PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=43879)

McG 23.04.2011. 00:59

....

Mr.Ex.President 24.04.2011. 22:17

Pogleda san Exam (2009)

Idejom me podsjeća na 12 Angry Men, cijela radnaj se događa u 5 metara kvadratnih:D Meni je osobna ta ideja i najbolji dio filma, onako negdje do zapleta mi je ok, zanimljivo, napeto, kasnije mi je onako, malo too much preseransa, iman osjećaj da je moglo bolje, moralo bolje s ovako dobrom idejom...
Ipak, preporuka:)

Mad_Duke 24.04.2011. 23:49

Queen of the Damned. Evo, dobio proljev. Idem na WC odmah!

Šteta. Heh, kad bi doživio ekranizaciju Lestata, Tale of the Body Thief te personal favourite nakon lestata. Memnoch the Devil. Također da barem budu na razini intervjua!

Citiraj:

Autor VulcanRaven (Post 1896779)
Mogu li dobiti od kolega kakvu preporuku za film sa gotičkom tematikom,sa mozda nekim dobrim gothic metal soundtrackom? hvala:chears:

Crow (jedinica ofkors)
http://bluray.highdefdigest.com/5108/crow_japanese.html

TheEmpress 25.04.2011. 00:08

E vidiš, Vranu sam zaboravila. :care: Jedinica jedina valja...

Eh, i ja bih ekranizaciju Lestata, al ak ju nismo dosad dobili... :(

hardflat 25.04.2011. 00:56

Kako se zvala tehno stvar u kojoj se čuo krik vrane u pozadini? Upravo gledam Constantine (2005), gledao sam ga x puta i nikad mi ne dosadi inače tople preporuke. Ocjena 10/10 ;)

TheEmpress 25.04.2011. 01:04

E sad... :D Trebala bih prvo film pogledat ponovno, da se prisjetim... Nego, gledala sam Black Swan sinoć. Naporan mi je. :D Mislim, odličan u isto vrijeme, ali baš mi je naporan nekak, napreskokce sam ga gledala. :/

hardflat 25.04.2011. 01:10

Počeo sam ga gledati, ali mi jednostavno nije sjeo (Black Swan). Usput pronašao stvar sa vranom DJ the Crow - Piece of Mind.

Mad_Duke 25.04.2011. 01:44

Meni je taj Constantine žešći prosjek. Mislim. Lijepo je meni vidjeti interesantne teme. Bilo ih je i u True Bloodu, Supernaturalu (pogotovo vezano uz anđele do kraja prošle sezone). Ali na kraju dana. Nije to dovoljno dobro!

--

Kaj se tiče Black Swana. Nemam još živaca pogledati. Te drametine mi znaju čamiti i do godinu dana na disku prije nego ih pogledam. Ne zato jer je loš film, često je mnogo dobar ali većinu vremena nisam raspoložen za tak neš. Svatko ima svoje preferirane žanrove jednostavno. Che part 1 i 2 mi čami u kolekciji već prek 2 godine! :D

potemkin.hr 25.04.2011. 08:59

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1897563)
Pogleda san Exam (2009)

Idejom me podsjeća na 12 Angry Men, cijela radnaj se događa u 5 metara kvadratnih:D Meni je osobna ta ideja i najbolji dio filma, onako negdje do zapleta mi je ok, zanimljivo, napeto, kasnije mi je onako, malo too much preseransa, iman osjećaj da je moglo bolje, moralo bolje s ovako dobrom idejom...

Odgledao jučer, dobar film ispal na kraju. Najjače mi bilo kako su eliminirali ljude iz natjecanja, a ponekad i sami sebe :D

blava 25.04.2011. 10:09

Pogledao Batman Begins i The Dark Knight.
Iako sam u pocetku ocekivao da bude dosadan i jednolican,film me odusevio.
Nego,vidim da imaju neki Batman filmovi iz 1989 i poslije sa Jokerom,jesu li to isti filmovi ko ovi sada tj.da li su ovi sada prerade ili što?

John Creasy 25.04.2011. 11:01

Citiraj:

Autor blava (Post 1897663)
Pogledao Batman Begins i The Dark Knight.
Iako sam u pocetku ocekivao da bude dosadan i jednolican,film me odusevio.
Nego,vidim da imaju neki Batman filmovi iz 1989 i poslije sa Jokerom,jesu li to isti filmovi ko ovi sada tj.da li su ovi sada prerade ili što?

Haha, jel se ti šališ?? Ako misliš na Batmana s Jokerom kojeg je glumio Jack Nicholson, pogledaj obavezno.. Te filmove sam gledao hrpu puta, predobri su. Drugi dio je s Pingvinom, treći s Two Face i Riddlerom, a četvrti s Ledenim je nekako još i najgluplji (Batmana glumi George Clooney :D)

Gemmy 25.04.2011. 11:52

Meni su izvrstna oba Batmana od Burtona.
Jacky kao jocker je genijalan, kao i DeVito i Christopher Walken.

Ovi ostali batmani iza toga su bzvze, dok ga se ne ulovi Nolan i onda opet postaje dobar serijal

trouble 25.04.2011. 12:36

Pogledao Sanctum,do 2/3....nisam mogao podnjet više taj BS od filma. Najjadnije potrošenih sat vremena u mom životu :)

h4ze 25.04.2011. 13:05

Limitless (2011)
http://www.imdb.com/title/tt1219289/

Sinoć sam ga pogledao i odličan je ali mi se kraj nije baš svidio :(

Tko ima priliku neka ga pogleda :goood:

kasko 25.04.2011. 22:19

Citiraj:

Autor Mr.Ex.President (Post 1897563)
Pogleda san Exam (2009)

Das Experiment ti je bolji, njemačka original verzija.

Mr.Ex.President 25.04.2011. 23:14

Citiraj:

Autor kasko (Post 1898072)

Ako je dobro kao Das Boot, pogledan:D

3NCORE 26.04.2011. 01:05

Citiraj:

Autor kasko (Post 1898072)

Nes si pobrkao, to je original verzija od ovog filma : The Experiment

Exam je nesto drugo :).

thesaint255 26.04.2011. 17:23

LJudi,molio bih ako netko zna,pogledao sam trilogiju Undisputeda i Blood and Bone,pa ako jos netko zna slicne filmove,hvala!

MIK 26.04.2011. 19:23

Citiraj:

Autor trouble (Post 1897722)
Pogledao Sanctum,do 2/3....nisam mogao podnjet više taj BS od filma. Najjadnije potrošenih sat vremena u mom životu :)

Jučer također pogledao Sanctum do 2/3 filma (IMAX) ali razlog što nisam cijeli je taj što je "pukla traka" tj. imali su nekih teh. problema te se ispričali i vratili pare.
Vratili 110KN a vidio kak to izgleda u 3d:D Meni je film baš ok bar do dijela do kojeg sam pogledao, konačna ocjena kad pogledam do kraja.

Veki-os 26.04.2011. 19:58

Film je glup i dosadan,sa dvije totalno nepotrebne odvratne scene,Cameron je bio na nekim žestokim drogama očito.

Mad_Duke 27.04.2011. 02:48

Ovi očito imaju većih problema u IMAX-u. Valjda se nisu naviknuli ljudi na rad sa kvalitetom :P

Nego da se požalim ovdje na nekaj kaj mi je diglo tlak. Rekao ja lijepo. Za dugometražni film (2D ili 3D) u IMAX-u spreman sam dati i do duplo više para za kartu nego u klasičnom kinu. To je 50-60 kuna. Tak je i ispalo i to mi je OK! Barem ne moram čekati film da mi dođe na bluray kako bi mogao pogledati nekaj u normalnoj kvaliteti, a ne da gledam "upscalean DVD u kinu" (kaj se tile kvalitete prikaza).

ALI

Zanima me koja se budala sjetila naplaćivati recimo onaj short dokumentarac Hubble 3D 55 kuna kartu. Ta stvar traje 45 minuta! Sramota
Mislio sam da će mi IMAX dokumentarci činiti 4/5 stvari koje ću sa guštom pogledati tamo. 1/5 mi ostaje za povremeni kvalitetan film (kojih neće biti puno). E pa nedam 55 kuna za 45 minuta .

Citiraj:

Autor Veki-os (Post 1898655)
Film je glup i dosadan,sa dvije totalno nepotrebne odvratne scene,Cameron je bio na nekim žestokim drogama očito.

Kakav Cameron?

Pa dajte ljudi već jednom skužite kaj znači "Producer". Isto kao kad mi dođe neki biser i kaže da je "District 9" od Peter Jacksona!

Lud76 27.04.2011. 02:55

Citiraj:

Autor thesaint255 (Post 1898551)
LJudi,molio bih ako netko zna,pogledao sam trilogiju Undisputeda i Blood and Bone,pa ako jos netko zna slicne filmove,hvala!

Padaju mi na pamet samo klasici od Van Damma, Kickboxer i Bloodsport

MIK 27.04.2011. 08:50

Citiraj:

Autor MIK (Post 1898622)
Meni je film baš ok bar do dijela do kojeg sam pogledao, konačna ocjena kad pogledam do kraja.

Pogledao film do kraja i dao bi mu 7/10 bar za gledanje u 3D gdje se dobije osjećaj klaustrofobije i dubine. Onih par "bolesnih" scena daju filmu na težini i pokazuju svu surovost podzemlja. Na tim dubinama vrijede slična pravila kao i u "zoni smrti" (visinama iznad 8000m).

trouble 28.04.2011. 02:08

Citiraj:

Autor MIK (Post 1898622)
Meni je film baš ok bar do dijela do kojeg sam pogledao, konačna ocjena kad pogledam do kraja.

Svašta mogu progutat,al tu glumu u razini hrv. sapunica....nikako!
Ako ocu dojam opasne unutrasnjosti,pogledat cu dokumentarac o špiljama :)

MIK 28.04.2011. 08:29

The Real Story: The Cave Expedition That Inspired ‘Sanctum’

p.s. Očito da je to jedan od filmova koji ti legne ili ne.

-Grizzly- 28.04.2011. 10:59

Citiraj:

Autor thesaint255 (Post 1898551)

Fight Club (Klub Boraca), The Fighter (Boksač), Rocky svi nastavci i dobar mi je od Mickey Rourka - The Wrestler (Hrvač). To mi je isto jedan od dražih žanrova filmskih, pa ak te zanima još javi!

BladeRunner 28.04.2011. 22:16

Citiraj:

Autor -Grizzly- (Post 1899620)
Fight Club (Klub Boraca), The Fighter (Boksač), Rocky svi nastavci i dobar mi je od Mickey Rourka - The Wrestler (Hrvač). To mi je isto jedan od dražih žanrova filmskih, pa ak te zanima još javi!

Kad će ljudi skužit da Fight Club ima veze s borilačkim žanrom koliko i Engleski Pacijent, The Wrestler također...

Never Back Down bi ti mogao bit neloš ako ti je do mlaćenja.

Burko 28.04.2011. 23:51

Citiraj:

Autor McG (Post 1896878)
Usput, ako neko još nije pogledal odličan I Saw The Devil, nabavite i dajte mu šansu.

usput? :)
ovo obavezno gledati, osim ako bas nemate zeluca za par brutalnijih scena. ustvari, ako i nemate - obavezno pogledati jer ovo nije film nego filmcina.

meni vrijedi i vise od 7,9 sa imdb-a, i to dobrih 9 od 10. skoro ko' srpski film, samo sto mi je on i dalje remek djelo (uvrnuto/brutalno/izopaceno/bolesno/morbidno/nastavi sam), ali ipak remek djelo.

9800pro 29.04.2011. 00:05

Ako je netko gledao Thora u Imaxu neka obavezno kaže svoje mišljenje. U subotu imam rezervaciju pa se ne bih htio zahe..bat za 110 kuna.

McG 29.04.2011. 00:09

....

Mad_Duke 29.04.2011. 00:35

Citiraj:

Autor BladeRunner (Post 1900039)
Kad će ljudi skužit da Fight Club ima veze s borilačkim žanrom koliko i Engleski Pacijent, The Wrestler također...

Još sam čekao da preporuči Bronsona :D hehehe

Burko 29.04.2011. 00:40

Citiraj:

Autor McG (Post 1900110)
Je, usput, jer sam ga već jednom spomenul, ali nije doživljen.:)

nisam mislio tako..... nego, ono, usput...... pa ako vam se da - pogledajte :). zato sam i stavio smajlija, nadam se da si skuzio.

inace, imam ja film vec neko vrijeme, ali nikako naci dva i pol sata u dnevnoj da ga se pogleda sa starcima. i danas napokon, i nimalo pozalili niti oni niti ja.......

McG 29.04.2011. 03:43

....

Mad_Duke 29.04.2011. 05:18

Mrzim jedinicu, još više dvojku! Trojka će biti teško smeće isto!

ALI... Ovo idem u IMAX gledati!

TheEmpress 29.04.2011. 07:07

Mrziš Transformere? Ne volim te više. :D

Mad_Duke 29.04.2011. 09:53

Hahaha!

Nemam apsolutno niš protiv crtića (i igrački), ali filmovi su žešći crap! :p

Mar 29.04.2011. 12:12

Baš sinoć pogleda Thor.

Što reći - superhero film kao svaki drugi, super efekti, glavni glumac/lik čak i nije toliko loš, jedan od boljih na tu temu, ali što mi je imbecilno je to što su svi ti stripovi (thor, superman, spiderman... - nastavi niz) isti i što su svi filmovi u biti isti.

Uglavnom:
(neprilagođeni) pozitivac
(zli/pokvareni) kolega/brat/punica
stari mudri otac
mlada smrtnica u koju se naš heroj zaljubi do ušiju
ružni negativci

To je to, svaki *peep* film je na istu foru - više postaje debilno. Osobno smatram da su skoro svi ti američki superhero stripovi totalno retardirani i priglupi, pa zar nije moga tamo uspit kakav kvalitetan strip kojeg bi ekranizirali (vočmeni su mi prenemaganje).

Mad_Duke 29.04.2011. 12:31

Mislim da si ugazio u sferu o kojoj prema napisanom očito nemaš blage veze. Zašto si uopće išao gledati onda film? :D Drži se rađe "How I Met Your Mother". Ovakvo priglupo generaliziranje stvarno nisam duuuugo vidio!

9800pro 29.04.2011. 13:10

Citiraj:

Autor Mar (Post 1900265)
Baš sinoć pogleda Thor.

Što reći - superhero film kao svaki drugi, super efekti, glavni glumac/lik čak i nije toliko loš, jedan od boljih na tu temu, ali što mi je imbecilno je to što su svi ti stripovi (thor, superman, spiderman... - nastavi niz) isti i što su svi filmovi u biti isti.

Uglavnom:
(neprilagođeni) pozitivac
(zli/pokvareni) kolega/brat/punica
stari mudri otac
mlada smrtnica u koju se naš heroj zaljubi do ušiju
ružni negativci

To je to, svaki *peep* film je na istu foru - više postaje debilno. Osobno smatram da su skoro svi ti američki superhero stripovi totalno retardirani i priglupi, pa zar nije moga tamo uspit kakav kvalitetan strip kojeg bi ekranizirali (vočmeni su mi prenemaganje).

Daj sam reci kakav je bio u 3D-u. Jel slika bila mutna i glava boli ili je ok tako za gledat...

Fala:D

McG 29.04.2011. 13:36

....

Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:55.