![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Još da nadodam da sjeban netcode ove igre daje u nekim slučajevima veliku prednost nekim igračima i da to na prvi pogled izgleda kao hack. |
Citiraj:
|
Šta reč, koju posluku porati? :)
Tip me, opet, ubio, a ja bio u tenku (vozač) i tenk ostao na 100%. Kak me može ubit u tenku?? Cheater sigurno. Prijavio sam ga, naravno. |
Moguce je to. Tenk ima naprijed otvor i sa snajperom se može ubit vozača. Tako sam ja ubio bar 30 ljudi.
|
Citiraj:
|
Super, a jeep ima bulletproof stakla.
|
Citiraj:
Ok je ako netko ubije jednom, al tip je imao preko 50:0 u prvih par minuta. |
Najs :) Kraj videa je isto awesome. |
Yap. Odlična koordinacija i naknadna montaža.
|
Citiraj:
|
možda čovijek priča za neki drugi rat :D
ne baš virtualni :D :D hahhaa :beer: i meni je to prvi info, morat ću i ja probati :D :beer: |
Koja oružja koristite.
Ja poludim recimo sa famas-om jer nišan mi pokrije pola ekrana :D I kad otključam neki drugi tipa red-dot da li automatizmom se stavi ili moram sam nekako jer pojma nemam :D |
Zeka peka,ja kao model,foto i montaža by Tomislav Dolenec
http://img88.imageshack.us/img88/323...ireporter1.jpg |
Citiraj:
|
jel vam se rusi bf3, igram i odjednom se zamrzne, bf3 has stopped working i cijeli komp mi se pocne cudno ponasati chrome se rusi i cudno prikazuje stranice
|
Ne previse, to ti se neki program kolje najvjerojatnije.
|
Citiraj:
Vezano za rušenje BF3; shockwave i flash su mi se rušili u browserima, BF3.exe stopped working, etc. dok nisam modul RAM-a promjenio. |
Alfa što zezaš na forumu čovječe :wtf2: neko im treba reć da nabiju to smeće gdje im ga ide :chears:
|
Citiraj:
Citiraj:
Evo moj prvi pokušaj igranja sa assault klasom :goood: |
Citiraj:
|
Pogledajte ovog lika Link 35 killeva, 0 smrti, runda je trajala 55min, pise da je imao 33 vehicle destroys, hardcore pro ili hacker?
|
A znam da hoće...... Možda me i bannaju ali skoro pa svejedno.
|
Citiraj:
|
Ivo_Strojnica nemesis victim :zdero:
|
Citiraj:
inace padao mi je prime nakon 1h no nisam se obazirao nikad se nije rusio ni u crysisu, gta4, metro 2033, evo prvi put problemi u batlefieldu. vratio sam proc na stock btw koja je ono mapa di se skace padobranom sa neke litice gledao sam videje? di ima voziti avione? inace, dosad me igra nije nesto odusevila valjda ce kasnije biti bolje, zivcira me spori noz onak moze ga jednom potegnuti u 3 sek, bljestava svjetla po danu wtf, slaba vidljivost protivnika.. no nisam se nesto naigrao mozda 1h team deathmatcha i na nekom serveru only knife |
Sreća pa dosta ljudi misli da ih tenk ne vidi, ako se ne miču ili da ću odustat ako se sakriju. Taman sam se i ja imao prilike malo nalupat danas u stinim satima.
@trpi TD i knife only baš i nisu reprezentativni modovi igre. Probaj malo CQ large, a za nalet adrenalina rush :D. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:36. |