![]() |
Bolje bi im bilo da se oni pobrinu za sankcioniranje cheatera.
|
Citiraj:
|
opet je premium edition na akciji na amazonu sa kuponom od 5$ ispadne 31$
znaci moze se najnormalnije aktivirat kod nas makar pise only for us? |
Moźe, nema problema. Dobiješ dva keya koja normalno ukucaš u Originu. Jedino moraš izmislit američku adresu kod plaćanja. Za karticu ih nije briga od kuda je.
|
Citiraj:
Sve prošlo kako treba? |
Citiraj:
|
Jel se moze jos uvijek dobit kupon?
Ako ne, jel ima gdje jeftiniji premium od tih 36$ ako netko zna? |
Citiraj:
|
Trebam komplet s igrom za frenda...
|
Citiraj:
To je igra i premium zajedno ako neko možda nezna. |
Ok.
Danke. |
|
Gnome.
|
Citiraj:
|
Pa vidi se 45 godina ruske škole,po meni bi igrači iza bivše Željezne zavjese trebali igrati odvojeno od ostatka svijeta.
|
evo meni neko pobro sifru jel se moze gdje poslat na mail da mi posalje da ju promjenim nevidim u originu opciju ima samo da upisem stari i novi a stari su mi izgleda promjenili a mail je jos osto isti
uspio sam nisu promjenili sifru ali mi jos uvijek kad se odspojim i spojim nanovo pise da je drugi komp spojen i da ce njega prisilno izbaciti nekuzim kak moze bit spojen ak sam pormjeniom lozinku??? |
Citiraj:
Negdjeprije je bio podatak da je 55% uhvačenih PB cheatova sa ruskih IP adresa. Drugo i treće drže USA i Njemačka Citiraj:
Citiraj:
JEsi ti čuo za interpunkcijske znakove? |
Citiraj:
Tu? Ako su ti maznuli acc onda ovo: 1. Kreiraj novi acc . 2. Logiraj se tu. https://help.ea.com/contactus 3. Odabereš Battlefield 3. 4. Live chat. 5. Nadam se da imaš neki dokaz vlasništva acca? ( Key ) |
Citiraj:
|
Citiraj:
S tim da nemam nikakve modove nit cheateve nit ista slicno. Neznam s čim si ti imao problem, ali ako je bilo nešt zeznuto naravno da nemogu riješit brzeo. (I ja sam radim u pbz službi za korisnike i nemoš neke stvari riješit) Recimo jedno od rješenja je Teamviewer ali sumnjam da će oni tako nešto pokušat. Jedino mi idu na k GLUPE CHEATERCHINE koje svima upropaštavaju igru. A igra je tako brza i dinamična da većina ljudi NE GLEDA chat i ne prati votekickove. Admina naravno nema na serveru nikad i nemoš ga se riješit. I umjesto votekicka ekipa odlazi sa servera i traži druge. To bi trebali nekako riješit. Imam samo original BF3 i škrt sam dati pare za ikakvu ekspanziju. Čini se da su ove stare mape postale legla cheatera baš zato jer se svima živo fućka za ljude sa originalom. Zbog ovakvih iskustava vjerojatno nikad ni neću ekspanzije uzimat. |
Citiraj:
|
Meni nije jasno kako ekipa i godinu dana nakon izlaska igre BF3 ( teamsku igru ) igra solo....
|
Pored mene leži mačak tak da nisam solo.:D
|
Pao Origin...pa majku im poljubim, aj da sam pokro igru, ali ovo nema smisla!
|
premium 25$ na amazonu. radi provjereno...
|
Citiraj:
Citiraj:
Uzmem li ovaj Premium moći ću igrati samo mape koje su do sada izašle u expanzijama (koliko ih ima...5) dok one stare neću moći? Zahvaljujem! |
:stoopid:
Nečeš ništa moći igrati jer nemaš Battlefield! |
Citiraj:
|
|
|
Sto se FPS-a tice, koliko mogu ocekivati sa FX4100, 12GB DDR3, GTX670Ti recimo? Pitam jer dolazi mi navedena graficka, a posto nisam hrpu vremena igrao ni nesjecam se koliko FPS sam sa HD6850 vrtio uopce. Znam da nije bilo neke frke oko toga.
|
~100 FPSa na high sa 2x AA
|
Citiraj:
|
Nadam se da si svjestan da ti je cpu bottleneck.
|
Ljudi nekako se mislim vratit u BF3 pa onda kad vec nek bude u stilu(citaj premium).
Ovaj amazon deal mi je vrlo primamljiv ali nisam nist prije kupovao tam, sta nije to 'samo' americko?Jel se mora nest smuljat? Kratak opis kupnje bih molio. I sto je s ruskim verzijama jel jos sljakaju?Koji je najnoviji link za 'crack' Presto igrat taman za izlaska CQC dlc-a. Jel ima 'nasih' servera a da nisu u sluzbi ega admina ili totalne jednostrane bitke?:chears: |
Steta sto su maknuli ovaj glitch,ako nista brem za trollanje sluzi :lol2:
|
Evo ekipa da vas obavijestim da smo uzeli server, vrte se najpopularnije fly mape, 32 slota server, ping na serveru je 30ak, nema nikakvih rigoroznih pravila, samo klasika - bez baserapea, rammanja jetovima i uništavanja vlastitih vozila u bazi. Nema nikakvih blesavih ograničavanja oružja i sl. 'bisera' na pojedinim serverima.
Imate čak i free ts, stoji u opisu servera pa možete isprobati kompletan timski doživljaj bf-a ako imate sluške s mikrofonom :) http://battlelog.battlefield.com/bf3...ame-mode-vary/ Noćas je složen, danas krećemo s punjenjem servera i nadamo se da će biti pun ubrzo, i ostati takav :) |
Da, i admini su uvijek dostupni te ih možete pozvati s komandom iz igre (ako ima problema), a ima i votekick, votemap komande, itd.
|
pa to je sjajno. napokon prvi pošteni server na BF3! E u svo svoje vrime na bf3 još nisam naiša na takvu pristupačnost.
Samo naprijed, naši. ;) |
Jedno pitanje! BF3 mi je instaliran na D: disk, reinstalirao W7, i sad, instalirao Origin i sad mi nudi da opet instaliram BF3, pitanj eje moze li se povezati ovo instalirano sa origin-om ili opet raditi download od 28GB?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:53. |