![]() |
Milan,daj mi samo reci na kojem jeziku se prica u filmu?
|
Jel me može netko prisjetiti kak se zove onaj horor jako slican "The strangers" di su takoder jedan par maltretiralu ali samo u nekom hotelu...jer im je kao auto krepao...isto ajmo rec noviji film...
|
Citiraj:
|
e to je to....curi su se svidjeli strangersi....pa reko da i ovo pogleda...po meni je nekaj bolji od strangersa...
thx comedian ;) |
np ;)
film mi je osto u dobrom sjecanju, samo nikako da pogledam nastavak (prequel) Citiraj:
|
Upravo pogledah The Lovely Bones
7.5/10 Jedino bi skratio film za 30min, ali ovako mu daje još više dubine. Fim je Triler, Drama, Fantasy, dosta emocija prođe kroz čovjeka, onako, fora film. |
Citiraj:
kad cujem bilo koji drugi jezik sem engleskog da pricaju dobijem zivcani slom :( a favele su nesto sto me zanima :) |
|
|
Masterpeace? Remek-mir? :D
|
Pogledao Iron Man-a 2... bez puno razmišljanja, nije ostavio dojam kao prvi dio, dvojci dajem neki prosjek 6/10- prvi dio rulz (10/10) :D
|
Citiraj:
Iako nije toliko dobir. Fali mu...ne znam, fabule, težine, zapleta...nečeg. Cijeli mi je ravan... |
Pogledao Brothers, i prije sam znao da imam crush na Nataliju :D:D Portman,ali sad to znam opet,kakva bomba..ili bombon,bolje reći..ma još od Leona..:zdero::fiju:
Film dobar,čak vrlo dobar, 7.5/10. |
Pogledao Edge of darkness 7/10 Mel se konačno vratio :D
The Road 9/10 Definitivno jedan od boljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme,svakako preporuka. |
odgledao Death Sentence
film mi je odličan i pokazuje pravi način rješavanja nasilnih maloljetnika :D 9/10 samo zato jer je kraj malo čudan |
Citiraj:
Sigruno 9/10. |
Citiraj:
"you are not the BIG gun" ili scena sa onom uber raketom :lol2: Inače Afro Samurai(anime) - priča o samuraju sa afro frizurom koji želi osvetiti smrt svoga oca tako da ubije najboljeg borca na svijetu, stil bez priče 5/10 Afro Samurai Resurrection(anime) - nepotreban nastavak 4/10 U oba je glavnom liku dao glas Samuel L. Jackson The road- fenomenenalan film, jedan od najboljih prošle godine, ako išta drugo trebao je dobit nagradu za najbolju glumu, 10/10 |
Citiraj:
|
Po pitanju spartacus blood season 2
http://blog.zap2it.com/frominsidethe...the-works.html http://en.wikipedia.org/wiki/Non-Hodgkin_lymphoma FUBAR... |
Citiraj:
Koji zayeb, a jedna od rijetkih serija šta valja :) Ajd, valjda će sve bit u redu sa glavnim glumcem. |
Kako se zove onaj stari film kad frajer s kamioncinom nabrijanom lovi onog lika u nekoj kanti od auta i ovaj mu bjezi cijeli film?
davno sam to gledao(mislim da se u par scena vide samo cizme od vozaca kamiona) Nemrem se sjetit imena filma ali je film bio predobar i htio bi gaa opet pogledat Edit: Ime filma je Duel(1971) |
Duel je odličan. Ako me pamćenje dobro služi, vozaču kamiona u cilom filmu se uopće ne vidi lice. Također, u filmu je izgovoreno jedva 300-400 rečenica.
Prije par dana je na HTV-u prikazan The Omen. Šta reć? Još sam pod dojmom odgledanog. Pored ovoga se sranja poput Slagalice strave ne mogu nazvat hororom. Iako se malo toga vidi (jedna otkinuta glava :D), puno toga se naslućuje. Sve po onoj "Manje je više". Muzika ulijeće u pravim trenucima i utirava strah u kosti :goood: Muziku je napravija legendarni Jerry Goldsmith i dobija za nju svog jedinog Oscara, uz još 17 nominacija. Svakako pogledajte. BTW na snimanju filma su se događale razne nevolje: Citiraj:
|
Jučer gledao LOTR:Fotr,danas LOTR:Ttt,a sutra LOTR:Rotk u BR,ne oni sitniši od 15gb po komadu nego 37-38gb,nemoram ni govorit kolika je preporuka to pogledat ponovo u BR.Dugo sam odgađao čekajući EE ali eto nisam više mogao izdržat. 5 god je dugo vremena za nešt čekat a kad sam čuo da tek sa hobitom izlaze EE nije mi se dalo :D
Naravno 10/10 za cijeli serijal! :) |
Pogledao jučer onu komediju Jednostavno savršena (She's out of my league) u kinu i dobar je film. Simpatično recimo, glavni glumac je tome doprinjeo. Nisam se već dugo tako nasmijao na film u kinu.
Trailer |
....
|
Citiraj:
Ajde jedva čekam da najdem vremena pa da ogledam IM2, al več sam se razočaral ak veliš da je lošiji....:beer: |
....
|
Pogledao Iron Man 2, niš posebno ali fora, dosta komičnih scena (odnosno fora):
Ocjena 5/10 Naravno, Ameri su dali 7.7 ocjenu, ionako je to tipičan Am.Herojski film. I opet isti razlozi zašto ne volim kina: Ne mogu stišati kada je preglasnom Ne mogu zapalit Ne mogu stisnut pauzu ako mi se pripiša Zašto ih volim: Zbog kole i onih načosa :D Par tetki na blagajni |
Citiraj:
|
ne moze se registrirat ko hoce,ja godinu dana pokusavam kad se sjetim i jos uvijek je registration system unavailable.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:35. |