PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Call of Duty 4: Modern Warfare (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=72743)

robert7 11.08.2010. 11:41

bind TAB "+scores;g_teamname_allies ^1Attack^7;g_teamname_axis ^4Defence^7;g_scorescolor_allies 0 0 0 0; g_scorescolor_axis 0 0 0 0; g_scorescolor_free 0 0 0 0;g_teamcolor_allies 1 0 0 0; g_teamcolor_axis 0 0 1 0;sv_clientsidebullets 0;g_teamcolor_myteam 0 1 0 1"
bind ESCAPE "togglemenu"
bind SPACE "+gostand"
bind 1 "openscriptmenu quickpromod assault"
bind 2 "openscriptmenu quickpromod specops"
bind 3 "openscriptmenu quickpromod demolitions"
bind 4 "+smoke"
bind 5 "openscriptmenu -1 loadout_grenade:flash_grenade"
bind 6 "openscriptmenu -1 loadout_grenade:smoke_grenade"
bind ` "toggleconsole"
bind A "+moveleft"
bind B "mp_QuickMessage"
bind C "gocrouch"
bind D "+moveright"
bind E "+leanright"
bind F "+activate"
bind G "+frag"
bind N "+actionslot 1"
bind O "^0Colors^2!;r_filmtweakenable 1;r_filmtweakContrast 1;r_filmtweakLighttint 1.6 1.6 1.8;r_filmtweakDarktint 1.7 1.7 2;r_filmtweakDesaturation 0;r_gamma 1.6;r_filmtweakbrightness 0"
bind Q "+leanleft"
bind R "+reload"
bind S "+back"
bind T "chatmodepublic"
bind W "+forward"
bind Y "chatmodeteam"
bind Z "+talk"
bind ~ "toggleconsole"
bind PAUSE "toggle cl_paused"
bind DOWNARROW "openscriptmenu quickpromod grenade"
bind ALT "openscriptmenu quickpromod 2"
bind CTRL "goprone"
bind SHIFT "+breath_sprint"
bind MOUSE1 "+attack"
bind MOUSE2 "+speed_throw"
bind MOUSE3 "+frag"
bind MOUSE4 "+melee"
bind MWHEELDOWN "weapnext"
bind MWHEELUP "weapnext"

Lak 11.08.2010. 12:51

Ja sam valjda jedini koji igra na strelice a ostatak je sljedeće

jump-enter
crouch-desni shift
prone-desni ctrl
nade-delete
smoke/flash-page down
reload-end
lijevi lean-insert
desni lean-page up
use-home
trčanje-ž (odmah lijevo od enter)
switch oružja-scroll
nož-scroll klik

Ostalo od đuke njuke 3d :)

Campeonato 11.08.2010. 12:57

OMFG, kak mos na strelice igrat? jel te nezaboli ruka nakon nekog vremena?

Kod mene na default, samo sto mi je melee atack na scrol gore, dolje :)

njoka. 11.08.2010. 13:03

Citiraj:

Autor Lak (Post 1706466)

jump-enter
crouch-desni shift
prone-desni ctrl
nade-delete
smoke/flash-page down
reload-end
lijevi lean-insert
desni lean-page up
use-home
switch oružja-scroll
nož-scroll klik

:roller:
Uhh,posteno sam se nasmijao.Stvarno ne kuzim kako mozes igrat na takvim kontrolama.Ok,ako si naviknut mozda,ali meni je ne zamislivo da igram na ovako necemu.Ovo su definitivno najmastovitije kontrole ikada :D

Lak 11.08.2010. 13:11

hehe znao sam da će biti komentara na moj odabir, svi se križaju kad čuju kako igram, ali ja ne želim pobjeć od strelica tako da mi sve ostalo treba biti oko njih, a one desne brojke od strelica ne rade, obično tamo znam nešto staviti, ali u COD 4 tamo ne rade.

Ovako već igram preko 2 godine i meni je super :)

robert7 11.08.2010. 13:12

Citiraj:

Autor Lak (Post 1706483)
hehe znao sam da će biti komentara na moj odabir, svi se križaju kad čuju kako igram, ali ja ne želim pobjeć od strelica tako da mi sve ostalo treba biti oko njih, a one desne brojke od strelica ne rade, obično tamo znam nešto staviti, ali u COD 4 tamo ne rade.

Ovako već igram preko 2 godine i meni je super :)

rade samo ti numlock mora biti ugasen brijem,uglavnom moji bindovi tamo rade :)

Lak 11.08.2010. 13:21

To nisam znao, ali sad je ionako gotovo, naučen sam na ovo i neću ništa mijenjati :)

BlackZ0r 12.08.2010. 13:19

evo ako nekom zatreba tu ima poprilicno puno configa za download http://www.gamerconfigs.com/ .preporucam cfg od eksora :D

trpi 13.08.2010. 13:41

preporucite neki config za grafiku. ovo gore od eksora kolko vidim mijenja key configuration a ne zelim to dakle samo grafiku odnosno povecanje fpsa. probah yitch3 http://bashandslash.com/index.php?It...tent&task=view ali me izbacuje sa nekih servera kad ga upalim, pocne pistat i crvenim slovima prek ekrana set max packets to 100 i jos 2-3 stvari... inace imam 6600gt i igram na 800 600 low sa 50ak fpsa, sasvim solidno, zelja mi je 1680 1050 sa isto toliko fpsa, mislim da bi mi yitch3 to omogucio al eto steka...

sinisa1989 13.08.2010. 14:39

Ja se na prvim fps-ovim nisam nikako mogao priviknut na WASD i probao sam isto podesit kontrole ko i kolega Lak, ali ipak to nije bilo to. Kasnije kad sam se sve više i više privikavao na WASD, i sad kad gledam njegove postavke, vjerojatno bi morao gledat i tipkovnicu i monitor da bi se mogao normalno kretat. :)

perich 13.08.2010. 15:24

aj da ja sad pitam, kako vratit fps postavke na default? bio sam lockao na 250, sve je radilo fino al sad mi se u zadnje vrijeme pocelo mrznut a i zna me izbacit sa pojedinih servera.... pa bi htio vratit kako je bilo nakon instalacije...

kako, budisa, kako kako?

xGAME 13.08.2010. 15:26

Stavl lock na 125, ili mislim da potpuno maknes komandu onda "0", ili je to za neku drugu igru :D

sinisa1989 13.08.2010. 18:50

Po defaultu je 85, odnosno 91.

robert7 14.08.2010. 02:00

u konzolu /com_maxfps 91

ali to ne stvara tebi problem, odnosno nemoze tebi fps cap smrznuti kompjuter i slicno, jer tvoje racunalo postize maximum fpsa, a ti mozes samo zakljucati to na stabilniju brojku da ti se ne dogada prevelika oscilacija i ne javlja graphic lag

problem smrzavanja sigurno ne lezi u toj naredbi tako da dobro jos razmisli di bi te i sta moglo muciti

BlackZ0r 14.08.2010. 10:28

Citiraj:

Autor trpi (Post 1707986)
preporucite neki config za grafiku. ovo gore od eksora kolko vidim mijenja key configuration a ne zelim to dakle samo grafiku odnosno povecanje fpsa. probah yitch3 http://bashandslash.com/index.php?It...tent&task=view ali me izbacuje sa nekih servera kad ga upalim, pocne pistat i crvenim slovima prek ekrana set max packets to 100 i jos 2-3 stvari... inace imam 6600gt i igram na 800 600 low sa 50ak fpsa, sasvim solidno, zelja mi je 1680 1050 sa isto toliko fpsa, mislim da bi mi yitch3 to omogucio al eto steka...

pa samo promijenis controle kao sto ti imas :D a taj cfg yitch je star jos od 2008 tako da i nije nes meni imo sam ga davno,a od eksa je jako dobar,meci se dosta ljepe i fps nije los..

Campeonato 14.08.2010. 13:47

Ajd nabaci link na taj eksov konfig... men se neda trazit dugo, u 5 min nisam nista nasao :D

Evo u 6. min naso na onom gore linku :D http://www.gamerconfigs.com/configs/eksor
Predobar config... 125FPS-a na 8600GT s dual core celerom na 2.66.. i to na FULL HD
I nije uopce losa grafika.. Bolja neg na def cfg :)

Tumor 14.08.2010. 19:06

Citiraj:

Autor perich (Post 1708076)
aj da ja sad pitam, kako vratit fps postavke na default? bio sam lockao na 250, sve je radilo fino al sad mi se u zadnje vrijeme pocelo mrznut a i zna me izbacit sa pojedinih servera.... pa bi htio vratit kako je bilo nakon instalacije...

kako, budisa, kako kako?

gdje si vec instalirao -> Call of Duty 4 - Modern Warfare -> Players -> Profiles -> perich (ili kako ti se vec zove character)

Tu ti se nalazi config_mp.cfg datoteka.
Izbrises ju (zapravo maknes/backupiras negdje za svaki slucaj).

Kada pokrenes igru sve ce ti biti resetirano kao nakon instalacije (graficke postavke i kontrole) i stvorit ce se novi config_mp.cfg.
Ponovo sve podesis i to je to.

NAPOMENA: config_mp.cfg si spremi negdje za backup prije nego ga pobrises iz gore navedenog foldera.

keyser_s()ze 14.08.2010. 19:56

Citiraj:

Autor Lak (Post 1706466)

jump-enter
crouch-desni shift
prone-desni ctrl
nade-delete
smoke/flash-page down
reload-end
lijevi lean-insert
desni lean-page up
use-home
switch oružja-scroll
nož-scroll klik

omfg, najjači kupus ikad.

p.s. upravo ponovno instaliran đuka (sa svim modovima:)

sinisa1989 14.08.2010. 23:27

Citiraj:

Autor Campeonato (Post 1708609)
Ajd nabaci link na taj eksov konfig... men se neda trazit dugo, u 5 min nisam nista nasao :D

Evo u 6. min naso na onom gore linku :D http://www.gamerconfigs.com/configs/eksor
Predobar config... 125FPS-a na 8600GT s dual core celerom na 2.66.. i to na FULL HD
I nije uopce losa grafika.. Bolja neg na def cfg :)

Stvarno nije loš config. Sviđa mi se. Samo ću još nešto posložit kak meni odgovara.

Mato_Ivanovac 16.08.2010. 17:41

COD 4 rank vratio se na 1 a bio na 22

Evo ovako danas sam kupio još 1 disk od 640gb i sada imam 2x WD Black 32mb 640gb no igram cod4 mp već par tjedana i došao sam do 22 ranka i prebacio podatke potrebne na disk od 320gb prenosni i formatiro disk di je bio win i stavio ih u raid0 i stavim nove winse sve instaliram kad ono rank mi 1 kako da se vratim na 22 rank? HVALA!

jucca 16.08.2010. 17:54

Jesi probao kontaktirat korisnicku sluzbu?

Mato_Ivanovac 16.08.2010. 17:57

Citiraj:

Autor jucca (Post 1710117)
Jesi probao kontaktirat korisnicku sluzbu?

Ni oni neznaju zašto je to tako,a original igra kupio ju prije mjesec dana pa sam ju našao nedavno pa da zaigram došao do 22 ranka i sad sve na 1.

jucca 16.08.2010. 17:58

Jesi igrao na privat serverima?

Mato_Ivanovac 16.08.2010. 18:05

Citiraj:

Autor jucca (Post 1710120)
Jesi igrao na privat serverima?

Igram na serveru

[=tRt=] TARRGET RUSH TEAM ||HC||TDM||No FF :::: RPG ONLY FOR HELI NO Marty , GL , Last Stand , Jugger !!!
213.202.106.145:28960
HRV server,igram preko xFirea,znam nekad otić na javne servere.

jucca 16.08.2010. 18:07

Ako se dobro sjecam (ne igram COD) bo je hack na nekim privat serverima na kojima su ljudima resetirali statse. E sad jel to to, ne znam, proguglao sam malo tvoj problem i ima raznih misljenja. Sorry ako nisam uspio pomoc

Mato_Ivanovac 16.08.2010. 18:16

Citiraj:

Autor jucca (Post 1710127)
Ako se dobro sjecam (ne igram COD) bo je hack na nekim privat serverima na kojima su ljudima resetirali statse. E sad jel to to, ne znam, proguglao sam malo tvoj problem i ima raznih misljenja. Sorry ako nisam uspio pomoc

Prvi put čujem za taj hack,a jel ima išta šta bi mi moglo vratit na rank 22? gledao sam te hackove i tak to stavi na 55 i probao na nekom stranom serveru i dobio ban odma,pa me zanima dal ima šta legalno da me vrati na 22 rank.

RS_BuRnOuT 16.08.2010. 18:43

Citiraj:

Autor Mato_Ivanovac (Post 1710113)
Evo ovako danas sam kupio još 1 disk od 640gb i sada imam 2x WD Black 32mb 640gb no igram cod4 mp već par tjedana i došao sam do 22 ranka i prebacio podatke potrebne na disk od 320gb prenosni i formatiro disk di je bio win i stavio ih u raid0 i stavim nove winse sve instaliram kad ono rank mi 1 kako da se vratim na 22 rank? HVALA!

Bok, ako sam dobro shvatio, ti si prebacio "profil" iz COD4 na neki drugi HDD te ih opet iskopirao nazad nakon reinstaliranja Windowsa i nove instalacije igre?
Ne znam kako se ponovno vracaju ti korisnicki podaci da nastavis dalje.

Takoder sam nedavno dodao novi HDD u komp i njega stavio za sistemca, iskopirao sam profil no nije mi povuklo i rankove pa igram ispocetka.
Nisam istrazivao kako se vracaju rankovi nakon reinstaliranja ali zato cuvam staru instalaciju na onom starom HDD-u za danas sutra.

Ne vjerujem bas da je do nekog hacka jer se nitko na serveru nije bunio da su mu se rankovi resetirali sami od sebe.

Prije nekoliko tjedana na serveru je bio instaliran mod sa power rankom tj. sa lvl 1 se prelazi na lvl 55 nakon jedne runde.
Sad je mod ugasen i oni rankovi koje sam imao do igranja moda mi se nastavljaju.

Pozz

Mato_Ivanovac 16.08.2010. 19:36

Citiraj:

Autor RS_BuRnOuT (Post 1710140)
Bok, ako sam dobro shvatio, ti si prebacio "profil" iz COD4 na neki drugi HDD te ih opet iskopirao nazad nakon reinstaliranja Windowsa i nove instalacije igre?
Ne znam kako se ponovno vracaju ti korisnicki podaci da nastavis dalje.

Takoder sam nedavno dodao novi HDD u komp i njega stavio za sistemca, iskopirao sam profil no nije mi povuklo i rankove pa igram ispocetka.
Nisam istrazivao kako se vracaju rankovi nakon reinstaliranja ali zato cuvam staru instalaciju na onom starom HDD-u za danas sutra.

Ne vjerujem bas da je do nekog hacka jer se nitko na serveru nije bunio da su mu se rankovi resetirali sami od sebe.

Prije nekoliko tjedana na serveru je bio instaliran mod sa power rankom tj. sa lvl 1 se prelazi na lvl 55 nakon jedne runde.
Sad je mod ugasen i oni rankovi koje sam imao do igranja moda mi se nastavljaju.

Pozz

Evo ovako prebacio sam bitne podatke,igre,pjesme,filmove slike programe i tako to,no nisam nikakve profile od COD i takvih igara prebacivao,igram preko xFirea jer su svi frendovi na njemu,i mislio sam da mi to ostaje sve na profilu od xFirea i fino formatiram diskove i stavim u raid0 i stavim windows 7 na 250gb particiju i windows xp 120gb i instaliram sve potrebno i cod4 i odem na server igrat kad mi je rank 1 a bio 22 i sad me pati kako da ga vratim.

weaponx 16.08.2010. 21:02

Ništa ti ne ostaje na xfire-u. Tvoj korisnički profil se po defaultu sprema u "Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles". Ako nisi sačuvao sadržaj te mape onda ti nema druge nego krenuti ponovno od prvog lv.

sinisa1989 16.08.2010. 21:35

Nije bitan samo sadržaj mape profil, bitno je da koristiš isti key. Jer ako ti npr. prebaciš igru na drugi disk/reinstaliraš OS/napraviš nešto treće, bitno je da si sačuvaš mpdata i opet upišeš isti key. Inače ljudi koji igraju sa piratskom kopijom vrlo često zaborava key pa ne mogu vratit rankove.
BTW. team o CoD 4 postoji, mogao si tamo postavit pitanje.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:56.