![]() |
Jel ga koristiš vani? To je ok ako je vani jer je sad jako sunce i ekran radi na max brightness.
|
Pa da,dosta sam vani,a uključeno je ono adaptivno osvjetljenje...
|
Na S7 i N9 ne treba mnogo da mob prebaci osvjetljenje na max (ne ultra max). Znaci u hladovini, ovisno jesi li okrenuo mob prema otvorenom nebu ili zidu koji stvara hlad... Cesto ga rucno spustam na 2/3 osvjetljenja i imam dovoljno citljiv ekran. Imaj na umu da autobrightness uci tvoje postavke, tj kako mijenjas slider u odredjenim situacijama. Super feature. Ako ga cesto rucno smanjujes (bitno da ne gasis auto mod) kasnije ces to morati raditi puno rijedje.
Ono ultra max osvjetljenje (kad se kompletno promjeni kontrast i grafika sucelja izgleda "naostreno") mi se redovito pali ljeti/zimi/suncano/oblacno ako je dosta svjetla vani. Cim mob zaklonim sjenom tijela vidim kako se ultra ugasi i ostane samo max osvjetljenje. Taj ultra mod mi je cesto nepotreban pa zato kad sam vani i imam volje nekada spustam taj slider na 2/3 u nadi da ce mob nauciti nesto :D Mozda da mu das vremena i probas mu jedno vrijeme dirigirati osvjetljenje u nadi da ce nauciti? Znam da su ovi moji samsunzi brzo naucili da ne dizu osvjetljenje u uredu i doma preko meni ugodnih 2/5. Nakon factory reseta bi redovito skakali na oko 50% sto je meni previse. |
Ma znam za to.To sam redovito koristio na OnePlusu.Brzo nauči navike i onda minimalno korigiram.
I sad na Samsungu ga podešavam dok ne nauči.Još se nekad zbuni,ali kroz para dana bude to dobro.Max osvjetljenje je odlično pa ne zamara oči,posebno bitno vani kad je ovako vedro i sunčano... Brine me samo što se kod malo intezivnijeg korištenja dosta grije... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Prosla su 2 tjedna i nikakav dodatni mail nisam dobio.. dali ste vi dobili takav mail prije nego su vam stigle slusalice? :fala: |
Nisam dobio još jedan mail, valjda će poslat obavijest prije slanja, a ak ne onda će dostavit nadam se što prije. :)
|
Citiraj:
Ne bih rekao da bi bilo neke osjetne razlike u grijanju Exynos vs SD SoC. Sad mi je prvo ljeto s N9 SD i bome se osjeti da je topliji. Krivim iskljucivo vanjske temperature jer do prije mj dana je bilo sve normalno. |
1 privitaka
Citiraj:
S10e ima SD855, tako da ti mora automatski sada dulje trajati :D Citiraj:
Pogledaj attachment |
S10 braca (S10e isto) dijele isti Exynos na eu tlu (znaci svi nama dostupni F i DS modeli), a SD je kao kao do sada rezerviran za neka prekooceanska trzista ;)
|
Citiraj:
Potpuno točno Отправлено через iPhone |
Citiraj:
previše američkih portala čitam. |
Pa sad mi ta baterija uopće nije jasna...🤔
Ujutro napunjen na 94%,sad je na 42%,više od 3h sot. 4g,wifi,max tv to go,zadnjih 2h spojen na bt zvučnik,max osvjetljenje jer sam vani.... https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...32342d095b.jpg |
Citiraj:
Citiraj:
Znaci, lik ima 2 puna dana i noc na bateriji, i jos bi da uz to ima i 6 sati SOT? Pa mora mob trositi bateriju i na signal, pozadinske funkcije, itd. a da ne spominjemo u kakvim uvjetima i kakve upotrebe Da je samo ekran potrosac, onda bi mob u standby u trebao trajati mjesec dana, a vidi vraga ne traje. Meni se ta baterija cini sasvim ok. |
Jedino ak je presao s nokie 3310 onda je moguce da mu baterija kratko traje.
|
Ma ne brine mene previse brojke al se hvali sve nesto 5+h SOT a nisam mislio da toliko trosi u standby.
U biti sam jako zadovoljan jer mi 2 dana traje, dok stari G5 sam morao puniti 2 puta na dan :D |
Daj shvatite da SOT nije nikakvo mjerilo.
Vise je dosadilo citati u sve i jednoj temi koliko ko ima SOT. Neko ce lec s mobitelom i smanjit brigutnes i gledati neki film seriju i imat 6 sati SOT A neko ce sjest u auto, putovati 2-3 sata i pritom imat upaljeni i navigaciju, i jos streamati muziku sa spotify, te pricat uz to na telefon preko bt-a i taj ce imati 3 sata sot za 3 sata koristenja Shvacate? |
Za ekipu koja koristi LED Me Know na S10e, koja vam je pozicija pod customize Width/Height/Left Position/Top Position?
:fala: |
Mobitel se isto uspori ako slobodan prostor padne ispod 20%.
To je jedini problem na mom Samsung Alpha mobitelu bio koji je evo star 4 godine i 4 mjeseca i ovaj tjedan ce dobiti zamjenu u Samsungu S10e. Naravno freezane su sve gluposti od Samsunga ili bi telefon odavno bio neupotrebljiv. 4 baterije su promjenjene u tom periodu, na svu srecu su promjenjive tako da je original kostala 100kn. Mjenjam ga jer 2gb rama je premalo i 32gb diska isto tako, a nema slot za sd. Sent from my SM-G850F using Tapatalk |
Citiraj:
Nevjerojatno je da netko u 2019. na ovakvom forumu postavlja ovakva pitanja:D Baterija ti traje dva dana, budi sretan i uzivaj. |
Doslovno bi tribali imati pinnane postove.
Ili koristiti search, ne znam.... |
Istina, moj problem sto nisam bolje search koristio, al stvarno nisam ocekivao da ce biti 5+ postova kako ljudi ocekuju nemoguce, koja je godina, kako ljudi nisu up to date za sve novo kaj izade.... Umjesto da je netko odgovorio, 2dana ILI 5h SOT je sto mozes ocekivati za s10e, svejedno ti je na koliko ga punis i koliko dugo i kraj price. Stvarno nisam dugo pisao po forumu, al bome nije ko prije...
|
Uzeo u Tele2 Galaxy A40 uz pretplatu, vidim da ste ga hvalili i prepoučili... Nadam se da će me poslužiti barem godinu dana...
|
@M4rk0
Navikni se,ima ovdje nervoznih 😁 Meni je baterija tako tako...niš posebno. Dosta se grije pa više i troši,ali uz malo pažnje može se izvući od jutra do navečer,ali to su kompromisi.AOD mi je isključen jer ubija bateriju... Jučer sam ga dva puta punio,dosta koristim.Wifi/4g,stream,spojen na bt zvučnik,max osvjetljenje....Jebiga troši se. Volio bi da ima brže punjenje koje bi donekle anuliralo hendikep baterije,ali tako je kako je... |
Ako vam je najbitnija stavka baterija onda ste trebali uzeti nekog šaomija.
|
U šta se ova tema pretvorila. Pre strašno.
Gore nego babe na placu. Zadnjih 10 stranica nema kvalitetnog posta. On topic: Jucer skuzio da su dodali dedicated Night mode na S10+ i mogu reci da je razlika ocigledna, te nije ko prijašnji "night scene detection". Opalio sam 4 slike 2 u totalnom mraku sa auto i night modom i 2 u "pola pola" okruženju. Izgleda da zele izvuci zadnji atom iz te kamere. |
Nisam tako hard user ko locks. Komotno mi 2 dana izdrzi baterija. Vidit cemo kada odem na GO negdje kako ce onda biti :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1: https://imgur.com/i0aOEZe 1: Night : https://imgur.com/OWp2Qrr 2: https://imgur.com/l3dVM3B 2. Night : https://imgur.com/cTVTbaX Na slici 2 je komplet mrak osim malo neba. Slike nisu nikakvo reprezentativno ogledalo stanja nego 2 random scene s dva razlicita moda. |
Ta sa blicom slikano? Prve dvije
|
Itko dobio june update? Ako da napisite model i csc...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A8 jos nista
|
Citiraj:
|
S6 SEE nije ništa došlo
dva S7 SEE - danas došlo S7 Edge, SEE - danas došlo S8+ , SEE - došlo prije 5 dana S10+ ,SEE - prije 3 dana cca Uglavnom, sve SEE jer nema bloatware tipa Samsung pay koji iskače iz ruba |
Došlo još prošli tjedan na J6, S7 i S10e.
|
Moj S10 malo prosvirao, ili nesto radim krivo, ovaj put se radi o fotkama, i aplikaciji za pregled istih. Od kad imam android sam koristio QuickPic, ali znamo kako je on zavrsio, pa sam nasao neki fork QickPica pod nazivom QP Gallery 7.3 je bila verzija i sve radi super, do prije tjedan dana kada primjecujem da fotkam slike, ali u tom QP gallery mi ih nema u folderu "Camera".
Odem u stock Gallery, tamo ih naravno normalno vidim. Reko sjebali su nesto sa tim QP galleryem, tih par dana koristim difolt Gallery koji je naravno koma i sad krenem instalirat preporučene aplikacije i svaku koju stavim isti problem, ne prikazujem mi fotke napravljene kamerom unatrag 2 tjedna, tj od kad sam prvi put primjetio da ne vidim fotke koje sam uslikao? OK, u tom albumu "Camera" imam oko 8k fotki, ali mislim da to ne bi trebao biti problem, ali ako nije tamo, gdje je onda? TJ gdje su te fotke unatrag 2 tjedan da ih 3rd app-ovi ne vide? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:07. |