![]() |
Sestri treba mob, a ja sam full ispao iz fore kad su u pitanju mobiteli. Budzet je 3000 - 3500 max. Najbitnije su mogucnost SD kartice i dobra kamera. Preporuke?
|
S10E zna biti u Sancta Domenica na akciji za 3500kn.
|
Platio Nokiu 7 plus u TELE2, međutim neću ga dobiti jer ga nemaju na zalihama, a i dalje je na akciji.
Koja bi vam bila druga preporuka best buy mobitela za 1000-1500 kn ? |
Redmi 7
|
|
/ Redmi Note 7..
Edit već napisano.. |
Hvala, na preporukama, ova Nokia mi se na prvu odmah svidjela pa sam je htio odmah uzeti, kako mi nije hitno možda sačekam na mobitel malo ako bude kakvih akcija sad u jedanaestom ili čak dvanaestom mjesecu
|
Mob do 1000kn s najboljim kamerama, isto redmi 7, neki honor ili slicno?
|
Kako sam čitao okolo da redmi note 7 ima relativno nabolje slike u ovoj budget klasi pa da daš 200kn više za 3/32 verziju??
|
Jel se isplati kupiti polovni s7 za 1000kn ili ima nešto bolje, za 300-400kn više nadoplate.
Sent from my SM-A530F using Tapatalk |
Citiraj:
|
Mi8+gcam onda, ali to je duplo u nas (1700kn u kini).
|
Bude kod nas mi 8 za 2000kn na akciji, ja kupio u mobisu prije mjesec i pol za 2300kn, bila redovna cijena...
|
Ekipa - preporuku molim.
Samsung po mogućnosti. Kamera nebitna. Baterija srednje bitna. Tip ekrana nebitan. Dijagonala nebitna. Bitno je samo da ima best-buy CPU/RAM (najviše muzike za najmanje para) tako da može što duže trajat prije nego ga pregazi vrijeme... Gornja granica je nekih 1500 kn... Ne snalazim se u novom Samsungovom lineupu, pa pitam. (Može i nešto drugo, ako pruža puno za manje novaca). Danke. |
Galaxy A40 crni. Zna bit na akciji 1500kn pa prati.
A inace Redmi Note 7 4/64gb ili noviji Redmi Note 8. |
Citiraj:
Platim mobitel i sljedeći dan kažu da je moja pošiljka spremna za slanje, a danas je mobitel i stigao. Eto ako je još koga ovaj mobitel zanimao, možda ga imaju još uvijek, najbolje da pokušate kupiti, od zvanja nema smisla jer kad sam ih ja zvao nisu mi znali reći da li ga još imaju. |
za jednog prijatelja... što uzet za 2500-3000 kn , keš, android ?
|
Citiraj:
|
S9/10 na oglasniku
|
Nakon hrpe pregledanih mobitela,a nakon sto sam saznao da s10 modeli nemaju led indikaciju,ostaje mi na izbor ponovno s9+ ili p30 pro...razlika u cijeni neznatna..kamera mi nije bitna..najvaznije mi je trajanje baterije uz ip68 zastitu..
Sluske nisam nikad ukopcao tako da nedostatak 3.5mm jacka nije bitan.. Ima jos kakva preporuka ili? Hvala |
Ako ti je batka bitna bez razmišljanja P30 Pro.
|
Citiraj:
Ako imaš para,idi na plus mode l:goood: |
Nije do love,nego sto sam 2 mobitela shebao(zdrobio ekran) u godinu dana..na s7 edge i na s9+.
Kako mi je mob dosta u dzepu,ili kad sam u traktoru na prasini i takvom okruzenju,vlaga itd..pa bitno da je otporan na takve uvjete.. Vidio sam to sa aplikacijom aodnotify,nisam odusevljen. Jos cu si pregruntat..trebalo bi i neku "bulletproof" masku piknut;) |
Uzmi neki od CAT telefona. Ti bi trebali preživjeti traktor bez problema.
|
Onda ni jedan mob nije za tebe ako si u poljoprivredi. :D
CAT eventualno |
Osiguranje od loma ekrana/uređaja? Ima uniqa pa možeš pogledati
|
Cat s50 ima tast i dosta se blesira..kolega ima blackview 9500 ja mislim i ok je mob al je bas cigla..s tim da mu baterija traje dosta dugo..
Hvala na savjetima;) Ovo za osiguranje ekrana sam samo vidio u elipsu..hvala na info |
|
Imaš na uniqa webu, uređaj može biti bilo gdje kupljen
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:02. |