![]() |
Citiraj:
|
Da, znam. Ali samo kažem da su ljudi u zabludi kad misle da je dovoljno sačuvat samo mpdata. Šteta što to nisu riješili ko u CoD 5, di je sve bilo online.
|
a di da nađem tu mapu mpdata? frend mi na 22 ranku pa da uzmem od njega
|
Citiraj:
Kopiraj si sadržaj mape profiles, poslije samo u igri izmjeniš ime profila. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://slike.hr/slike-male/e/evonema_54dc7.jpg Na Local C mi je windows xp 120gb a na D je windows7 1072gb. |
Citiraj:
Windows XP: C:\Program Files\Activision\players\profiles\(your profile name) Windows Vista x86: With UAC Disabled: C:\Program Files\Activision\players\profiles\(your profile name) With UAC Enabled: C:\Users\(your username)\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles Windows Vista x64: With UAC Disabled: C:\Program Files (x86)\Activision\players\profiles\(your profile name) With UAC Enabled: C:\Users\(your username)\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles |
Citiraj:
D:\Users\(your username)\AppData\Local\VirtualStore\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles tu mi stoji |
do sad mi je sve fino uredno radilo i sad kad igram u nekoj mapi, baca mi ovo
http://www.pohrani.com/t/3A/Tr/2lEm1DM3/aaa.jpg |
Updateaj Punkbuster.
|
a kak se to radi, nisam nikad to radio manualno, vidim da treba ići na ovu stranicu
i da to terba skinut samo ne znam gdje mi je lokacija tog PB-a |
Skines, pokrenes, dodas igru i updejt
|
evo skinuo sam neki PbUpdater i tako sam rješio stvar
|
Čika Domagoj, slab si ti igrač :D
|
mahh nemoj :P
|
ajmo, nema mi ekipe a dosadna neka subota, pa tko hoce neka dode na server se malo napucavat
213.202.106.151:28960 pw: war |
kakvi su cod5 i 6 naspram 4? Koje perkove koristite? Kako se najbrze levelati postoji li neka fora? Na 20 sam tek, daleko je 55...
|
Svi su fantastični, a na petici je najteže levelati. Također petica, ako se igra kak spada i na pravim serverima, zahtjeva najviše "skilla", makar skill u FPSu i ne postoji, to je riječ koja zamjenjuje reflekse, pravovremeno spottanje meta i dobre živce.
Fore ne postoje, osim što više challengea ispunjavati. Što se tiće levela, zašto ti je to toliki problem? Igraj za sebe i za zabavu, ne za levele, ja sam na COD5 na petom prestigeu (pet puta došao do 65. levela) i na šestici na čestvrtom prestigeu (4 puta došao do 70. levela), a da sam se trudio - nisam, leveli jednostavno dolaze. COD4 je najlakši za levelanje, jer ima najmanje levela, a opet ima puno challengea za obaviti. Na četvorki do 20-og levela dođem za 3 sata igranja, to je još početak, kad netreba puno expirienca za lvl. |
nije mi problem i naravno da igram za sebe i zabavu i bole me brige zapravo koji sam level ali nazalost otkljucavaju mi se oruzja levelima. recimo igramo pistol/knife only i dodje mi lik sa desert eaglom ubije me sa 2 metka dok ja sa svojim pimpekom od pistolja moram 4 puta pogoditi da krepa.
|
Citiraj:
|
ne vec se dogovorimo ajmo pistol/knife
|
igrao sam na nekom serveru rakija S&D,to je još teže od TDM...pojma nemam igrat...imao sam 3kils i 13 deathts...uglavnom uopće ne kužim pravila i šta točno moram radit
s nožem su mi se prišuljali 2-3 puta...uopće se ništa nečuje na kraju mi je glupo igrat...još ni ne krenem i odmah me ubiju |
Citiraj:
|
Citiraj:
igram sa običnom strojnicom ako se krećem onda sam laka meta...a opet ako čekam opet nevalja |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za s&d ćeš se trebati uhodavati neko vrijeme, ali kad se naučiš nećeš prelaziti na ništa drugo |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:10. |