![]() |
Mogli su odma i Hardena dovesti.
Pa da skinu sa onog popisa bez prstena, 3 muhe jednim naslovom. |
radije Chrisa Paula, tako nešto sam očekivao od Lebrona, a ne ovog panja tripldabl ciglašara.
|
Daj još i Hardena u LAL, kujemo prstenje za siromašne 😆 😆
|
Citiraj:
|
Lowry u Heat, Bjelica u Warriorse, Drummond u Sixerse, Lonzo Ball u Bullse, Gay u Jazzere. Zanimljive kombinacije ali nista spektakularno. Jos se ceka sto ce bit s najvecim free agency kapitalcem Kawhiem.
|
Demar isto u bullse :))) i lajk it,caruso,ball i demar koji kupus
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
I Karmela ode u Lakerse lovit prsten :D
Caruso, Ball, DeMar, LaVine... Ne znam, bas kupus :D |
baš naletio na redditu i odmah osmijeh od uha do uha. jedan od najljepših i tehnički najsavršenijih šuteva ikad zaslužuje prsten, pa makar igrao 5min po utakmici :D
edit: Indijanac potpisao produljenje ugovora na $215m na 4 godine... |
Pa to ce vec biti kosarkaski staracki dom. James, Melo, Howard, Ariza... Ovako napamet, tu su barem 17-18 godina, i obranu vise ne igraju nego igraju :D
Neka odu kolektivno zapalit svijecu na kamenita da AD bude zdrav :D |
Citiraj:
BTW ono njegovo zakucavanje u zadnoj tekmi što je igrao.... |
Akp netko ne prati, SLO-FRA upravo krenuli na HRT2
|
Citiraj:
Navijam za Francuze. Jutros sam navijao za Australce. Uvijek navijam za slabije ekipe. Zato kad igra Hrvatska uvijek navijam za naše. |
dobra fora, ali nemrem navijati za francuze ni u ovoj, ni u bilo kojoj drugoj utakmici. vjera mi ne dopušta :D
kapa dole Dončiću, ali ne može ni asistencija baš uvijek biti bolja opcija od toga da uzme loptu i baci tricu za pobjedu. |
strašna tekma FRA-SLO !
Sent from my iPhone using Tapatalk |
inače tekma je gotova, ko nije gledo BMK, u sportu nema spoilera
Fakat je Dončić trebao ili uzet zadnji šut ili pokušat izborit bacanja ulazom. Prepelić je na kraju trebao probat zakucat. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
Apsolutno. Uzmi loptu i udji u reket, isforsaj prekršaj, idi na polaganje. Šteta. imali su odličnu priliku.
|
I sad bi mogli lako popušit i broncu. Australci su pretepjeli puno lakši poraz , Slovencima će ovo još dugo odzvanjati u glavama .
|
ne kuzim organizatore. jel ja ovo dobro vidim da se prvo igra finale, pa tek onda tekma za 3.mjesto?
ne kuzim. pa uvijek je utakmica za broncu bila uvod za finale koje je uvijek bilo zadnji dan igara kao centralni dogadjaj igara… Sent from my iPhone using Tapatalk |
A vjerojatno su Ameri tj. NBC zahtjevali to od organizatora, zbog vremenske razlike ovaj prvi termin je idealan za njihove TV gledatelje..
|
Prior to last week's NBA draft the 76ers reportedly offered the 25-year-old Ben Simmons to Golden State in exchange for Andrew Wiggins, James Wiseman, the No. 7 and No. 14 overall picks, plus two future first-rounders. GSW, obviously, rejected it.
Dakle sta reci, jedno tri puta previse traze :D :D :D |
Košarka
vjerojatno si u pravu.
Pa u to ime (nisam vjerovao da cu to ikada izreći) NAPRIJED FRANCUSKA! Sent from my iPhone using Tapatalk |
sorry na katastrofalnom quotanju
Sent from my iPhone using Tapatalk |
navijam da Pop i Durantula uzmu zlato, ali bit će im jebeno teško ako su se onak mučili protiv Australije. za Francusku mogu navijati eventualno u ekipnom pikadu, sve ostalo nema šanse :D
|
uopće me ne iznenadjuje što HTV uz 2., 3. i 4. program nije našla za shodno prenositi košarku za treće mjesto. Kužim da su finala atletike, ali… da baš nema barem jednako interesa za jedan i drugi event.
Ali to je samo košarka. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kako rekoh bilo je očekivano da će Slovenci popušit broncu :D
Jedini svijetli primjer u borbi za broncu je Hrvatska 1998 u Francuskoj kad smo riješili Nizozemce :D |
Citiraj:
Prošle godine je bila debata kakav će igrač biti u lakersima, očito da sam popušio jer sam mislio da je nešto više od rotacijskog igrača. Rijetko tko od dobrih igrača da se proslavi igrajući sa Jamesom, dok igrači zadatka procvjetaju. |
Taj Dennis nije vrijedan spomena. Precjenjen igrač
Radi u stilu Pepa Guardiole - Tika taka dodavanje. Akcija 0 bodova |
|
uhhh finally
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:55. |