![]() |
Citiraj:
|
Je li itko kupovao sa retail.hr?
Imaju u ponudi iPhone 7 refurbished za 1.667,00KN. Nisam nikad čuo za njih, a na internetu nema ništa o njima. Pa da provjerim ovdje. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Pozdrav. Cura mi je u potrazi za mobitelom.Ono sto ocekuje od mobitela je izvrana kamera, dobra baterija, brzo punjenjem. A s obzirom da je cura, ne bi volio narucit joj cigletinu od mobitela al mi je tesko nac neki koji nije velik hahahha
Cini mi se da mi se izbor sveo na 2 modela: Huawei p30pro i Xiaomi mi 10 Ili vi pak imate neki drugi model za preporucit. Zanima me kakav vam se cini poco f2 pro neovisno o velicini. Dal bi to bio dobar izbor za nju? |
U zalagaonicama imaš P40 Pro za 3200-3500 kn, čak i vakumirane. Jedino ako ne smeta što nema Google.
F2 Pro je cigletina i nije baš za žensku ruku. |
Kupujem mobitel za sina, ne bih dao preko 1500 kuna jer ne znam koliko će trajati...
Je li Xiaomi Poco M3 4-128 ok izbor ili bolje uzeti npr. Realme 7i. Bitno da je plave boje, vrte se neke nezahtjevne igre i gleda povremeno yt. |
Za 999kn imaš Realme 6s i stvarno zadovoljava sve potrebe. Samo su crni dostupni koliko vidim.
Realme 7i je inferiorniji, i nema šta tražiti pored 6s po toj cijeni. Realme 7 je prava stvar, 1280 kn u plavoj boji. https://www.ekupi.hr/hr/Elektronika/...m_medium=click |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Tražim nešto za punicu, pa gledam neke ove kineske modele. Nije zahtjevan user naravno ali volio bih da izdrži malo dulje. Pa me uglavnom zanima kakvi su oni sa updejtima? Gledam nešto tipa Vivo, Realme, Oppo. Najradije bih joj uzeo Honor ali njezine banke nema na HMS i to je jedini minus. Thx
|
Citiraj:
Samsung Galaxy S20FE bi bio dobar izbor. Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da li je Xiaomi Redmi S2 već zastario? Isplati li ga se kupiti?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
(Huawei je bez Googla beskoristan). |
Promjeni curu.
Sent from my GM1917 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Moja žena je odbila Samsunga S21 i uzela Xiaomi mi 10 Pro.
Realno, mobitel je prekrasan, bijelo perlasta boja, još nije izaša samsung koji prismrdi toj eleganciji. |
Kad god te cura pita da joj preporučiš nešto...da joj 10 komada preporučiš, ona će uzeti onaj 11. i džabe ti uvjeravanje da nema "snepdregn" ili dovoljno rama, ili da je baterija 75 mAh slabija od najslabijeg kojeg si preporučio.
Osim ako nemaš wannabe influencericu, onda mora imati isti ili bolji od svog uzora (druge influencerice). Moja je zadovoljna s Mate 20 Lite i dalje, sad je dobila službenu Nokiu 2.4 i to joj je WOW...jer ima hrapavu plastičnu pozadinu pa ne klizi iz ruke :D |
Citiraj:
Ali to je već zadiranje u osobne ukuse tak da...nek je samo tvoja žena sretna, onda si i ti :D |
Ma nema tu uvrede, ko šta kažeš, osobna preferencija.
Ono što je pouka priče jest da je Xiaomi itekako elegantan uređaj, a meni Huawei P40 Pro jedan od najlipših androida općenito. Toliko o kinezima. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ak joj već želiš kupit mob, a ne znaš što joj je bitno kod moba, onda to nije tvoja cura/žena :D :P (šala, mobovi su većini sadašnjih cura/žena postali ko cipele - a tu ne možeš pogodit da hoćeš ) |
omg, nisam htio war pokrenuti hahaha :chears:
|
Ljudi, ovi dumbfonovi su svi isti i uzmem bilo kojega ili na nesto moram paziti? Ima neko preporuku? Sutra moram uzeti pa samo Zg igra.
|
Pa bar kod dumbfona imas neki razlog zasto ga kupujes.. mora imat velike tipke, citljiv ekran, baterijsku lampu? woki toki? Moras imat nesto sto zelis od dumbfona?
|
Bitno su mi jedino pozivi i, nategnuto, SMS. Pretpostavljam da to svaki ima pa nisam u detalje isao sa zahtjevima. Ne smije imat pristup internetu. Ostalo je sve vise-manje nebitno. Nek ima, recimo, FM radio i sluske u paketu ali 99% se to nece koristiti.
Mislio sam uzeti najjeftiniji neki i bok, samo brzinski provjeravam da ne uzmem nesto za 50kn manje gdje baterija traje dan umjesto 7 ili neka druga bedastoca jer mi je hitno. |
Mogu ti iz prve (druge) ruke reci za one Meanit telefone sto ima na kiosku tiska.. zadovoljavajuce za 150 kn, ali baterija nekih 500-600 mAh izdrži max 3 dana u standbyu. Pa moja Nokia sa kolor ekranom iz 2008 je drzala po 10 dana.
Tako da, ako ti je baterija bitna, zaobidji u sirokom luku. A sto se tice pristupa internetu, pa i smartphoni mogu maknuti APN i/ili staviti 2G only i nemati internet. |
Thanks za info za bateriju. Vidjet cu sto ce biti dostupno pa uzmem ili Nokiu 210 (1000mAh) ili ovaj Meanit senior IV (cije specifikacije ne mogu nac). Ne vidim nista pametnije od tog dvoje.
|
Ta Nokia dosta dobro izgleda, samo si provjeri frekvencije prije kupnje. Po njihovim specifikacijama pise 900/1800 MHz, koliko se sjecam bilo je nesto govora o tome da VIP nije na 1800 vec na 1900, slična stvar s T-Mobile koji je na 2100 umjesto na 1800/1900. Svi bi trebali biti na 900, ali tko se više toga sjeća.
|
JA imam ovaj..
https://www.ines.hr/proizvod/mobitel...gn=direct_link mb drzi 2 tjedna na stand by,, Bolesno! |
Molim preporuku za mobitel da ima infracrveno, Google usluge i odličnu kameru. Imam mate 10 pro 6/128 i želim jednu stepenicu više.
Mislio sam p30 pro 8/256, mi10t, mi 11. Jesam li nešto propustio? Od ovog svega najviše naginjem P30 pro, no volio bi čuti mišljenja. |
p30 Pro je way to go.
Mi10T ima problem sa fokusiranjem, mi 11 nisam ima u ruci. P30 Pro sam koristija, odlična kamera, odličan fokus i ima sve što ti treba. |
Cisto brzinski report za Nokiu 210:
Ukratko, ako zelite mob koji bas ne smije imati pristup internetu trazite dalje. Da opet kupujem trazio bi nesto drugo. |
sto preporucate do 1600kn
razgovori, poruke, yt |
Poco X3, Realme 7....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kako ne baš, meni radi na 4-5 komada šaomija/pocoa bez problema..
Edit u isto vroime smo pisali :) |
Treba ugasit miui optimization. Pa se onda rpu stvari resetira...
Aj ti objasni mojoj ženi... |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:45. |