taj a i manje je bloata.
A tko ga zna zasto zeza (imam Disconnect ali on ne bi trebao zezati)...no nema veze, radi stabilno pa necu cackati :) |
1 privitaka
Jel ovaj moj generic ili neki brandirani?
Privitak 21297 |
To je multi-csc rom, treba vidjeti koji csc se "aktivirao" kod prvog pokretanja (simica tu isto igra ulogu). Vidi sta kaze about phone - software - service provides sw - pisat ce ti csc oznake u formatu xxx/xxx/xxx
|
see/see/see
Znaci generic |
Citiraj:
Samsung Pay, Upday i mnoštvo. Na SEE radi Volte bez greške. Ne razumijem te, pitaš zakašnjenje updatea drugo odustaneš od prčkanja. Fino skini SamFirm v.0.3.6, ukucaš ime modela i regiju SEE. I sve appove vratiš backupom , ništa ljakse. Отправлено через Pixel 2 XL |
Citiraj:
|
Pitam cisto zato sto ne znam sto ga zeza.
Samfirm ne radi, baca greske, ne moze povuci podatke iz moga...nebitno, tko ga sisa :) |
Citiraj:
Instaliraj sa google playa "phone info" i pošalji info firmware. Samfirm je za skidanje firmwarea i trebaš otpakirati pa povezati direktorij sa Odin. Nikakve greške. Kako si onda uspio flešati BTU i onda prelako odustaneš? Nemoj skidati sa neki sumnjive stranice Отправлено через Pixel 2 XL |
Pozz zanima me koji je od ova dva modela bolji?
Samsung Galaxy S10E ili Samsung Galaxy A70 Poslano sa mog ANE-LX1 koristeći Tapatalk |
S10E. S serija su flagshipovi kod Samsunga. A serija su midrangeovi. Usporedba
|
Citiraj:
https://i.postimg.cc/sQwMtmzc/Screen...703-081245.jpg Znam da sa samfirm skines paket. Skinuo sam sluzbeni Samsung rom i stavio ga preko odin-a i to je to. |
U tebe je stariji firmware U2 a zadnji novi je U5.
Отправлено через Pixel 2 XL |
Konačno mi stigao update na S9. Da je bar stigao prije 10 dana kada mi je bilo bitno poboljšanje kamere u noćnim uvjetima.
|
Rekao je, proslogodisnji april update :) Zasto nece updejtat, ajd ga znaj. Tri bootloader updejta odonda, pfff! Ovaj moj N9 jos nije dobio nijedan bootloader bump u godinu dana. Vrag ce znati sto toliko kemijaju sa S7-icom :D
|
Da, ajd ga znaj koji mu je.....onda neka ostane na ovome posto mi se stvarno ne da sve ponovo podesavati....nije to samo vratiti backup apk...
|
16 dana proslo od prijave za sluske i jos nema odgovora sa njihove strane da je prijava uspjesna... poslao mail 1.7 al opet tisina sa njihove strane.
Nisu bas ažurni. Mozda ih dobijem za bozic pa cu se imat cemu radovat. |
Kad sam podnosio zahtjev za samsungo sat koji se dobio uz TV tamo oko 11. mj trebalo im je mjesec dana da odgovore na mail da su prihvatili te još 2 tjedna da mi stigne sat tako da... :D
|
Meni je brat uzea s10+ 27.5. i kad sam mu ga isa reg. za slušalice, poruka da je imei br. kriv. Pa sa njima preko mejla, da su to novi uređaji i da tek trebaju imei brojeve ubacit u bazu. I 20.6. dolazi mejl da mogu. Upisa sve, i odmah mi je dosao mejl potvrde da je reg. uspješna
|
Citiraj:
Svi valjda znaju da gratis stvari dolazise kroz mjesec dana od kupovine primarnog uređaja, tako da nemas brige:D |
Blic pitanje, A50 ili A70. Nema razlike u cijeni.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vjerojatno je produljenje pretplate u pitanju i cijena je ista/jako slicna
Osobno cu ic na a70 a s9+ cu dat gospođi, al ga jos nema u splitu. Ringke maska, nillkin kaljeno |
Ma nije mi toliko do sluslaica tj da ih dobijem sutra neg da neko sam kaze registracija uspjesna i dobit ces ih jednog dana...
|
Citiraj:
|
Ako jako zelite eđ lajtning, ali vas zivcira kako je lose implementiran, probajte ovaj app (free verzija je dovoljna)
https://play.google.com/store/apps/d...ixforallappsv2 App presrece notifikacije i ponasa se kao trigger za edge lightning. Jedini minus koji primjecujem je sto ne mozes promjeniti boju za pojedini app. |
:offtopic:
Citiraj:
S druge strane Led me know mi sad radi uredno, malo je zakomplicirano pocetno postavljanje pogotovo kad se stela debljina i pozicija ringa oko selfie kamere, al radi bez greske i moze se postaviti boja posebno za svaki app. |
A5 2017 ima jako tihi zvuk u slušalici, ima li nekakvo rješenje?
Poslano sa mog Redmi 6 koristeći Tapatalk |
Danas ujutro skinem S10E s punjača,napunjen na 100%.Obavim razgovor 40min.Poslije razgovora baterija na 90%.Samo WiFi uključen....
Kako je ovo moguće?Poslije tog razgovora baterija se normalno troši,ali mi je nejasno otkud tih 10% manje nakon jednog poziva... Inače kod mene šugavi HT ima dosta loš signal,a VIP i Tele 2 odličan.Ali svejedno mi tih 10% izgleda smiješno 🤔 |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pretpostavljam da se mob ne bi brže punio kada bi se bežični punjač spojio na 25W adapter? Osim što bi postojala opasnost da bežični punjač rikne.
|
@rak21
Baš tako. A šok je još veći kad sam otvorio kutiju i vidio onaj bijeli jeftinjarski punjač i kabel od pola metra...Sprdnja 🤭 |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:15. |